-
bence würth boya adına o kadar kalıtelı deıldır würth kalıte olarak temızleyıcılerı cok ıydır bılıyorum pas sokucusu balata temızlıeyıcısı vs.. ama kalıper boyamak ıcın herkesın dedıgı gıbı zımpara sonra guzelce tınerle sılınır ustundekı tozu yagı pası alınır. bence sanayıdekı nalburlardan boya satan yerlerden skıens dıe marka var ıstedıgınız kadar yaptırıp ıstedgınız rengı alma sansı daha yuksek ve daha guzel olur dıe tahmın edıyorum :)
-
250 C dayanıklı boya ile boyanması daha uzun ömürlü olur. ancak ısıya dayanıklı boyalar mattır, parlaklığı yoktur.
bunun yerine kaliperi tiner yada balata temizleyici ile temizleyin.
üzerine istediğiniz tonda kırmızı boyayı fırça ile 3-4 kat uygulayın. 100 gr oto boyası yeterlidir.
-
Ben gidip sanayide aracın renginden boya yaptırıp onunla boyadım kaliperleri gayet sağlam ve güzel oldu ;) Rötuş boyası olarakda kullanıyorum aynı zamanda :)
-
Bugün bostancı sanayıde s2k nın kaliperlerini boyadığım boyadan buldum ondan cok memnun kalmıştım gene ondan aldım 2 kutu 20şer liradan.Bilmem kaç dereceye dayanıklı boya.1 kutu selilozik tiner 2 tane tel lavabo fırcası 2 tanede maskeleme bandı aldım.Tınerle guzelce temizledikten sonra kaliperlere 2kat boya atıcam maskeleyip.S2k pert oldu toplandı 40ooo km de şu anda gecen gördüm hala yanıyor kaliperler :) darısı mersonun başına
-
ben 2 sene önce bi arkadaşımın meganeın kaliperlerini boyamıştım şirinevlerdeki koçtaştan bi sprey boya almıştım markasını hatırlayamıcam 10 tl filandı ısıya dayanıklı ve rengi simli kırmızı gibiydi önce tinerle iice temizledik sonra biraz zımparaladık 3 kat boya attık süper oldu herkez rengine hayran kalmıştı tavsiye ederim