alinti yaptigin mesajda rakamlar yanlis yazilmis ust mesajda duzelttim. bi alt dilimide zaten 3200 lira. yilbasindan sonra buda nerden baksan 3400-3500 olur kasko olayinda denk geliyorsa ?
Printable View
vergıyı nasıl hesaplıyorsunuz? 2002 model 3000 3500cc bende nıye 2318tl cıkıyor?
derkennn baktıgım sıtenın cok guncel oldugunu farkettım 2006 yılıymıs:D guncel degerlerı nerden bulucaz?
sımdı buldum 3000 tl gorunuyor vergı...
çıkmalarıda ekle listeye mercedesin warsa parça sorunu çekmiceğin aşikar
tek porblemini serwisle yaşarsın ii bi mercedesçi usta bul yetkili serwisler insanın cebine kanca takıp bütün parasını alabilir
şöle örnek weriim sna e 320 otomatik şanzumanı tamir etmeye serwis 4000 tl gibi bi fiyat biçip 2 haftada bekleme süresi wermişti biz sanayide kendi ustalarımıza 1800 liraya (hepsi yıldızlı parça) 3 4 güne toplamıştık
keza babamın 90 model mercedesi 300 se 500 000 km ye geldi we kapak dahi açmadı komprasyonu dahi mükemmel durumda 5 sene önce şanzuman ayarlandı hala tık yok
300 ce 24 % 85 piston aşıntısıyla antalyadan buraya toplanmaya geldi yolda kalmadı buda mercedes alman için ayrı bi neden olsun sana :)
Burada Bobin + buji kablosu + bujilere bana 6.500 tl fiyat verdiler, sadece orjinal parça. Takma falan yok. Kilometresi geldiği için bir değiştireyim dedim, manyaklığımdan.
6 adet Bobin'i amerikadan $900'e (orjinali 3.500 tl sadece 6 bobin), ekstradan da şans eseri çok ucuz buldum diye maf sensörünü $175'a aldım (1.5 milyar orjinali). Yaklaşık toplam 1.500 tl.
Buji kablosunun tanesi bosch 20 tl den (12 adet), bujileri de 120 tl ye aldım bosch fr8dpp33 (12 adet). 240 tl + 120 tl = 360 tl.
Burada 6.500 tl istenen parçaları 1700 +- tl ye aldım, üstelik sorun olmamasına rağmen çok ucuz diye aldığım yedek maf sensörüm de oldu.
Kontrol ettiğimde bütün parçaların bosch seri numaraları aynı çıktı (orjinallerin bosch seri numarası ile yeni aldıklarımın). Mutlu mesut kullandım hiç bir sorun da çıkarmadı.
http://www.autohausaz.com/search/pro...ir Mass Sensor
Benim maf $166 ya düşmüş, şimdi baktım, haydaa :D
Eski aldığım fiyatta yazıyor, yukarıdaki linkten bakılaabilinir.
işte tünayın yapmak istedigide tamamen bu, askere gitmeden s2000 alırsa babası o arayı alır kendine tahminimce, tatile bmw yerine vtec ile gitmeyi tercih etmişti mesela :D babasına mersoyu alıp kendie askerden sonra s2000 i almak. güzel plan buna denir:icon_tup::hahaha:
2003 den 2005 e kadar 2003 model e320 kullandım. ist şehiriçi insani kullanımla 9,7 yakıt tüketimi var. motor şanzımanı unut, onlarda sıkıntı çıkmaz 350 400 binli km lere kadar. Sıralı lpg ile de gayet güzel verim alırsın. Performansı keyif vericidir ağırlığına rağmen. Ama tüm bunların yanında elektronikten biraz sıkıntı çekebilirsin. CLK 200 konusunda ise fikrim 2000 cc mercedes tavsiye etmem, tüketimi fazla, ayrıca 4 silindir ve mercedes bağdaşmıyor keyif olarak + 163 hp kompressor e rağmen keyifsiz bir gidişe ve özellikle sese sahiptir.
2002 ve üzeri diyor 2001 den önceki kompressorlar 320 ler kadar yakıyor ve gidiyor ama 1.8 hacimdekiler o zevki vermiyor benim gözümde güç olarak kompressorlar 2000 yılında bitmiştir güç istiyorsan 320 al ama sağdan ağır ağır takılmak istiyorsan ve ekonomik olmak kompressor yeterlidir
tunay seni bu basarili konu icin tebrik etmek istiyorum. benimde aklimi kurcalayan cok onemli bilgilere bu konu sayesinde ulasiyorum cunku. bende bir suredir aklimi celen c200 komp icin acaba diyordum. simdi kesin almak sart oldu :D once garantisi bitsin lancerin. sonra satip takaslayip bi mercedes lazim artik. yanliz soyle bi durum var gordugum kadari ile. sifiri yeni kasasi 37500 Euro. 2002-2006 bakiyorum ya sifirina yakin paralar yada sifirindan daha pahali isteniyor. hal boyle olunca kararsiz kaliyorum. su anda lancer 36-37bin lira civarinda gidiyor. acikcasi ben 40-45bine kadar bakiniyordum.bakalim kismet neyi gosterecek. senin konun ile tum mesajlari takip etmeye devam diyorum durmak yok yola devam :D
2001 kompresor kullandım baya cok yakıyordu ama cok ıyı gıdıyordu aynı kasa kompresor olmayan uz versıyon E klas da vardı o daha cok yakıyordu :). 320 ler den fzla yakıyordu. ama 320 yı aratmıcak sekılde gıdıyordu. suan yenı tıp E200comp. kullanıyorum yakıtından ınanılmaz memnunum. 320 ler hem eskısı gıbı gıtmıyor hemde ınanılmaz fazla yakıyor. ortlamalara bakmayıpta kullananlardan dınlemek daha mantıklı olur. E200comp. sehır dısı 7.4lt. yakıyor sehır ıcı 9.0lt yakıyorum kı cok makul. zaten dıkkat edersenız E240-E320-E220cdi-E270cdi-E320cdi fiyatları ile E200comp. fiyatlarına farkı gorursunuz. mercedes ın en cok tutulan hangı kasa olursa olsun motoru 200comp. tur.
donanıma gelırsek elegance olup avantgarde paketlı olan araclar mevcuttur. mesela avantgarde olup avantgarde ozellıklerı olmayan araclarda mevcuttur. mercedes ın en cok tercıh edılen avantgarde paketi surucu koltuk elektrıklı sag koltuk yarı elektrıklı. cam tavan arac telefonu sıgara paketı on arka park sensor yagmur sensor far sensor derı koltuk ahsap dıreksıyon(cogunda olmaz extra ucret ben cam tavan yerıne sunrooflu alıp ahsap secım yaptım) bunun dısında dıgerleı zten standart. navıgasyon extradır avantgarde aksesuarı deıldır. yanı mercedes mercedestır.
2005 e200 comp classice bindim mercedes mi değil mi emin olamadım elegance'la classic arası baya fark bence. bizim e270cdi elegance, avantgarde'a bakınca avantgarde'ın detaylar baya farklı yapıyor elegance'tan.