evett sonunda bitirdim ama gözlerim patlayacak ben uyuyum en iyisioyunu ses sitemi ve 19 '' moniterle oynayın daha zevkli oluyo
bi bölüm var sniperle gidiyon benim hoperlerler arkada yatagın altında
arkandan adam geliyo mal gibi dönüp arkama bakıyom arkamda yatak var halbuki
o kadar kaptırmısım kendimi oyuna
oynayın oynayın cok zevkli
![]()
valla amma heveslendirdiniz beni. şu video da nokta oldu. artık kaç paraysa yarın gidip ucuz pahalı neyse almak farz oldu
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
Kursat bayılacaksın oyuna al biran once ama ben bilmiorum ps3 de aksiyon oyunları nasıl oyananıyor ama gercekcilikte bu sefer aşmışlar senaryoda felaket![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
valla sabah sabah medya markt dan aldım. güncelloları atıyo şu anda ben de merakla bekliyorum. konu kitlenebilir![]()
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
Video ezmis![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
PS3 te rahat oynanıyo mu yau? mouse la oynamayı tercih ederim ama bu oyun + ps3 + full hd tv um ile dadından yinmez diye de düşünüyorum
Saturne bi uğrayayım bu akşam
ben de indirdim torrentten gayet güzel cidden grafikler oyun senaryo fln en başta sordu ingilizce bazı bolum videolar canınızı sıkabilir bunları geçmek ister misiniz die ,ben de hayır diyip daldım oyuna çok zevkli cidden.11gb oyun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)