Geçmiş olsun Arda ablanada geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Printable View
Geçmiş olsun Arda ablanada geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Gecmis olsun, ilk basta cok acelesi vardir arkadan gelenin belki dedim de, plakasiz da geziyorsa belli az cok ne oldugu..
Allah beterinden saklasin, ablan iyiyse onemsiz gerisi..
çok geçmiş olsun
allah daha beterlerinden korusun inşallah...
Çok geçmiş olsun. O deyyuz elbet bir gün belasını da bulur...
Geçmiş olsun.
Arda geçmiş olsun.
sıyah 4 kapı 206 mı bende maslakta calısıyorum gordun zankı bu soyledıgın aracı eskı kasa 206 plakasız...
Gecmis olsun kardesim.
Geçmiş olsun. Valla ucuz atlatmış ablan..
Frenle birlikte araç öne yapmışmış herhalde. Epey kötü dağıtmış ön far+ızgara vs... ama cana geleceğine mala gelsin tabi. Geçmiş olsun...
Şerefsiz evladı ya..
Allah korumuş daha beteri olabilirdi.işte imkan olcak hemen plakasını alıp 155 i arıcaksın ama herşey anlık malesefki..
Büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun :(
gecmıs olsun memlekette öküz cok allah beterınden saklasın hepımızı
Çok sağolun abilerim. Babam da tembihlerdi ablama, altındaki araba ufak tefek bir araba değil neticede, üstüne gelenin sende üstüne kır diye de, uygulaması yeni bir şöför için güç işte:( İyi ki cana gelmedi..
Aynısını Deniz abi de söyledi, çok teşekkür ederim abi ilgine:)
Sağolasın abicim:(
Allaha çok şükür öyle çok büyük maddi bir şey çıkmadı. Önü kötü dağılmış artık ne diyelim abi cana gelmedi, mala geldi. Varsın gelsin o da.
Abi plakası olsa alacakmış zaten, ama plakası yokmuş:mad:
Çok teşekkür ederim :(
çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Yanlız anlamadığım arkadan sellektör yapa yapan gelen arabanın o araçta bayan olduğunu görüp sıkıştırdığı senaryosunu kuran arkadaşlar biraz iyi düşünsünler. Adam zaten bildiğin gazlıyormuş olayın bayan erkek olayı olduğunu sanmıyorum. Zaten adamın plakasıda yokmuş. Biraz araştırılsa bulunur elbet.
sana bana denk gelse iner döversinde bu şerefsizler kadınlara şoför erkeklere cacık o. cocukları