Bu videoyu en az 10 kişiye gonder hayalin gercek olsun .
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Puehhhh ne çiğ köfte olur bunlardanbizim seyyar tezgahtarlar bilseler nerde oluyor bitiyor bu işler damlarlar hemen oralara..At hırsızları
McDonald's Türkiyedeki kendi çiftliğini kapattı. Artık Pınar ve Kayarlar veriyor diye biliyorum. Pınar ve Kayarlar'da malını köylüden, besiciden ve yetiştiriciden alıyor.
Yalnız bunları görüyorsunuz, bunlar hikaye. Babam yıllardır besici ben böyle bir kesim tarzı hayatımda ilk defa görüyorum, komik yani. Bazı arkadaşların dediği gibi çamur at izi kalsın.
Şöyle bir şey var tabi, Pınar'ın veya başka bir kesimhane'de kesilen eti gördükten sonra Mc'de yemek yermisiniz, orasını bilemem işte.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
ya etlerin kesimini bırakın abi arka tarafta o burgerleri hazırlayanlar en son şikayet ettim bi şubesini ellerinde eldiven yok bişi yokordan oraya ordan oraya çıplak elle melzeme hazırlıyolar vs vs gerçi nerelerde nasıl yemekler yiyoruz ama bu domuz gribi falan etkiledi biraz beni![]()
ben inanmıyorum böyle olaylara; koca mc böle bişe yapmaz sanmam bırakın mc 'i köpek maması yapan bir firmanın tesislerinin videosunu izlemiştim, onlar dahi normal et üreten fabrikaların temizlik ve donanımına sahip ler ve o titizlikle etleri işliyorlar. yoksa nası ruhsat alıp çalıştıracaklar, böyle biyere türkiyede dahi ruhsat vermezler amacı dogrultusunda tabi...
haklısındır dışarı yansıyanlar ekran koruyucudur sonuçta![]()
Mc ürünlerinin hepsi ketcap mayonez et tavuk , mutfakta lobide vs. kullanılan her ürün sakaryadan geliyor.
taşımacılığı yapan frimanın adıda serlog.
mc ile alakası yok bu görüntülerin.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
face yorumları yine beni benden aldı![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
MCin eti Pınardan geliyor zaten![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)