Maalesef bir güncel daha...
Printable View
Maalesef bir güncel daha...
büyük geçmiş olsun...:( aracı çalıp bide üstüne böyle şerefsizlik yapanlarında allah bin beter cezasını versin...:@
Bir güncel daha...
Arkadaşlar , hepinize duyarlılığınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sık sık konuya cevap yazamıyorum başımda bir sürü sıkıntı var aracıın çalınması dışında... Konuyu okuyup çıkıyorum kusuruma bakmayın çok canım sıkkın...
Araba bugün Fındıkzade'de görülmüş , polisler anons geçmiş ama yine yakalayamamışlar... Ama sanırım birşeylere ulaşıyoruz yavaş yavaş , inşallah arabayı bulacağız Allah yardımcımız olursa. Herhangi bir gelişme olduğunda yine konuya yazacağım.
Büyük geçmiş olsun Anıl, inşallah en kısa zamanda bulunur.
Güncel....
bi gelişme yok mu ya :(
işalla en kısa zamanda bulunur ya gerçekten çok kötü bi durum :(
çok geçmiş olsun.kasko var değil mi?
techturkey ailesi bu olayı çözer.özellikle sanayiye yakın kişiler yardımcı olacaktır.
Güncel ....
Arkadaşlar dükkanımızın önünden Passatımız çalınmıştır. İstanbul /Bayrampaşa/Yıldırım Mahallesi bölgesinden.
34 DC 8310 PLAKALI GRİ RENKTE 2.0 TDI PASSAT
Görenler haber verirse çok sevinirim.
0532 593 93 27
Aracın fotoğrafları da burada var.
http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
görmeyen kalmasın...
Araç nie emniyet kayıtlarında çalıntı çıkmıyor.
http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgul...sorgulama.aspx
İnsallah en kısa zamanda bulunur.
Findikzade civarinda oturan arkadaslarin gozlerini 4 acmasi gunceli....
çalan şahıs babanı iyi takip edyomuş demek ki. nasıl gördün anahtarı üstünde binip gttn cesaret işi polisle diyalog falan suç dosyası kabarıktır kendinden emin konuştuguna göre inşallah bulunur geçmiş olsun
Arkadaşlar araç bu sabah bulunmuştur. Ama ağır hasarlı olarak bulduk. Büyükçekmece'de kaza yapmışlar ve bırakmışlar aracı , her ne kadar hoşnut olmasak da en azından bulundu arabamız...
İlgisi eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun tekrardan
foto varmı gecmıs olsun sevındım
Maalesef şu an için fotoğraf yok , bana da telefonda babam söyledi zaten , bu akşam İstanbul'a gideceğim , detaylar hakkında yine bilgi veririm.
Teşekkür ederim bu arada.
geçmiş olsun...
hadi geçmiş olsun anılım valla kaybettiğine mi üzüleceksin bulduğunamı sevineceksin zor bi durum
Geçmiş olsun inşallah çok ciddi bir hasar yoktur...
Gecmis olsun , insallah cok büyük biseyi yoktur.
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın ne diyelim.
geçmiş olsun Allah fırsat vermesin ama kasko şart :(
Geçmiş olsun..Gözün aydınmı demeli ne demeli karısık bi durum valla...
Allah daha büyüklerini göstermesin..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar , valla bende şaşırmış durumdayım daha arabayı da görmedim birazdan İstanbul'a yola çıkacağım işte yarın öğrenince detaylı bilgiyi aktarırım. Biz de şaşırmış durumdayız sevinelim mi üzülelim mi diye ...
Bu arada anıl daha önce aynı kasa passat topladım yardımcı olacağım ne varsa yaparım.