Ben oraya yaya olarak bile girmem :D osursan havayı kirletmekten ceza yazarlar o derece bir yer orası :D
Printable View
Seni Allah kurtarsın Bermuda Şeytan üçgeninde oturuyosun :D
Daha dün gece Cerrahpaşa'ya gitmem gerekti Aksaray çevirmesine girmemek için Önce Fatih'e ordan Pertevniyalin arka sokaklarına.Dönüş tam bir çile oldu zaten Millet Caddesi Shell önü ve Topkapı geçit altı garanti olduğundan Silivrikapı sur dibinden ne kadar ara sokak varsa girmek zorunda kaldım :D
valla en son çevirmeye girdiğimde ruhsatım varken :D aldı rahsatı bağlayacam dedi dedim al senin olsun :D geç direksiyona dedi baştım marşa 3-4 kere bilerek uzun tuttum tabi çalışmadı :D Polis bile lanet etti dedi ne halin varsa gör hahahaha
Yuh diyorum..başkada birşey demiyorum..
bi ara adanaya ugrayın ne demek ıstedıgımı anlarsınız
demek ki önümüzdeki sene bunların maaşlarına yeterince zam vermeyecekler bunlarda ekmeğini çıkarmanın yolunu başka yerlerden bulmuşlar adamlar içinde yaşasın tuning çi genlik diyordur
tamam işte bakış açımı anlamadın kamer olaya, stock evoda kanat var o var bu var , ama ferrari & lambo safkan sporcu , egsozdan bağladılar onları orj olduğu halde ses yapıyormuş :icon_wack :D
kıllığına yazdıkları oluyor açıkçası bazen bencede artık bütçe açığı içinmi ne için bilemem.
bu arada Yavuz abi egsozdan tek cezan yiyen dizel sahibi sen diilsin, arkadaşın dobloda remus varken bizde yemiştik :D
Konununda başlıgını kullanarak cevaplarsak olmaz böyle bir konu .....