bir kaç aparatı var ama yeni bir makina almam lazım sanırım. bu arada makinalar ve lensleri hakında cok cok ayrıntılı fikirlere ihtiyacım var. malesef iyi sermayeyle girecem bu işe :D derinden taaaa içimden gelen bi istek var:D:D:D
Printable View
ne olursa olsun DLSR ayri bir sey :) eger hevesiniz gecici degilse direk DSLR alin..elinizdeki makinanin artik size yeterli gelmedigini falan dusunuyorsaniz..
DSLR başka dünya girmek lazım :D
varta bir takım 2500 ünden aldım, bakalım iyi diyolar genelde :)
6500fd kullanıyorum onu bile tam öğrenebilmiş değilim ama bende dslr ye geçmek istiyorum:)
evt dooru hatırladım :)))))
kafanı hıc karıstırma canon g10 cok ciddi resimler cekebilirsin amatör baslangıc ıyı ıcın
Güzel fotoğraf cekmek baska sey doğru fotograf cekmek başka şey.Diyosanki ben alırım elime makinayı , araba cekerim , kuş böcek çekerim ,gördüğümü fotograflarım , kendime yeticek kadar bilgim olsun yeter o zaman eğitimini almana gerek yok netten gerekli bilgileri bulursun.Ama diyorsanki ben bu işi öğrenmek istiyorum amacım sadece gördüğümü fotograflamak değil , 1 karede 1000 şey anlatmak istiyorum , o zaman bunun dersini alman lazım.Dersini almaklada bitmiyor fotografi hakkında kitapları okuman ve bol bol çekim yapman gerekli.Kısacası kolay iş değil.