borcun yoksa eğer temiz kağıdı şart değil...ben temiz kağıdı almadan gittim...
Printable View
Net bişey söyleyip yanıltmak istemem ama vergi borcu çıkıyor genelde o kadar taze bir trafik cezasının çıkıcağını zannetmiyorum...Ama vergi dairesine bir uğra istersen sabahtan...
Bursa'da muayene istasyonu olarak Kestel'e gitmiştim ben çekirge'den gemlik daha uzak km olarak kestel daha yakın...Randevu kesinlikle al millet saatlerce beklerken ben 30dk da halletmiştim işlemleri...
eeee bu adam ban sımdı dersekı arka sılecegını ta gel naapıcam :D:D sılecek camdada durmuyo kaportada ıptal ettık onuda
şansını dene bi :) cıvıc'ten anlamayan muayene uzmanına denk gelirsen geçersin :)
ustte fıskıye falan yok adama bu model bole desem yemez mı acaba :D makara olur oda ole yaa
yiyebilir :) 99 lar böyle çıktı filan dersin..
Gökhan bu araba rahatlıklan geçer..Tek yapacağın o ferrari kornayı söküp orjinali takman,birde öne plakayı yapıştırman olacak..Onun dışında geçmiyecek bir durum yok..Yangın tüpü çift reflektör ve sağlık çantasını da yanında götürmeyi unutma..
arkadaşlar şaka gıbı bu muayne gecırdım sakın ama sakın hadımkoye gıtmeyın ılk once herseyımı halledıp gıttım herseyımı tam bılıyorudm ama muayne sonunda 5 adet agır kusur cıktı sok oldum ılk once aracı alıp hadımkoye gıttım ıstasyonda v tec cı bı gorewlıye denk geldım adamında v tecı warmıs arabayı begenıyomus sahıbınden comdan hatta satın almak ıcın aramıs bıle bende tamam yırttık dedım ama o mudur yok muo mudur mudurlerın hepsı bole demek ılk once agır kusur olarak kornamız oldu fıam korna daha sonra araba 5 kısılık kemerler 4 kısılık arkada war ama koltugun altında ve tabıkı arka sılecek koltuk dıye bır not daha agar kusur bırde sıslerle frenlerın bır baglı olması agar kusur sayıldı gecemedık korna halledılır dedım kemer koltuk altı dedım hallettık sıslerıde hallederım dedım koltuk we arka sılecek kaldı
mudur cagardım dedım arka sılecek yok bole alındı yarın yola cıkıcam yapalım bu muayneyı olmaz bole gecmez hondada war dedı ben sok bu 99 ama sarı bunda yok olsun hepsınde war ama tak gel dedı nasıl takıyım yarın arıfe yola cıkıcaz olsun 1 ay muddet war falan derken gıt bagajı deıstır dedı renk yok dedım fark etmez dedı ve ewe dondum gece 2 30 kadar bagaj deıstırdım yesıl bır cıvıcten aldım sarıya taktım anca o sekılde gectım ertesı gunu bırde demez mı bu koltuklar orjınal deıl orjınallerı derı kapladık orjınal deıl dedı gecırmıyodu zar zor gecırdık ınsanların peygamber sabırlı olması lazım bunlara dayanmak ıcın SAKIN HADIMKOYE GITMEYIN !!!!
dün bende gönderdim aracı aynı muhabbet arka kemer korna ve arac cok basıkmış nasıl uyuz oldum yayada karışıyolar.
bnde gecen gun oraya gıttım cok kotu adam dırek yazdı kusurları...cok kotu sonra geldımn sakaryada yaptırdım....
benim katalizatörün yerine aynı kat büyüklüğünde boru yaptırdım çıkışı felan orjinal gibi :D sensörde duruyor üzerinde anlamaz kekolar ışıkta yanmıyor :D
yaptıracak arkadaşlar kurtköyden yaptırsınlar...en koyusundan film cam + egzoz + karbonları bol olan araç geçti :)
Masallahh yanii...Biri birini tutmuyo demek ki.
Bende hayırlısıyla bu sabah yaptırdım..Randevu alamadıgım için gemlikte girdim muayeneye...Film ve motor no okunamıyo die hafif kusur yazmıslar:) öle ahım şahım biseyde yapmadılar..ilkyardım cantası,yangın tüpü,emniyet kemerlerii,silecekler tamamdır..;)
Bursada gircek varsa Gemlik'i tavsiye ederim sorun cıkarmıyolar...
istasyoan göre ciddi değişiyor sanırım
ben 05/11/2009 da izmir bornova istasyonda girdim aracı alan görevliye tambura yavas girebilirmisin diye rica ettim ok dedi
ne sileceklerime baktı nede sinyallerime alttakımı kontrol ederken coilover ları inceledi biraz
far ayarı hafif kusur
arac yere cok yakın hafif kusur verdi gectim :)
İstanbuL esenyurt'ta kine giden varmı durumu nedir gevşekLik oLarak?
en serbest yer neresi diye sorayım madem istasyondan istasyona göre değişiyor..?
bir kemer olayını anLamadım ne diye onay vermedi?
yere yakın oLması hafif kusur olarakmı geçti? :soru:
ben esenyurta gittim arac yere cok yakın dendi agır kusur, araç 5 kişilik 4 kemer var gene agır kusur yani geçmedi :)
İstasyondan ziyade muayeneyi yapan adamın karakteri önemli...Ufak tefek şeyleri geçiştirenler de var bırakanlarda var...
SPORTİNG'e ağır;:icon13:
fosgate' e hafif kusur :icon_tup: doğru oLanda bu..:rolleyes:
bende 17jant 5cm omp var sürtme yok fakat bu ''yerden yüksek'' meseLesi kafamı karışırıyor..şansa artık girip göreceğiz..sebring egsozumuda söküp birLik egsoz:rolleyes: taktıracağım sLincer Lı fLn geçmez sanırım gerçi o konuda da bir tutarsızLık var ama şans artık bakaLım..
ben demiştim arka silecek sorun olur diye:),neyseki hallolmuş
geçmiş olsun
bunlar nasıl uygulama anlamıyorum
bende arka kemerler hiç yok ki :)
ama geçtim
Kestel'e gittim randevulu 30dk da hallettim işimi...Gemlik uzak gerçekten...
İzmir yolunda eski muayene istasyonu vardı hatırladığım...