Link belki bu şekilde işinize yarayabilir
http://sorgu.trafik.gov.tr/
Printable View
Link belki bu şekilde işinize yarayabilir
http://sorgu.trafik.gov.tr/
buda açılmıyo :)
sulhicim geçmiş olsun :(
geçmiş olsun
gecmis olsun...
abi sen ehliyetsiz daha tehlikeli olursun :D durmak için sbebin yok artık çevirmelerde
geçmiş olsun
Geçmiş olsun Kanko
geçmiş olsun, 2 ay önce kadar yeşilköyde 2 kere eds den geçtim kırmızı ışıkta daha ceza filan gelmedi ne kadar zamanda geliyor, yada ben kadir gecesinde mi dogdum :)
Ceza puanı konusunda Polis Memurlarımız ellerindeki sorgulama aletinden anında online kaç ceza puanınız olduğunu görebiliyorlar.Fazlasıyla update edilmiş şekilde çalışan bir cihaz maalesef :D
Benim 2002 senesinden olan ceza puanlarımı bile gördük geçen birisinden rica ettim baktım :D
Her ceza puanı sana işlendiği tarihten bir sene sonra düşülür. Misal şubat 2009 da 20 puan yersen haziran 2009 da 10 puan yersen şubat 2010 da 10 puanın kalır haziran 2010 da puanların sıfırların. Benim bildiğim budur. Yoksa yıl başı olsa git aralık ayında 80 puan ye ocak ayından anadan doğmuş gibi ol.
bu arada 214 le girmişim radara :)
yalova abi neresi olcek :)
Ehliyet bişeye yaramıyor zaten nası olsa arabalar ofsayt :) liseli spec dolaş kaçak bişey olmaz kanka
gecmıs olsun :)
yalovadan cıkısta ciftlikköyu gecınce o arada sıktım darlandım anasını satıyım feribot kactı bende daralla sıktım bana kactı :D amannnn canım sağolsunnnn hehe o deilde radar arabası da arkamda geldi bu egzoz ne dedi sandım helıkopter gectı allahtan arabada ailem vardı yoksa kesın bağlardı :)
valla iyi cesaret o yolda çok çukur var doğru anladıysam yolu :D
tayyarla gitmiştin dimi? :)
radarda 217 yazdıysa sen o anda kadranda 225 230 civarı bi hız görmüşsündür :D
boşver sulhicim takma kafanaaaaa :D :D
Geçmiş olsun...
2 ay sonra puan sıfırlanıyor. yeniden doğuş gibi :)
geçmiş olsun , bende dün akşam veriyodum tam ama 10 puan yazdılar 95 de tıkandı :D
Geçmiş olsun ben o yoldan sık sık gelip gidiyorum ama radar olduğunu bilmiyodum öyrenmiş oldum
geçmiş olsun gardaş :)
geçmiş olsun abi..ben 6aydır kullanıyorum ehliyetsiz daha çevirmeye girmedim hiç çok şükür..az kaldı şurda 4ünde alıyorum geriye..kaç puan acaba alkolden yakalanmak bilen varmı?
abi geçmiş olsun sen yapmazdın ama :D
yaw oldu bi kere aldılar 2 kere :D
e-devleti açıyor bu site illa şifreyle mi bakabiliyoruz
Al dedi git dedi puahahhah yarıldım ya :D
Arkadaşlar cam filmi cezalarından 100 ceza puanım doldu ehliyetime polis 2 aylığına el koydu cezanın üstünden 2,5 ay geçti.Sürücü kursu temmuz 25 den önce alamazsın dio ama temmuz 8 de uzun yola gitmem lazım ne yapmalıyım ltfn yardımcı olun..
sana verdikleri kagitta aldigin gunun 2 ay sonrasi yazar, 25mayista kaptirdiysan 25 temmuzda alirsin, 2.5 ay diyosun tahmini 30mart gibi kaptirdiysan 30mayista alman gerek?
Elindeki yesil kagitta gayrettepe sube mi neresi yaziyor? gidip istedin de vermediler mi?
2.5 ayın tam dolması gerekiyor...
Örn: bende 9 ocakta ehliyetimi alkolden kaptırdım...6 ay alındı ama haziran değilde temmuz 9'da geri alıcam...E devlet şifren varsa bakabilirsin yada belge no yu özelden gönder bakayım edevletten
Gecmis olsun yaz sonuda benim gitmisti.normalde 2010 mayista almalari gerekiyormus o kdr cevirmeye girdim ettim bisey olmadi bu yaz bodrumda rutin trafik kontrolunde el koydular.git yazil bi kursa trafik cevre dersi aliyomusun gbi yapip 2 ay sonra zabitta yazan sureden itibaren gidip alirsin.