Valla link calısıyor, 1 tane radar var 10 puan :)
Printable View
Valla link calısıyor, 1 tane radar var 10 puan :)
bende bu çıkıyor kapı gibi
The page cannot be displayed
Explanation: There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.
Try the following:
* Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
* Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
* Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
Technical Information (for support personnel)
* Error Code: 500 Internal Server Error. An internal error occurred. (1359)
Link belki bu şekilde işinize yarayabilir
http://sorgu.trafik.gov.tr/
buda açılmıyo :)
sulhicim geçmiş olsun :(
geçmiş olsun
gecmis olsun...
abi sen ehliyetsiz daha tehlikeli olursun :D durmak için sbebin yok artık çevirmelerde
geçmiş olsun
Geçmiş olsun Kanko
geçmiş olsun, 2 ay önce kadar yeşilköyde 2 kere eds den geçtim kırmızı ışıkta daha ceza filan gelmedi ne kadar zamanda geliyor, yada ben kadir gecesinde mi dogdum :)
Ceza puanı konusunda Polis Memurlarımız ellerindeki sorgulama aletinden anında online kaç ceza puanınız olduğunu görebiliyorlar.Fazlasıyla update edilmiş şekilde çalışan bir cihaz maalesef :D
Benim 2002 senesinden olan ceza puanlarımı bile gördük geçen birisinden rica ettim baktım :D
Her ceza puanı sana işlendiği tarihten bir sene sonra düşülür. Misal şubat 2009 da 20 puan yersen haziran 2009 da 10 puan yersen şubat 2010 da 10 puanın kalır haziran 2010 da puanların sıfırların. Benim bildiğim budur. Yoksa yıl başı olsa git aralık ayında 80 puan ye ocak ayından anadan doğmuş gibi ol.
bu arada 214 le girmişim radara :)
yalova abi neresi olcek :)