Tel: (0312) 417 93 34 bu numaradan ara durumu izah et ne gerekiyosa anlatırlar nasıl yapacagını...
Printable View
Tel: (0312) 417 93 34 bu numaradan ara durumu izah et ne gerekiyosa anlatırlar nasıl yapacagını...
Arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim;
yurtdışından iphone getirdik ancak imei kaydı şuan için yok.faturasını bulamıyorum ancak.Pasaportum ile telefonu götürüp kayıt ettirebiliyor muyum?hemen açılr mı?ücret vs vs işlemler hakkında bilgisi olan arkadaşlar tam olarak aydınlatırsa sevinirim...
imei nosuna bi bak eğer hattı başka tele taktıysan eğer o zamanda gelio gelen noyla senin telin imeisi aynı mı bi bakıver
turkcell nufus cüzdanınızla gelin kayıt edelim diyor.5-10tl bir masrafı varmış.acaba faturasının olmaması sıkıntı yaratır mı?yada tek hatta mı açılıyor?öyleyse saçmalık yani.
Tamam açıyolar ama fatura isterler, yani zamanında faturasız yapmıyolardı şimdi esnemiştir abone merkezi kıyak yapar halleder belki. Açılıncada da tek numaraya açılacaktır.
yapma ya:( bende öyle tahmin ediyorum.o halde ben bunun zamazingosunu kırdırırsam parça değişimi gerekirmi acep?tahminimce yazılımsal hallediliyordur.ozaman tüm hatlara açılır kafamda rahat olur;)
forumda arattırdım ama bulamadım.pek iphoncu yok herhalde...
Gökhan yarın akşam msnden bana ulaşırmısın sana bir mail adresi vericem (nokiaturkey'de bu işlere bakan kişi)oraya msnden istediklerimi yolla işini çözücekler.
Acilinca tek numaraya acilmiyor,10-15 gun sadece turkcellin hattini kullanin diyolar ama ben sallamamistim taktim direk aveayi catir catirda calisiyodu pasportumla gittiimde isletmeye..Yarinda gitcem bidaa isletcem(2sene oldu diger telefonumu sattim) yeni aldigim teli ..Tek numaraya faln acilmiyo telefon hattina yanlis bilgilendirme yapmayin.
onur sen biliyorsun sanırım.fatura yok yanlız.yarın giderken pasaportuda götürsem hemen açılır mı telefon?
anlıyorum.gerçi son 6 ay içinde giriş çıkış var ama :S neyse yarın bir bakim duruma.ona göre bende bilgilendiririm enazından.cümleten teşekkürler ;)
dostum,anlayamadığım benim cihazda direk sim lock yazıyor.evet daha önce bir cihazım daha vardı aynen dediğin gibi olmuştu.sanırım bu yurtdışından tek bir hat kullanımı şeklinde alınmış vs.neyse problemi hallettim sayılır.1 haftaya her türlü gideri olan bir iphone um olur;)
3o gunu beklıyom hadı hayırlısı tuketı haklarınada sıkayette yrn buluncam
tüketıcı haklarının gercek sıtesı nedır beyler ellı tane sıte var bu tel olayı canımı sıkmaya basladı tuketıcı haklarına basvursam bı yardım olurmu real telı bız sadece satıyoruz değişim olmaz dıyor delırcem