muştu ailesinin bir ferdi olarak bütün konuyu okumak yeni nasip oldu abant iyidir ama soğuktur havalar iyi diye sakın aldanmayın 1 günde hasta olup gelmeyelim
Printable View
muştu ailesinin bir ferdi olarak bütün konuyu okumak yeni nasip oldu abant iyidir ama soğuktur havalar iyi diye sakın aldanmayın 1 günde hasta olup gelmeyelim
muştuuu
arabanda yer varsa ben ve kız arkadaşım da gelebiliriz :)
bayramda istanbuldayım haberiniz ola
uçakla geliyom yarın akşam ;)
muhtemelen ben de nişanlımla geliriz
mustunun arabasında yer olsada gitmem ben olsam onla :D köprüdeki sisin sebebini buldum ben
moruk acayip rahatlıyorum yaw arabamla gezmek gibisi yok :D
ne gidiyor ama 4 kişi bile olsa :D
ben tam takır hazırlıyom arabayı
çeki halatı
tekerlekli çanta kriko
2 adet yedek kar lastiği
takım çantası
yangın söndürücü
ilk yardım seti(açsan içini ameliyat yaparsın oracıkta)
battaniye
bilimmum çizgi film(çocuk için)
daha aklıma gelmeyen bir çok şey
kartel contası al başka bişey istemiyorum :hahaha:
ben ve özgür levent teyiz sulhi gop tan gelecek tarantino ümraniye tarafında..
arkadaşlar saat 9 gibi boluda olmak gerekir diye düşünüyorum takribi 2 saat sürse yol
saat 7 gibi ist ten çıkmak gerekir
ankaradan 230 kmymiş 9 da orda napıcaz 10:30 gibi orda olsaydık renoyla 3 saatde anca gelirim :D
hahahaha kahvaltı yapacaz olum 9 olmasın da 10 olsun :D orhan abiyle irtibata geç 2 araba gelirsiniz moruk
Son durum nedir şimdi?Ben sizi İzmit Doğu gişesinden 100 mt ilerde sağda beklerim ank. istikametine doğru :)
Muştu arıyorum,açmıyosun.Caddebostandayım ben,cebim açık ara beni
Mustu sinemada can. Acamaz telini:)
çayyolu tarafında olan yokmu Ank den gıdecek ozgur abının bı parçası var bende versemde ozgur abıye ıletsenız?
Özgür Abinin Eski Evladını Getircem bende SOHC :D :D özgür abi unutmayın beni....nerde bulusalım gene Aynı yerdemi....
Daha önceden haberimiz olsaydı gelirdik,sizlere iyi eğlenceler
Arkadaşlar saat kaçta orda olacağız
ankaradan gelen varmı başka
resim cekmedınızmi hic boludaki arkadaslarımızı görelim ;)
arkadaşlar ben canakkaledeyim mustuya söledım gelemıorum haberınız olsun..
MMustuuu özgür abi hala telefon bekliorum ben....kaçta leventde olacaz
Kimseden ses cikmadi,Heralde gelemicem ben size iyi eğlenceler
can ne zaman aradın kanka telefonda hiç yabancı bir numara yok çağrı falanda yok bütün gün taksim tarafındaydım gözümde hep telefondaydı kel arayacak diye saat çok geç ama 0545 910 40 63 ara beni kanka
orhan abi saat 10 gibi kısmetse oralarda oluruz
Mustu prganize et kardesin gelen olmazsa iptql edelim
2-3 kisi oraya gitmenin bir alemi yok;)
Bana farkmaz :)
yaa keşke konuyu erken görseydm bilet almazdım boluya atardınız beni ank dan gelip alırlardı :)
Resimleri koyun bari,görelim nasıl geçmiş :) benim plan ıptal oldu muştu boşuna gelmedim sizinle :(
taranam tirinom+eşi+bebişi orhan abi+eşi+çocuğu ben+ nişanlım muştu+ eşi özgür+eşi alican+ kız arkadaşı güzel bi gün geçirdik önce bolu dağı berçestede brunch muhabbeti (muştu orda 23-28 kg aldı :hahaha: ) sonra abanta geçtik şömine başında çaylarımızı yudumladık güzel veyağışlı bi gün oldu gelen herkese teşekkürler fotoşlar organizetör muştuda
resimleri bekliyoruz
Ölüyorum...638 KM tuttu gidiş geliş...bacaklarımı hissetmiyorum :D
dün gece 2 de yatıp sabah 6 da kalktık :D giderkende gelirkende arabada uyudum :hehe:
kahvaltı çok güzeldi insan gibi yemedim :D abant şömine başıda güzeldi aslında erken dağıldık ama hava muhalefetinden ötürü yağmur yağmasa çok daha güzel olurdu
gelen herkesin eline ayağına sağlık değişik bir gün oldu hanımlarda güzel vakit geçirdi :D
resimleri eklerim ama ne zaman bilmiyorum :D