Babacan nerelerdesin yavv hiç sesin çıkmıyor çay içmeye beklerim şantiyeye
Printable View
Koç kesme olayı fena kopartıyor beni :D ama yapıcam hele bir araba toparlansında :)
pazar günü site otoparkında sol arka tampondan X5 vurmuş, tabak kadar boya kalkmış arabadan..dedim ne var bu arabada durduğu yerde bile eskime yıpranma faaliyetleri devam ediyor :confused:
Valla rahattır onlar süspansiyonlarıda süper pısır pısır gidersin Babacan :D
Kendi aracı almak için açtığı konudaki attığı mesajı gördümde, ironiye bak :)
Böyle şerefsizleri görünce nasıl geceleri yataklarında huzurla uyuduklarını anlayamıyorum.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır derlerde bu şerefsizde vicdandan zerre kalmamış hala başkalarına telefon açtırabiliyor demekki.
Sendede hakikaten iyi sabır varmış ama hata etmişsin böyle şerefsizden servise göstermeden araç satın almışsın gene dua etki aracı vermeden paranı alıp kaçmamış ŞEREFSİZ !
Böyle olayları görünce cinlerim tepeme çıkıyor, öbür tarafta nasıl bunun hesabını vericeksin hiçmi düşünmüyorsun be şerefsiz!
Açıkçası ben Bu zihniyetsiz davranışını Hakkı yada anlatmaya çalıştım, sen ne hakla neyi kimden istiyorsun diyerek, Avukatı olarak arayan kişiyede bunu dile getirdiğimde bi sakinleşti çünkü ne şekilde neyi aldığımı nasıl teslim edildiğini bilmiyordu,telefonda bir ara beni anlıyor olduğunu düşünmeye başladığım sırada tekrar Hakkıcılığı tuttu,dedi ki sende babamın oğlu değilsin oda değil ben işimi yaparım bende buyur yap dedim..
Yazık insanlıktan çıkmış bazıları..
1 saattir okuyorum ve sinirlerim iyice bozuldu...Bu nasil bir vicdandir? Para kolaymi kazaniliyor be serefsiz....
Gecmis olsun mu diyim yoksa hayal arabaniza oyle boyle baslamissiniz hayirli olsunmu diyim bilmiyorum...Allah sabir versin ve sonunda utandirmasin.
Bu arada Amerikadan parca ihtiyaciniz olursa iletisime gecebilirsiniz benimle elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Benim anlım ak ve ben terbiyesizlik yapmıyorum. evet kağıt üzerinde satıcıya 1000tl senet borcum var, ama real borcum 840tl. ayrıca bu aracı bana denettirmediği ve alıp eve geldikten sonra (turbo dışında) mevcut sıkıntılarda belirmeye başladı.Kapıyı kapayıp açamamamdan, sürücü camının dışarıda kalmasından, merkezi kilitten vs.. bütün bunları arayıp an ve an öğrendikçe tek tek bildirmeye başladığımdan bir süre sonra telefonlara bakmamaya başladı zati muhterem. sonra msj yolu ile durumu bildirdim. ve debriyaj sorununu öğrenmeden önce, kendisine attığım msjda ''nisan 26 ya kadar yeni bir sorunla karşılaşmazsam, araban yürüyor durumdaysa sana 840tl lik borcumu gündeme alıp elinde ki senedi almak maksadıyla, yeni bir rakam belirleyerek sana ödeme yapmayı düşünüyorum'' dedim. ama turbom takılıp cam pencere kapı gibi sorunlara bakılırken + debriyajın bitik denilince servisten + 650tl buna ödedikten sonra ona attığım yeni bir msj oldu ''sen o parayı unut'' dedim ve durumu açıkladım. oda arayıp beni nasıl olur ben 3.viteste sıfır çiziyordum dedi ve seni servis kazıklıyor haberin olsun,aracın debriyajı bitik değildi şu şöyle değildi bu böyle değildi ve o arabanın orj turbosu t28 değil o s13 ün bilmem ne dedi sonra ''arabam yürümüyor diyede beni arama'' dedi :D debriyajımın bitik olduğunu zaten bahtiyardan öğrendim onunla birlikte sorunlarına bakarken söyledi bunun servis kazığı ile alakası zaten yoktu..
neyse...
çok teşekkürler parça konusu için msn den eklerseniz beni sevinirim, adresim profilimde mevcut. şuan usa dan bir kolim geliyor 1 2 güne burada olacak, daha çok koli gelecek ama :)
soylencek bısey yok unutma bu dunyada serefsızlık yapanlar obur tarafta hesabını verıcekler allah sabırlar versın.bu kadar emek verıp sorunsuz bınersın ınsallah 4 senelık 200sx tecrubeme dayanak bısey lazım oldugunda elımden gelenı yaparım tayfun.
Üye olan arkadaş hiç mi görmüyor bu yazılanları. Kendini savunma gereği bile duymuyor anlaşılan umarım birgün yaşattıklarını oda yaşar... HAKkının aldığı HAK nasıl öder bilmem
üye olan arkadaş zaten dikkatinizi çektiyse aracı alırken buraya konu açmış, aldım diye heyecanla resimler koymuş atmış tutmuş sadece sinyalleri boyamış bişiler bişiler, ama satarken napmış, buraya bile koymamış..sadece sahibinden.com da keko aramış turbosundan başka sorun yok diye :D
cok gecmıs olsun ınsallah kısa surede ıstadıgınız gıbı bır hal alır bende genc yasımla cok heves ederek almak ıstıyorumda boyle yazılanları okuyarak sanırım temız araba kalmadıgını dusunmeye basladım herkesın basından boyle tatsız olaylar gecmıs .....
Benzerleri Benimde Başıma Geldi...
Yüzüne Bakıp Güvendik Sonra Sizin Gibi Böyle Zor Durumlarda Topladık Arabayı
Aynı Şekilde O Arkadaşta Bu Foruma Üye :)...Bi Kere Aradı yanlışlıkla Mert Diye Gördüğü Rehberde Beni Aramış...Uyandı Sonra Ben Oldugumu
Söyledim Arabanla Ugrasıorum Dedim
Aaa Maa Hesabı Böyle Bilerek Sustu
Sizi Allah'a Havale Ettim Dedim Kapattım
Alsınlar 3 5 Lira Kar Etsinler....Çıkar Elbet Bunlar Adamın Bi Yerinden Bunu Defalarca Çevremizde Gördük Hatta Allah'ın Var Olduğuna Dair Büyük Bir Kanıt Bence Yalanla Dolanla Dümenle Böyle İşlerle Para Kazananların Milletin Ahını Alanların İki Yakasının Bir Araya Gelmediğini
Ben Allah'a Havale Ettim Bir Vtı Alım Dedim Kazada Eklendi Üstüne Totalde Zarar 10 Liraya Çıktı :D Çıksın Elbet Döner Birgün
He Bu Bana Ne Öğretti...
Kimseye Güvenmeyeceksin
Alıcağın Arabayı Yetkili Servis + Usta'na + Kaportacına Baktıracaksın (3'ü De Şart Artık Bende..2'si Olsa Almam Arabayı)
Galeriden Araba Almayacaksın
İncik Cincik Bakıcaksın İçine Sinmeyen Birşey Varsa Arkana Bakmadan Döneceksin
Allah Böyle İnsanların Cezasını Verir Meraketme...Biz Görmeyiz Bunu Ama İnan Bir Yerden Çıkacaktır
Bendende Çıktı...16 Yaşındayken Vurduk Birinin Arabasına Kaçtık 1 2 Lira Masraf Bıraktık Adama...Sonra Noldu 8 Sene Sonra Bak Vtı Uçtu Gitti :D
Ben Salaktım Saftım Gençtim Allah Bunlarıda Görmüştür Muhakkak.Peki Ya Yaşını Başını Alıp Bile Bile Adam Kazıklamak İçin Bunu Yapanı.......:rolleyes:
zaten satarken çok saçma sapan bir kaos yaşıyordu söylediklerinde..burayada yazmış soranlara yok işte acil para lazım, civic le takas olabilir, ev kredisi bilmemnesi diyerek ilerliyor kaosları..
aracı sordugunda mustafa yazmış ona 5000tl nakit paran yoksa alma bu arabayı diye,adam dinlemeyip alıyor yok şöyle güzel yapıcam jdm yapıcam bilmem ne yapıcam ne yapmış hiç bir skyline turbosunu alıp bu araca koymuş ve turbo bitik çıkınca tornistan yapmış aracı satılığa çıkartmış..