User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
207 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Dogo Argentino

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben matık olarak bu saflık kısmını anlamıyorum bu yzuden derecelendirilmseinide hoş bulmuyorum benim köpegim hayvanım bana en kıymetli sey baska biri bunu ansıl sınıflandırır varmı bunun izahı haa zmanında bende yarışmıstım köpek güzellik yarışmasında ama hiç bir zman hayavaların güzel cirkin die sınıflandırılmasını tasvip etmedim.

Bu arada gökhan senden birde dogomu alıcaz nee bana varsa birkac resim gonderebilirmisin kardeşim sagol

ırk standartlarını korumak için bu yarışmalar var. güzellik yarışması değil zaten onlar.ırkını en iyi temsil yarışması.

kendi rott umdan örnek vermem gerekirse ve kırma olan başka bi arkadaşımın rottuyla mukayese yapılırsa arada dağlar kadar fark var. gerek duruş olsun gerek karakter olsun.

işe duygusal açıdan yaklaşacak olursak hepsi hayvan sonuçta ve hepsi canlı.karşılıksız sevgi verirler.ama duygusal açıdan madem yaklaşıyoruz , madem ırk standartları çok önemli değil, neden barınaklardan hayvan alınmıyorda tonla para dökülüp illa şu ırk olacak diye diretilip köpek alınıyor?

bi kaç arkadaş demiş maskesi beneği felan diye. bırakın %10 u %1 bile üretildiği bölgede kabul edilmemekte.
    korsan dogolar çok güzel görünüyor o ayrı mevzu ama petlerdeki satışta önemli olan görsellik olduğu için bu tarz yavrular ön plana çıkıyor.
    örnek vermek gerekirse yine rott diyebilirim.yok macar rott yok rus rott yok yunan rott.macar rott un kafası büyük olurmuş amerikan rott un bacakları uzun olurmuş.tamamen pazarlama stratejisinden ibaret.rott tektir ve almandır. gerisi fasafiso.dogoda aynı şekilde...

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (delsol07) Kesinlikle cok bilgilendiriciydi yazdıkların için teşekkurler
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ırk standartlarını korumak için bu yarışmalar var. güzellik yarışması değil zaten onlar.ırkını en iyi temsil yarışması.

kendi rott umdan örnek vermem gerekirse ve kırma olan başka bi arkadaşımın rottuyla mukayese yapılırsa arada dağlar kadar fark var. gerek duruş olsun gerek karakter olsun.

işe duygusal açıdan yaklaşacak olursak hepsi hayvan sonuçta ve hepsi canlı.karşılıksız sevgi verirler.ama duygusal açıdan madem yaklaşıyoruz , madem ırk standartları çok önemli değil, neden barınaklardan hayvan alınmıyorda tonla para dökülüp illa şu ırk olacak diye diretilip köpek alınıyor?

bi kaç arkadaş demiş maskesi beneği felan diye. bırakın %10 u %1 bile üretildiği bölgede kabul edilmemekte.
    korsan dogolar çok güzel görünüyor o ayrı mevzu ama petlerdeki satışta önemli olan görsellik olduğu için bu tarz yavrular ön plana çıkıyor.
    örnek vermek gerekirse yine rott diyebilirim.yok macar rott yok rus rott yok yunan rott.macar rott un kafası büyük olurmuş amerikan rott un bacakları uzun olurmuş.tamamen pazarlama stratejisinden ibaret.rott tektir ve almandır. gerisi fasafiso.dogoda aynı şekilde...
    çok teşekkür ederim, bakabileceğimden zerre şüphem yok ancak dediğim gibi işte biz evde yokuz gündüzleri ve yawruyken sıkıntı olur mu ona güvenemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim, bakabileceğimden zerre şüphem yok ancak dediğim gibi işte biz evde yokuz gündüzleri ve yawruyken sıkıntı olur mu ona güvenemiyorum.
    2 saatten fazla yalnız bırakmamak gerekir yavruyu. yavaş yavaş süre uzatılıp alıştırılır belki ama yinede çok uzun süre bi yerde kapalı kalmak sorun ortaya çıkarır...

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 saatten fazla yalnız bırakmamak gerekir yavruyu. yavaş yavaş süre uzatılıp alıştırılır belki ama yinede çok uzun süre bi yerde kapalı kalmak sorun ortaya çıkarır...
    sabahları gel al senin rotun yanına koyuverirsin gelince alırım ben senden

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben matık olarak bu saflık kısmını anlamıyorum bu yzuden derecelendirilmseinide hoş bulmuyorum benim köpegim hayvanım bana en kıymetli sey baska biri bunu ansıl sınıflandırır varmı bunun izahı haa zmanında bende yarışmıstım köpek güzellik yarışmasında ama hiç bir zman hayavaların güzel cirkin die sınıflandırılmasını tasvip etmedim.

Bu arada gökhan senden birde dogomu alıcaz nee bana varsa birkac resim gonderebilirmisin kardeşim sagol
    kanka msn ımı acamıyorum yenı surumden dolayı adını soyadını yaz bana pm den maıl adresını de yaz faceten eklıyım

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasaklanma konusuna bir açıklık getireyim benim köpeğimde (Doberman) beslemek yasak ama besliyorum belediyeye gidip kayıt ettirmen lazım köpeğini he benimki 4 yaşında ve ben kayıt falan ettirmedim bir sorun yaşıyormuyum hayır
    Samsa

cupra_bkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence presa canario al derim arkadaşımda var süper köpek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasaklanma konusuna bir açıklık getireyim benim köpeğimde (Doberman) beslemek yasak ama besliyorum belediyeye gidip kayıt ettirmen lazım köpeğini he benimki 4 yaşında ve ben kayıt falan ettirmedim bir sorun yaşıyormuyum hayır
    belediyeye kayıt mevzusu sadece apartmandan şikayet gelmesi durumunda eve gelen bilirkişiler açısından ufak bir etkiye sahip.veteriner kaşesi ve aşılarının durumu yeterli.

dobermanlarda yasaklı ırk değil nerden çıkardın?

sabahları gel al senin rotun yanına koyuverirsin gelince alırım ben senden
    sabah sen getir bırak yahu ben neden gelip alıyorum

e hadi ne zaman alıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belediyeye kayıt mevzusu sadece apartmandan şikayet gelmesi durumunda eve gelen bilirkişiler açısından ufak bir etkiye sahip.veteriner kaşesi ve aşılarının durumu yeterli.

dobermanlarda yasaklı ırk değil nerden çıkardın?
    valla köpeğimi gezdirirken yolda polis çevirip belediye kayıt belgelerini sordu saldırma meyilli olan köpeklerin işlenmesi gerektiği v.s. gibi bi sürü şey söylediler.

onların yalancısıyım sonra araçtırmadım çünkü
    Samsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla köpeğimi gezdirirken yolda polis çevirip belediye kayıt belgelerini sordu saldırma meyilli olan köpeklerin işlenmesi gerektiği v.s. gibi bi sürü şey söylediler.

onların yalancısıyım sonra araçtırmadım çünkü
    köpeğinizin karnesi yanınızda olursa sorun olmaz.polisin öyle bir yetkisi yok.zabıtalar yapabilir ancak.
    eskişehirde mesela ağızlıksız köpek gezmeyecekmiş.ciddi para cezaları varmış.
    site içindede köpek beslemek yasaklanacakmış ne saçmalıksa.

tehlikeli köpeklerden önce tehlikeli insanlarla uğraşmaları lazım ama nelerle uğraşıyolar hale bak...

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buyur gökhan..

birkere daha dogo muhabbeti olmuştu ozaman tam shearanın doğum zamanına yakındı aynı dogolardan bahsedıyormusuz

http://www.techturkey.com/forum/show...105#post791105

gkhunk
    Misafir
    bi arkadaşım resimlerdekilerin yavrularını almak istiyor. bilgili olan arkadaş üstünkörü bir bakabilir mi safkanlık konusunu.

zır cahil olduğumuzdan tabi anlamadık hiçbişi.

gkhunk
    Misafir
    yeni konu açmayayım dedim, 2009 un konusunu hortlattım, yok mu yardımcı olacak birileri

alpay
    Misafir
    Arkadaşlar belki yeri bu site deil ama baya araştırma yaptım İnternette ama yeterli bilgiye ulaşamadım,Dogo Argentino cinsi köpekleri sanırım yasaklı köpekler listesine almışlar,öncelikle bu listeye ulaşamadım yani gerçekten bu listeye almışlar mı almamışlar mı? diğer bi konu ise eğer bu köpek o listeye alındıysa sanırım üretimi yasak ve kısırlaştırılması gerekiyor,ben yurt dışından getirebilirmiyim yasal yollar ile veya Türkiye'de hali hazırda kayıt altında bulunanlardan alabilir miyim? Daha önce bu köpekten besleyen arkadaşımız var mı aranızda,bu köpek ile ilgili tecrübelerini ve tavsiyelerini bekliyorum.Gerçekten alabilme olanağım varsa yasal yollar ile bu köpekten kesinlikle alacağım bir tane
    mustakil evin yoksa almanı tavsiye etmem çok akıllı çokta kıskanç bir köpektir av için bire birdir saldırgan ve de çok güçlüdür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkhunk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni konu açmayayım dedim, 2009 un konusunu hortlattım, yok mu yardımcı olacak birileri
    bildiğim kadarıyla en ufak siyah nokta bile kabul edilmiyor burun dahil
    Samsa

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitbull'a benziyor evet ama seceresinde pitbull yok bunların,Arjantinde Prof. Antonio Nores Martines adında bir genetik uzmanı tarafından 9 farklı ırkın birleşimi ile Ortaya çıkmış bir köpek.
    1.İspanyol Mastifi
    2.İrlanda Kurt Tazısı
    3.Pointer
    4.Bulldog
    5.Bullterrier
    6.Danua
    7.Dogue de Bordeaux
    8.Pirenei Dağ Köpeği
    9.Boxer
    http://dogoargentino.forum8.biz/dogo...esimli-t24.htm
    valla saglam yerden cikmis hayvan. bu gruptan boyle guzel bir kopek cikar ancak

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alan aldı satan sattı mı? kımlerde ne var?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala devam yardımcı olmaya ısteyene her turlu yardımcı olurum
    C R M performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)