ben torrentz.com kullanıyorum çok da menunum aradığım her şeyi bulabiliyorum
Printable View
ben torrentz.com kullanıyorum çok da menunum aradığım her şeyi bulabiliyorum
Rapid gibisi yok bence. Ama illa torrent diyorsan port açmak için. http://portforward.com/routers.htm adresine bir bak. Yada olmadı bu işten anlayan bir arkadaşından yardım iste.
rapid t1 bağlantıda çok iyi sadece ha tabi portlar kapalı olmasa torrent daha iyi yine ve yine .. ama rapid i idm ile kullanırsanız saniyede 30 mb görmenin değerini mastercard la bile ödeyemezsiniz. gelsin 1080p ler
ahaha :D adettendir iskenderin fotosunu koymak
http://img31.imageshack.us/img31/6670/speedu.jpg
210-220 gibi bir hızın varsa bırak rapidi sende torrente atıl.. ama yok illa rapid i zengin edeceğim diyorsan idm kullan. 2 mbit bağlantın varsa inan 260 civarı bir hızla çekersin yada çekmen lazım..
bu arada 2 arkadaş alabilirsiniz bu rapid i artık eskisi kadar ip leri sallamıyor.
Çok sıkı torrentciydim eskiden ama artık torrent aramaktan uğraşmaktan sıkıldım , 8mbit bağlantı ve rapid harikalar yaratıyor:D
Rapid artık ip lere bakmıyo. Trafik hakkı veriyo. O bitince ek trafik alıyosun. Maksat zengin etmek değil. Torrent mantığı ADSL e ters. Asimetrik bağlantıda upload yapmak bağlantıyı öldürür. Bende 2 laptop wireless ten linux receiver ***** net işini yaparken bi yandan download pc hiç kapanmadan dosya indiriyor. Ve bandwidht management YOK. Hiç kasılmıyorum nette dolaşırken. Torrent olsa sürünürüm upload yapıcak diye.
ı ıh.. ttnetin abuk kampanyası 15 gb a kadar 8 mbit e kadar bağlantı sonra 512 yani ferro dan inip eşekle yola devam..
torrent mantığı adsl e artık ters değil.. torrent e geçersen bana ilet halledeliz.. hatta cok basit bir program var ki adı netlimiter.. google it ;)
Bu upload hızlarıyla hala ters , 6-7tane yabancı sağlam torrent sitesinden dosya indirirdim ama ratio'yu tutturabilmek için kastırıyordum baya ki bazı zamanlar fake upload yapıyordum:D
netlimiter da kullanmıştım ama çok faydasını görmedim bağlantı illa ki şişiyordu
netlimiter dı cfossped di bunları seneler önce emule zamanlarında kullanıyorum. Ama ratio olayları vs.vs. var. Hiç upload yapmıyorken direk indirmek varken torrent çok mantıklı gelmiyo artık. :) Ayrıca eskiden gençken leecher olmayı kendimize yediriyorduk ta artık yediremiyoruz. Diji hariç.
eğer hemen geçiriyorlarsa iyi.. benim asıl merak ettiğim şuan hızın ne ? 1 mb civarı olman lazım normalde ama acaba sana nasıl geliyor sinyal ?
e yani.. ama şu var başka ülke var mı bilmiyorum ul si dl sinin 4 de biri olan.. yani kendini dunya normlarıyla aynı seviyeye getirsen sorun kalmaz bile.
peki download larında dosyanın geliş hızı ne oluyor ? rapid de mesela ?
idm kullanıyorsundur sanırım. kullanmıyorsan kesinlikle kullan.
idm kullanıyorum
hızım gayet iyi 900'ün altına düşmüyor 900-950 arası dolanıyor
ilkerrr teşekkürler...Üyelik için...
Şimdi ben utorrent kullanıyorum..Utorrent kullanıyorum , portum açık kontrol ettim...Ama upload ve download yaparken net de sörf yapamıyorum , sayfalar ki saatde açılıyor..Torrenti kapatınca hızlanıyor..7/24 upload yapmak istiyorum ..Kastırmasdan yapma ayarı varsa bana anlatabilirmisniz rica etsem...
Teşekkürler...