benım aracım manueldi.. ve ben 520 nın performansı gayet ii buldum.. belki manuel olmasından mı bilmiyorum ama gaza bastınmı seni üzmeyen bir araç..
Printable View
96-98 arası olanların okadar ucuz olmasının nedeni m52 motorun 120-130 binden sonra genellikle bitme belirtileri göstermeye başlamasıdır alüminyum alaşımlı motor en ufak hararete gelmez ve gerçekten bmw den anlayan insanlar m52 nin kısa ömürlü olduğunu bilir çok az 200 bini görmüş m52 gördüm 1 elin parmaklarını geçmez
99 larda ise m52tu motor var aslında m54 diyede geçiyo sıkıntısız bi motor km den aşırı olmadığı sürece çok korkmaya gerek yok bu yüzden fiyatlar bukadar farklı yoksa güçte torkta vs bi fark olduğundan değil
eğer yaşın 30 ve üstü değilse içi komple siyah bakalitli olanları kovala trimler ahşap olsada söküp piano black yada gümüş gri kaplat süper durur içi bej olursa babasının arabasını almış muamelesi görürsün dışı m paket olmadanda böyle söylemeleri normal çok dede işi duruyo m paket olmadan :)
Arkadaşlar 30 yaşındayım. Ben 18 yaşımdan beri bmw kullanıyorum hala bmw ye biniorum. Babam tam 30 yıldan beri hep bmw ye binio. 520i hiçbişekilde ivmelenio hissi veremes. 320i manuel olsa gene vermes. Çünkü bmw zaten yapı itibariyle anlık gaz basımına tepki vermio, ivmelensede bunu içeri hissettirmio.
Ben mi yanls hissettm o zamn.5.23i M Paket.
Şu navigasyon sistemi filan olandan(radar tanıma vardı sanırım)
O yüzden o zamanlar Navigasyonlu üretilmediginide söylemişti.
528i gene fazla zorlamaya gerek kalmadığından 310 bin mucize değil ama şans gerçekten 520ler daha çabuk bitiyor malesef
Konforlu ve güvenli araçtır...
5.20 manualde olsa otomatikte olsa koltuğa falan YAPIŞTIRMAZ....
Bide derdi hiç bitmiyor,sanayi ile arası iyi...
+ 100000
sahip olduk bi dönem gereğinden fazla yakıp haddinin yarısı kdr gitmio
5 28 konusunda makina olarak çok km yapan araçlarda war çok sorunlularıda war bmw biraz şans işi ii ustanız warsa alıcağınız araç sağlamsa sorunu az olur 28 lerde tabiki :) tatminkardırlarda
e46 ve e39 larda km düşürülmüşsede bilgisayara bağladığınız anda gerçek km sini görürsünüz sıkıntı yok
5 sene e 39 5.20 kullandık 2.2 motor 170 liklerden.0'dan 185 bin km'ye kadar hiç sorunu yoktu.Çıkarıncada sattık zaten..Tabiki seri falan değil fakat 100 km den sonrada öyle hiç yavaş falan olduğunu iddia etmeyelim :) yazıktır tonlarca 1.6 eşşek araba mevcut piyasada onlar basınca geri gidiyo o zaman :)
5,20 ile ilgili bilgim yok ama bu kasadan 5,28i olan arkadaşım var aracından çok memnun ,önceki aracı 1.6ydı ondan sonra 2.8e binince yorumunu sorduğumda 50 kuruş yakıyo ama krallar gibi rahat geziyorum diyodu :icon_tup: