Bu dönem çok fazla kısa dönem olduğu için dağıtım yapmışlar. yoksa dedğin gibi genelde oldukları yerde askerliklerini tamamlıyorlardı;)
Printable View
bende yıne acemılgı yaptıgım yerde kaldım hemde cok mutluyum.....ne kadar uzaga gıttıkce o kadar ıyı:)
Can (Cheers)'in yanındaydım bugün çok iyi durumda maşallah. Hepinize çok çok selamı var :)
aleyküm selaam :D:D
yaa beyler,nisan kısa dönemi için son başvuru tarihi ocak sonu mu yoksa şubat sonu mu?
Ocak sonu olması lazım ben giderken öyleydi
eyvallah sağol kardeşimm
beni kandırdılar antep diye,suriyede askerlik yapıyorum(:tüm 331.KD lere selam.
gülüm benim hayırlı teskereler olsun :)
Arkadaş K/Dleri kimse sevmez zaten kimsede takmaz yazmış. Onun yaptığı yerde öyle olabilir. Ama benim yaptığım yer acemi yetiştirme yeri ve diğer yapan ark. da bahsettiği gibi durum böyle. K/D'ler direk olarak çavuş kadrosuna gelirler. Yani direk olarak çavuş olurlar, normal erlerde er olarak yaşamını sürdürürler.
"Komutanım" diyince kimsenin biyerleride kalkmaz bişeyde olmaz. Zaten tatmin olacak birşey yok, tatmin olmak istesem astek olarak yapardım askerliğimi o yüzden rahat ol. Ayrıca askerliğe kendimi fazla kaptırmama gerek yok. Askerlik gelip geçici bir görevdir. Sivil hayattaki işlerim beni yeterince tatmin ediyor. Sivil hayat'da birşey olamamış insanlar oraya gidince kendini birşey sanıyor, sinir olduğum nokta bu. Herkesin dilinde bi K/D. Bırakın arkadaşım K/D'leri artık. Al ben geldim paşalar gibi evimdeyim. Zoruna gidenler daha 300 sayıyor orada :)
Msjını daha yeni gördüm. Terbiye sınırını aşmaya başladın. Özel'den ulaş istersen...
Hadi diyelim Ulaştım napıcan çok merak ettim :) özele ezele gerek yok yaz burdan sıkıntını çözelim ;)