User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: htc hero / n97 / i phone

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone 3g uzun süre kullandım .. genel anlamda iyi bir telefon ama 21. yüzyılda hala reklamlarında en büyük özellik olarak " üstelik artık video çekiyor " diye bağırılıyorsa huylanırım abi ben

şuan N97 kullanıyorum .. iphone ' dan daha güzel .. şu bakımdan güzel ; symbian işletim sistemine sahip olduğu için program , oyun vs seçeneğin çok fazla + N-gage desteği mevcut ..

v 2.0 sürümünü yüklediğin taktirde kinetik scrolling özelliğini kazanmış olucaksın ki bu gördüğün N97lerin en büyük dezantajı olan dokunmatik hatalarını ve zorluklarını gideriyor .. tamam dokunmatiği kesinlikle iphone kadar iyi değil ama şuan en en en ufak bir zorluk çekmiyorum iphone kadar akıcı kullanabiliyorum ..

5.4 m.p carl zeiss cam ve fiziksel full qwerty klavyeside cabası
    N97 yorumlarına Aynen katılıyorum.

Kerem ayrıca bilgisayardan resim aktarırsan 2480*5000 pixel resim attığında mkina yavaşlıyor onlarıda resize yapıp atmak lazım. sorun kalmıyor o zaman.

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    N97 yorumlarına Aynen katılıyorum.

Kerem ayrıca bilgisayardan resim aktarırsan 2480*5000 pixel resim attığında mkina yavaşlıyor onlarıda resize yapıp atmak lazım. sorun kalmıyor o zaman.
    kanka ablama bende aynısını söyledim ama yaptırmamış kasko v.s. onun harici fazla kullanmadım iyi hoş telefon ama beğenemedim

@ Deran bu arada android googlen ürettiği bir işletim sistemi nette falan çok araştırdım testleri tatminkar birde youtube dan htc hero falan yazarsan çıkan test videlarını i,zleyip işine gelirmi gelmezmi fikir sahibi olabilirsin.
    Samsa

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone 3g uzun süre kullandım .. genel anlamda iyi bir telefon ama 21. yüzyılda hala reklamlarında en büyük özellik olarak " üstelik artık video çekiyor " diye bağırılıyorsa huylanırım abi ben

şuan N97 kullanıyorum .. iphone ' dan daha güzel .. şu bakımdan güzel ; symbian işletim sistemine sahip olduğu için program , oyun vs seçeneğin çok fazla + N-gage desteği mevcut ..

v 2.0 sürümünü yüklediğin taktirde kinetik scrolling özelliğini kazanmış olucaksın ki bu gördüğün N97lerin en büyük dezantajı olan dokunmatik hatalarını ve zorluklarını gideriyor .. tamam dokunmatiği kesinlikle iphone kadar iyi değil ama şuan en en en ufak bir zorluk çekmiyorum iphone kadar akıcı kullanabiliyorum ..

5.4 m.p carl zeiss cam ve fiziksel full qwerty klavyeside cabası
    bunu bir deneyim bende bakalım ekran ne kadar iyileşicek.
    Samsa

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kesinlikle hepsinden iyi olduğuna inanıyorm, hayatımda hiç standart telefon kullanmadım , 2 sene de HTC kullandım, gayet memnundum, yeni serilerindeki teknolojileri ve gelişmeleri takip ettiğim kadarı ile şuanda rakibi yok denecek kadar iyi, heleki android olması bambaşka..
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HTC Touch HD bakabilirsin güzel telefondur
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HTC Touch Diamond kullanmistim, cok memnundum.. yeni serileri dahada güzel htcnin
    00' Civic 1.6IES

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc touch veya n97 diyorum bende

ozellikle n97 symbian ile oldukça kullanışlı klavyesini falanda çok sevdim iphone falan kullandığıma pişman olduğum telefonlardan

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)