yok yok arabayı görseydin fikrin değişirdi :D
Printable View
Kolayliklar arkadasim...
brezilyada da yerli üretim çakma arabalar var, palio kalitesinde. Zaten palio siena bir brezilyada bir bizde bir de portekizde var:) Koç kitliyor bize...
Bu arada 1.0 8v ve alkolle çalışıyor, benzin koymadık hiç. arkada resistans yoktu die hatırlıyorum feci dandikti
yılda en az 5 kere istanbul -adana yapıyorum ama artık zor geliyor
birde New York - North Carolina yapmıstım 1 gecede ucak iptal olunca sabahki toplantıya yetişmek için aksam saat 8 den sabah 8 kadar durmadan canım cıkmıstı
unoyla antalyaya kadar gittim, saxoyla çanakkale,
babam pontiacla istanbuldan feribotla yunanistan kara yoluyla fransa, fransada feribotla ingiltere sonra feribotla amerika geri dönüşte aynı şekilde:D
trakya içinde bir günde 800 km yapmıslığım var.yardıra yardıra 2 depo benzin ve bi radarla:D
Bigün TypeR alıp alayına gidicem ;) :D
106 ile en uzak İzmit Ankara (Ümitköy) yaptım :)
sabah 7 den aksam 10 a 900 küsür km yol yaptığımı hayıtlıyorum en çok ;
sakarya maslak,maslak bolu,bolu düzce ,düzce sahil kesiminden sakarya ordan karamürsel,ordan maslak tekrar ;
maslak sakarya dönüş....
adana istanbul-kurtköy 1000km 16saat tek oturum hızım 80-85km/h. tek mola benzin :D
antalya adana
CAR la bodrum..
İstanbul - Gökçe ada
istanbul - izmit en fazla gittiğim uzaklık bunlar.
By yaz tatile alanyaya kendi aracımla gidecektim ama kısmet olmadı son zamanlar yakıt tüketimi artmıştı sensörlerden gider ayak ekstra masrafla uğramamak için tatil dönüşü hallettim :D
en uzak yenikent e kadar gittim arabayla ankarada :D
bu yaz istanbul -> marmaris -> istanbul :)
1depo 3 kişi bagaj dolu 730-750 km.. dönüş 2 kişi bagaj daha boş ama daha çok yaktı :)
bence iyi bir konu olmuş :)
doblo 1,9 jtd = antalya - izmir + manisa - antalya
vtec imle = antalya - bursa - antalya
gece yolculuğunu hiç birşeye değişmem geceleri yolculuk gibisi yok valla :).48 saat tık demeden kullanırım valla gece :D
istanbul-ankara-yozgat..
istanbul-ankara-mersin..
hatirladigim en uzak rotalarim bunlar..RED'le degil tabi..uzun yola cikarmayi dusunmuyorum
gecen sene ankara-kırklareli/pınarhisar a gitmiştim en uzun...
Kuzey kutpuna gittim ilk Turk'lerle konustum. Herkese selami var hatta uctum sahitlerim bile var. Saygilar
İstanbul - Adapazarı - Eskisehir - Afyon
İstanbul - Adana
İstanbul - Edirne :)
pederle valide yunanistanda atinaya gittiler
arabamı kars'a parkedip yürüyerek nahcivan'a geçmiştim.
2006da aldım, 1,5 sene binebildim sonra toplanmaya başlandı, izmirden kuşadasına ordanda özdereye gitmiştim, ama kuşadasından özdereye gece 20 dkda gittim cahil cesareti.
Mersin - Akaba ( Ürdün )
kırklareli babaeskiye gittim hem vti yle hem esayla:D esay 50 vti 100 yaktı:D
eskisehır ankara tarafına, neydı ınegol sorası rampaların adı, baya zevklı orayı gecmek konılı arabayla..
izmir antalyada zevklıdı, antalyaya gelırkenkı vırajlar fena deıl:p
İzmir - İstanbul
Caravelle ile 11 saat sürdü yanılmıyorsam. Arabada resmen bayıldılar :)
İstanbul - Bodrum
Leon ile 13,
Albea ile 14 saat.
Uzun yolda sabır taşıyımdır. Ekonomi sınırlarını zorlarım :)
Yine caravelle ile İstanbul - Antalya - İzmir - İstanbul yapmıştık.. Antalya - İzmir kısmı sahil şeridinden.. O da bayağı keyifliydi..
Yeni Zelanda'ya gidip geldim
istanbul - rize
bu yaz,
Vectra B 2.0 CD ile;
İstanbul - Antalya - Giresun - Istanbul yaptım...
bir araba hiçmi yormaz arkadaş... bir de GSI gibi gitse... :)
Antalyadan Giresuna giderken, süper yollar var, hele ki Konyadan geçerken... ama radar korkusuna UCUNU BUCCAĞINI GÖREMEDİĞİNİZ bir yolda ufuğa bakarak 100 ile gitmek kadar büyük bir işkence yok bunu anladım :)
GSI ile de,
Istanbul - Kütahya - Istanbul yaptım,
bir de
Istanbuldan doldurdum depoyu, Bolu Mudurnuya gittim, arkadaşın dağ evi vardı, eve çıkarken 1 ve 2. vites ile 15 dakika rampa çıkıyordunuz ve 3 kere in çık yaptık eve...
Bir gün sünnet gölü abant gölü gezisi yaptık. döndük dolandık, dönerken de sünnet gölünün arkasından eskiden ralli yapılan bir yollardan köylerin içinden ki hayatımda en zevkli araba kullandığım yoldur :) geniiiişşş toprak bir yol... taraklı üzerinden bilecik yoluna bağlandık tekrar otobandan istanbula geldik...
arabada devamlı 3 kişi vardı,
690KM yol yaptım, aynı depo ile istanbula girdim...
benzinciye girdim yol bilgisayarında RANGE 14km yazıyordu... muhteşem bir değer yakalamıştım...
1,4 gazlı şahinle 5 kişi istanbul-kastamonu-samsun-ordu-malatya ordan geri istanbul yaptık geçen kış..+ kastamonudan samsuna bajagda kurbanlık koç ta vardı :D karlı dağlara tek zincirle tırmandı kaplan şahin :D
uzun zamandır gittiğim en uzun mesafe gaziosmanpaşa -beylikdüzü bauhausun önündeki polislere dikkat edin en sağdan gelen arabaları ekmek niyetine çeviryolar birde akşam bahçeşehir gişelerinde en sol gişeden geçmeye çalışın ordada polis amcamlar en yakın olan gişedekileri çeviriyolar genelde ogslere yaklaşmıolar:)
uzun yol u bende severim ama yanında kafa dengi biri olucak yoksa hiç çekilmez
senede 2 3 defa istanbul-safranbolu yaparım
yazın sürekli istanbul-çınarcık
iş için istanbul-ankara
onun dısında kıyıkoy şarköy vs
gectımız yaz cabrıomla ist kemer ve kumluca(antalya).. bodoz ben stlegal 3 muz gecmiştık full alkol tabi :)