bi an düşündümde en uzun yolum istanbul -izmir-kuşadası-bodrum donuşte didim vs oldu :)
oda getzle diil volvo c70 le gitmiştim :D
Printable View
bi an düşündümde en uzun yolum istanbul -izmir-kuşadası-bodrum donuşte didim vs oldu :)
oda getzle diil volvo c70 le gitmiştim :D
vw gol.....Resmini gordum...Cook eski Polo'ya benziyor.
maslak tarafına gıttım en uzak daha uzaka ben ıstesemde araba gıtmez :D
Maslak tarafi dert @Lp2 arkadasim.Uzun yollar daha kolay bence..
Kolayliklar arkadasim...
brezilyada da yerli üretim çakma arabalar var, palio kalitesinde. Zaten palio siena bir brezilyada bir bizde bir de portekizde var:) Koç kitliyor bize...
Bu arada 1.0 8v ve alkolle çalışıyor, benzin koymadık hiç. arkada resistans yoktu die hatırlıyorum feci dandikti
yılda en az 5 kere istanbul -adana yapıyorum ama artık zor geliyor
birde New York - North Carolina yapmıstım 1 gecede ucak iptal olunca sabahki toplantıya yetişmek için aksam saat 8 den sabah 8 kadar durmadan canım cıkmıstı
unoyla antalyaya kadar gittim, saxoyla çanakkale,
babam pontiacla istanbuldan feribotla yunanistan kara yoluyla fransa, fransada feribotla ingiltere sonra feribotla amerika geri dönüşte aynı şekilde:D
trakya içinde bir günde 800 km yapmıslığım var.yardıra yardıra 2 depo benzin ve bi radarla:D
Bigün TypeR alıp alayına gidicem ;) :D
106 ile en uzak İzmit Ankara (Ümitköy) yaptım :)
sabah 7 den aksam 10 a 900 küsür km yol yaptığımı hayıtlıyorum en çok ;
sakarya maslak,maslak bolu,bolu düzce ,düzce sahil kesiminden sakarya ordan karamürsel,ordan maslak tekrar ;
maslak sakarya dönüş....
adana istanbul-kurtköy 1000km 16saat tek oturum hızım 80-85km/h. tek mola benzin :D
antalya adana
CAR la bodrum..