rebelh Nickli Üyeden Alıntı
geçen hafta üniversiteden arkadaşlarla buluştuk bostancı sahilinde haliyle bi güzel içtik miçtik gece 4 karşıya geçicez ceddede gidioruz ama arabada scream maskesi ve fötr şapka var arkadaş kafaya geçirmiş 2 sinide yandaki arabaları korkutuo kendince bide sonses ankaranın bağları çalıo bende her şıklarda gazlıyorum falan derken arkada ekibi gördüm kafa bi milyon dedim kaçiim 1-2 ışık kaçtım ben önde ekip arkada sonra arabanın 1.4 tüplü ve otomatik olduğunu hatırladım dedim kaçamam..arabada kesikli app var bazen almancı sanıyorlar poliste plakayı okuyamadı 300-400 metre boyunca bağırıyo arkadan kırmızı araba kenara çek, çeksene olum kenara, lan nereye gidionuz durun olum uyarmicam bi daa derken önümüze kırdı bizde haliyle durduk..içimden dedim arabayı bağladılar ehliyet gitti güzelce girdi bana hemen indirdiler arabadan bizim kafa güzel amerikan filmlerine özendik eller başta arabaya dayandık polis nabionuz lan siz dedi bi güldü bizde bi kendimize geldik ns ki adamlar asayişmiş geldiler gbt arama falan temiz çıktık dedi bende ankaralıyım müziği aç ama maskeyi takma öle git..hemen toz olduk:)