User Tag List

Sayfa 30/53 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
1002 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

erdemezc
    Misafir
    Ehliyeti yeni almıştım. Bi gün geziyorum hevesimi atıyorum polis arıyorum çevirsede ehliyet göstersem diye. Onun için cüzdan bile almıştım. FBI style cüzdanı acınca ehliyet gözüküyo neyse bi çevirme gördüm yüzüme korkmuş acı bi ifade takındım. Polis çevirdi ehliyet var mı? Bence yok dedi. O sırada içimden işte bu dedim ve sonunda o cüzdanı kullanabilmiştim gösterdikten sonra polisin hmmm ifadesini hiç unutmam

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalya eski sanayi yazın gece 3 4 civarı yaz olduğu için çimler sulanmış ve yerler ıslak araç mitsubishi L300 yer ıslak oluduğu için japon m3 ü gibi dönüyorum bi parıltı ve diyolog şu

polis: dur dur !
    ben: buyur abi
    polis: ne yapıyon olum sen koca arabayla ?
    ben:abi az önce doğancı arkadaşlar burdaydı biras onlara özendik
    polis:iyi bari travestilere özenmiyon
    ben:yok abi ayıp ediyon
    polis: az daha dön bakayım tuhaf ama zevkli gibi (polis arabanın içinde)
    ben:nasıl abi zevklimi
    polis:ne zevki a.q başım döndü sana şimdi öle bi ceza kesiyom para cezası için yalvarıcaksın
    ve telefonu eline alıyo bi numarayı arıyo düüüüüüüt düüüüüüüüüt düt
    abim: (uykulu bi şekilde )Alooo
    polis:uyan lan ben polis coşkun
    abim:buyur abi hayırdır bu saatte
    polis:bu senin kardeşin sanayide gocaaa arabayı çeviriyo haberin olsun
    abim: onun ben biiiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiip biiiiiiiiiip kanını biiiiiiiiiiiiiiiiip
    ben: abi naptın yaaaaaa
    polis: zuha zuha zuha zuha hadi tozol

not polis antalyalı arkadaşlar bilir coşkun dur

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gkacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalya eski sanayi yazın gece 3 4 civarı yaz olduğu için çimler sulanmış ve yerler ıslak araç mitsubishi L300 yer ıslak oluduğu için japon m3 ü gibi dönüyorum bi parıltı ve diyolog şu

polis: dur dur !
    ben: buyur abi
    polis: ne yapıyon olum sen koca arabayla ?
    ben:abi az önce doğancı arkadaşlar burdaydı biras onlara özendik
    polis:iyi bari travestilere özenmiyon
    ben:yok abi ayıp ediyon
    polis: az daha dön bakayım tuhaf ama zevkli gibi (polis arabanın içinde)
    ben:nasıl abi zevklimi
    polis:ne zevki a.q başım döndü sana şimdi öle bi ceza kesiyom para cezası için yalvarıcaksın
    ve telefonu eline alıyo bi numarayı arıyo düüüüüüüt düüüüüüüüüt düt
    abim: (uykulu bi şekilde )Alooo
    polis:uyan lan ben polis coşkun
    abim:buyur abi hayırdır bu saatte
    polis:bu senin kardeşin sanayide gocaaa arabayı çeviriyo haberin olsun
    abim: onun ben biiiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiip biiiiiiiiiip kanını biiiiiiiiiiiiiiiiip
    ben: abi naptın yaaaaaa
    polis: zuha zuha zuha zuha hadi tozol
    coşkun çok fırlama ya benide bikere baya ugrastırdı sonra polis cocuguyla işim olmaz hadi git dedi aksamına kaza yaptım
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis coşkun çok kıral adam yaa

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis coşkun çok kıral adam yaa
    aynen çok baba adamdır arislik yapmayana melektir artislik yaparsan istersen vali ol yazar hatta kendi kayınpederinin arabasını bağladığını söylüyolar ne kadar doğru bilmiyorum

lacticacid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlarla izmirde kordonda biraz gezdikten sonra tam manisaya dönüyodum alsancakta ışıklarda durdum.radyoda çalan şarkıya hepimiz kendimizi kaptırdık.eee haliyle yanımdaki polisi hiç birimiz görmedik. el frenini çekmiştim hafif hafif gaz veriyodum arabaya... yandan bi ses şşşşşş mayk alırım anahtarını niye zıplıyo bakiim senin araba. ben ne dicemi şaşırdım tabi ben abi arabayı vizeye sokucam da el frenini deniyom abi çek bakiim sen bi sağa

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz parkcenterda arabalari yanyana cektik hepimizde egzoz var çekirdek çitliyoduk meemur geldi bu egzozlar olmamis dedi bi avuc cekirdek aldi gitti
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce eve gelirken asayiş çevirdi, Allahın bomboş yolu saat olmuş 2 uykumda var, uykum açılsın diye müzik dinliyorum yüksek sesle cam açık. neyse durdurdular ehliyetini ver, buyur abi.bu müzik sesi niye açık dedi bende dedim uykum gelmesin diye dedim, neyse arabayı aricaz dedi, aradı taradı bişi bulamadı. gözü yan koltuktaki sigaraya ilişti, kimliğe baktı, Ardacım fazladan sigaran varsa alabilir miyim dedi, iyi abi al dedim. gönderirkende müziğin sesini kısma ha falan dedi gönderdi. ne içmişlerse
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    An itibariyle arac hırsızı sokagımda yakalandı bu gece uyku haram

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı USTAaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 yılı ağustos ayıydı sanırım,sabah 05.00 gibi antalyadan çıktım ankaraya gidiyorum tek başıma,dizel c4 var şirket arabası yol sabah sabah boş radarda yok o saatlerde yapıştıra yapıştıra gidiyorum,sandıklıya yaklaşıyorum,ama abartısız c4 limitlerde gidiyor oraya kadar,sandıklının ilk trafık ışığına geldım kırmızı yandı,yolun solundakı petrolden üniformalı bir memur koştura koştura yanıma geldi,camı açtım günaydın dedim,evraklar dedi,verdim evrakları,Metin bey 163 km ile radara girdiniz dedi,ben tabii dumur,dedim abi ekip nerdeydi göremedim dedi,göremessin dedi tabii o hızla,yalnız garip bi durum vardı,etrafta ekip otosu yoktu,dedim abi diğer arkadaşlar nerde,dedi onlar şubeye gitti,seni telsizden anos ettiler ben bekledim dedi,eeee dedim napıyoz,memur şubeye gidiyoz dedi,(sandıklı şube,sandıklının çıkışında solda bilenler bilir)memur bindi gidiyoz şubeye doğru,ben tabi yusuf yusuf,bağlantı atmaya çalışıyorum adama,ne iş yapıyosun nerden geliyosun nereye gidiyosun filan diye sordu,dedim abı ben rent a car işi yapıyorum,ankara ofise araç lazım oldu acilen o yüzden basiyorum dedim,neyse şubenin önüne geldik ben aracı stop ettım,araçtan inmeye hazırlanıyorum,memur bey sen nereye geliyosun dedi,dedim ceza yazmıcakmısınız bana,memur güldü,evrakları arabaya attı,nasıl yedin ama dedi kahkaha atmaya başladı,ben tabii bakıyorum öyle,meğerse adamın evi oraya yakın bi yerdeymiş,sadece şubeye gitmek için öyle bı oyun yapmiş bana,dedim abi sabah sabah ömrümden bi yıl aldın,artık basmassın giderken dedi gülerek.
    hahah harbiden bu iyiymiş

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çorluyu karistirmisim cok herkez sikayet ediyomus oyle dedi bolizz en son evimin onunde bana ceza keserken
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=dj ugurcan;5609420][I]arkadaşıma yeni aldığımız vtecle çevirdi bizi. araçta egzost var elimizde de geçici ruhsat. yeni aldık ayağı çekicez. durdurdu gaza bas dedi bastım. git bi sık gel dedi kaçmayı düşündüm arkadaşı indirdi yanında tutuyor. gittim sıka sıka gittim sıka sıka geldim. tekrardan yol kenarına yanaştım. şimdi söyle bakıyım buna ne istiyosun dedi fiyatta anlaşsaydık böyle bir olayla polise vtec satmış olucaktık
    harbi komikmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baya ilginç diyaloglar var biz demek ki yanlış yerde yaşıyoruz
    Coğrafya kaderdir

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    En son izmire gidişimde manisaya yaklasırken polıs cevırdı delı gıbı yagmur yagıyo zaten bılen bılır korumdur bıraz yagmurda hıc gormem sıs uzun ne var ne yok yanıyo

dedım sıctık sısten ceza falan yıcez cevırmeye gırene kadarda sondurmedım..

P : ıyıgeceler
    O : ıyıgeceler
    P : sıslerı sondurelım dıyıp ıcerıye egıldı
    O : sondurdum
    P : hadı ıyıyolculuklar dedi

ve ayrıldım gıttım uhauha cok komık dımı ne ılgınc haha valla ne komık ayy cok guldum
    - K -

________
    Dr.Ecu

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En son izmire gidişimde manisaya yaklasırken polıs cevırdı delı gıbı yagmur yagıyo zaten bılen bılır korumdur bıraz yagmurda hıc gormem sıs uzun ne var ne yok yanıyo

dedım sıctık sısten ceza falan yıcez cevırmeye gırene kadarda sondurmedım..

P : ıyıgeceler
    O : ıyıgeceler
    P : sıslerı sondurelım dıyıp ıcerıye egıldı
    O : sondurdum
    P : hadı ıyıyolculuklar dedi

ve ayrıldım gıttım uhauha cok komık dımı ne ılgınc haha valla ne komık ayy cok guldum
    altıma sıçtım sonra sandalyeden düştüm bunun gibi bir kaç eylem ile bu komik olayı pekiştirdim ve gerçekten çok ilginç nasıl denk geliyo böyle helal valla

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 hafta kadar önce pederin şirket arabasıyla izmire gittik, 2 gün sonra valideyi orda bıraktık pederin arkadaşını aldık geri dönüyoz ben kullanırken basa basa geliyom araçta bipper
    sonra bi ara yer değiştik pederin ark.la.. adam sakin sakin kullanıyo.. neyse denizli cıkısına dogru acıpayammı neydi yerin adı tam bilmiyomda.. araba sollıcakken 80le radara giriyoz polis ilerde ceviriyo...evraklar falan veriliyo..

benim peder emekli polis aynı zamanda giriyo devreye tabi.. polisler diyo abi görüntü var yazmamız lazım sende kullanmıyodun bak arabayı falan babamda pek uzatmaz öyle tamam diyo..
    ceza yazılıyo sonra cihazdan araç sorgulaması yapılıyo ve sirenler çalmaya başlıyo
    polisin suratında aglıcakmıs gibi bir ifade vardı o anda..

p: abi arabanın yakalaması var mersin 1.icradan
    babam: olurmu ya onun evrakları tamam sistemden düşüldüydü.
    p: yok abi gözüküyo işte bak, baglıcaz arabayı.

o sırada peder bey şirket avukatını sahibini falan aradı yardırıyo

B: sistemden bakıyolar suan altına yazılmıs yakalama kalkmıstır diye.
    P: abi o sistem baska sistem emniyetten düşülmemiş gel beraber gidelim merkezde bak istersen.

bu sırada zaten 1 saat geçiyor orda.. saat aksam 6 bucuk oluyor.

sonra önde polis aracı arkada biz trafik şubeye gidiyoz..sistemden bakılıyor ve emniyetin sistemde düşülmedigi görülüyor..
    ne yapalım diye düşünürken polis evinde kalmaya karar veriliyor.

P: abi o zaman biz sizi bırakalım polis evine aracıda biri getirsin bizle.

önde ekip aracı arkada biz polis evine geçiliyor sonra önde polis arkada ben otoparka dogru yola düşüyoruz nasılsa araba otoparka gidiyo diye sis vs ne var ne yok acıyorum camlar acık son ses müzik polisin arkasından gidiyorum denizlinin içinde arada el freni falan cekiyorum

neyse araç otoparka bırakılıyor polisler beni polis evine bırakıcak tekrar.. biniyorum arka koltuga ve anons geliyor arkadaşları anons ediyolar trafik kazasına yönlendiriyolar
    beraber gidiyoruz vectra audi q5 e vurmus arkadan vectra katlanmıs audide hiçbişi yok
    iniyorum arka kapıdan bi sigaraa yakıyorum hemen.. altımda şort üstümde ayagımda parmak arası terlik falan

polisler evraklarla ilgileniyo.. kazayı yapanlarda foto falan cekicek bende şurdan cek burdan cek söyle yap böyle yap yönlendiriyom falan kimse de demiyoki sen kimsin

P: oglum ortalıkta dolanma git arabanın yanında dur göz kulak ol arabaya
    ben: abi polis arabasını calıcak degiller ya sigara içiyom iyiyim böyle ben

neyse işlem bitiyo tekrar arabaya biniyoz devam ediyoz ben meraklı tabi

B: abi şu kumanda ne işe yarıyo (tepe lambalarını ayarladıkları öttürdükleri cihazın kumandası)
    P: siren falan acıyoz işte
    B: bakabilirmiyim bi?
    P: al bak ama fazla kurcalama
    B: tamam

o sırada bi anons daha geliyo baska trafik kazasına yönlendiriyolar

kumandada ne kadar düğme varsa basıyorum önümüze araba çıkıyo yükleniyom kumandaya daaatt daaattt diye

P: oglum fazla kurcalama dedik yemedigin halt kalmadı senide bırakamadık bi polis evine
    B: abi farketmez sabaha kadar devriyede atarım ben sizle işim gücüm yok nasılsa
    P: yok yok şu kazayada bakalım bırakalım seni
    B: peki abi

o kaza yerindede aynı durumlar tabi arada babam arıyo nerde kaldın diye

en son polis arabasına tekrar bindik devam ediyoz beni bırakcaklar artık bi trafik kazası anonsu daha geliyo

P: yohh auaa goiimm gitmiyom la su cocugu bırakalım artık
    diger polis: cocugu 2 saattiir gezdiriyoz bırakalım döneriz.
    B: abi gidelim onada gidelim sen ver kumandayı bana
    P: la otur oturdugun yerde yeter gari..

bu arada polis konuya giriyo sonunda şirket aracı güvenlik şirketi logolu falan..

P: ya benim biladerde emekli polis antalyada güvenlik işi falan ayarlasa ya baban antalyada.
    B: valla onu babama sölicen arabayı baglamayaydın bişeyler ayarlardık ama şuan zor gibi
    P: ya nerden bileydim yakalaması oldugunu yoksa hiç bulasmazdım ne güzel eve gidecektik dolanıp duruyoz bak
    B: abi boşverde sen onu buralarda modifiyeli arabalara cok karısıyomusunuz antalyada cok sıkıyolarda
    P: sen ne diyon ya ufacık şeye takıyoz mecburen bi em. müdürü var böyle uyuzunu i..esini görmedim (polisler bile bıkmış artık ) antalyaya tahin olacagı söyleniyo (dediği anda sıçtık dedim)
    B: bizimki kadar degildir heralde
    P: bilemicem artık gelen gideni aratır derler begencenizi sanmam

falan derken polis evine bıraktılar.. bırakırkende diyo inşallah merkez sapıklık yapıp takip etmiyodur tek albeada biz varız dedim kolay gele kaçtım
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @10ur_K

İlahi sigara dumanı bogazıma kactı

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    saka bi yana cidden komikti aslında yabancı plakayım dedim sımdı evrak vs ugrastırcak aydınlatma ne var ne yok yanıyo zaten..işin komık yanı far kontrol dugmesıne dogru kendı egıldı o arada ben kapadım 10 numara adamdı yalnız valla şaka biyana
    - K -

________
    Dr.Ecu

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beylikdüzü kubanın oralarda carbonla zırıl zırıl geziyoruz, solda pusuya yatmış bi connect ekip otosu sirenleri açıp arkamıza yapışıyo sağa yanaş TS diyor, sağa yanaşıyoruz yanımda arkadaşım var samsung serviste çalışıyor, kimlik falan arama tarama sohbet ediolar samsung servisçi arkadaşla sonra kanka oluyorlar sorun olursa ararım falan diye numarasını alıyor, ertesi günü ben stopları folyo kaplatıyorum adam arabayı tanıyamıyor, yine aynı yerde yine arkamıza sirenleri yakıp yanaşıyor, bu sefer megafondan ses bekliyoruz baya gittikten sonra sağa çek TS diyor, sağa çekiyoruz, iniyoruz,

- erdal abi naber nasılsın
    +lan bu dünkü arabamı ?
    -evet abi dünkü araba hani samsung servisci arkadaş falan ?
    + ha tamam hadi hadi çabuk binin hava soğuk iyi akşamlar
    -eyvallah abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)