User Tag List

Sayfa 36/53 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
1002 sonuçtan 666 ile 684 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi seferindede bi kardeşimizle yanlıyoruz bi sag bi sol baktık karşımızda motorlu yunuslar neyse bozuntuya vermeden devam ettik yanlamaya ışıklarda yanımıza geldiler ehliyet ruhsat derken trafik cagırdılar polisin biri ordan anons geciyor diyoki bmwlerin fix hareketi varya arkasını kaydırıyorlar onu yaptılar diyor ama hakkını verdiler diye anons gecmıstı ve cezamızı yemiştik
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece Bursa Altıparmakta olay varmış,bizde çözmek için 4 kere falan geçtik önlerinden,5.geçişimizde polis geldi bi daha geçerseniz valla arabayı bağlarım sizi de içeri atarım kalırsınız bu gece dedi sizi mi takip edicem lan dedi.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gece Bursa Altıparmakta olay varmış,bizde çözmek için 4 kere falan geçtik önlerinden,5.geçişimizde polis geldi bi daha geçerseniz valla arabayı bağlarım sizi de içeri atarım kalırsınız bu gece dedi sizi mi takip edicem lan dedi.
    hakmustahak sana
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakmustahak sana
    Olayı çözmek için geçiyoduk biz ordan ama çözdürmedi polis amca.
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayı çözmek için geçiyoduk biz ordan ama çözdürmedi polis amca.
    sherlok holmes musun olum bırak ordakiler cözer
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sherlok holmes musun olum bırak ordakiler cözer
    Bana bi müsade etselerdi ben çat çut çözecektim olayı. olmadı.
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana bi müsade etselerdi ben çat çut çözecektim olayı. olmadı.
    bende arabayı aldıgım gün etilerden dönüyorum zincirlikyuda olay varmış trafik kilit sac sakal birbirine karışmış herkezi eledi durdurdu beni bu olayla alakan varmı diyor dedim al ehliyet ruhsat bi kontrol et önce bi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabayı aldıgım gün etilerden dönüyorum zincirlikyuda olay varmış trafik kilit sac sakal birbirine karışmış herkezi eledi durdurdu beni bu olayla alakan varmı diyor dedim al ehliyet ruhsat bi kontrol et önce bi
    Dünkü olayla da alakan vardır o zaman senin. 1. Şüpheli
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünkü olayla da alakan vardır o zaman senin. 1. Şüpheli
    itiraf ediyorum cetenin başı benim ceza alıcazzz burda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    itiraf ediyorum cetenin başı benim ceza alıcazzz burda
    O kesin zaten onun kaçarı yok artık.
    ya kabarırsa

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde arabaya vurduklarında aracı kaportacıya götüreceğim polis okulunun karşısı götürdüm dönüşte çevirme var polis durdu eksozun silencerı kapalı camı aç dedi

P: Ehliyet Ruhsat
    B:Buyrun Memur bey
    P:ehliyeti ruhsatı diğer polise verdi jantların güzelmiş
    b:sağolun memur bey
    p: düşük mü bu araba eksozda varmış ver bakıyım kontağı
    paraba bindi çalıştırdı bi gaz verdi uzun uzun) fazla ses cıkmıyor yenimi aldın arabayı bak müzik sistemide var güm güm geziyosundur sen şimdi bununla???
    b:sormayın memur bey yeni aldım arabayı yoksa benim eksozla müzik sistemi ile hiç işim olmaz benimki görüntü jant düşüklük bu kadar yeter
    p:belli zaten vurmuş birisi arkadan
    b:sormayın onu yaptırmak için kaportacı ya uğradım şurda zaten
    polis ehliyeti ruhsatı uzattı hadi bakalım Müziği fazla açma dedi ve gittim

Geçen aylarda astsubaylık sınavım vardı o yüzden saçı 3 e vurdurdum sakalları kestim sınavdan geldiğim gün (kayıp etmiştim) arkadaşlarla akşam cıktık parkta çekirdek çitledik ve olay bundan sonra başladı arabaya bindik

Arkadaş: kanka şurda durda bi su alalım ( dur dediği yer yolun sol tarafı market var ve tam dönüş yeri durdum 4.leri yaktım o sıra polis geldi
    p:ap 638 aracı bulunduğu yerden çek
    b:içerinin ışığını açtım polis az ilerledi yanımda durdu
    p:ehliyetin varmı senin dur bekle geliyorum
    p:ehliyet ruhsat
    b:buyrun
    p:kaç yaşındasındasın sen??
    b:21
    p:tamam bi daha buraya durma git şuraya dur (şura dediği yol) yasak burası
    b:memur bey bi su alıyordu arkadaş hemen cıkacaktım zaten
    plsun durmayacaksın kardeşim
    b:içimden hatim indiriyorum tabi
    ( o sırada bi şahin geçti yanımızdan yavaş yavaş arabanın altını sürterek geçti )
    p:ehliyeti ruhsatı verdi şahinciye yöneldi:d

bu da başka bir anı en sinir olduğum şeydi 1 sene önce felan geldi başıma Bizim burda piyasa yolu dediğimiz adese kültürpark yolu vardı modifiyeciler orda yavaş yavaş dolaşır cok kalabalık ve güzel bi yoldur Müziği açtım gidiyorum baktım ilerde polis hemen kapattım müziği eliyle çek kenara işareti yaptı

p:ehliyetin varmı senin
    b:evet var memur bey
    p:kaç yaşındasın da sen
    b:20
    p ehliyet ruhsatı ver bakıym
    b:buyrun
    p: (ağzımı bozmak istemiyorum gözünde bi güneş gözlüğü) bu camlarda film varmı diye cama vuruyo dışardan
    b:memur bey camda film yokda gözlüklerinizi cıkarırsanız daha rahat görürsünüz orjinal yeşil cam (böyle deyince bozuldu yeni polislerden belli genç daha)
    p:tamam gidebilirsiniz eksoz yok değilmi arabada (bakar o sırada eksoz yoktu )
    b:memur bey dizel arabada ne eksozu olacak?
    p:tamam gidebilirsiniz.

en sinir olduğum olaydı gözünde bi güneş gözlüğü artis artis konuşmalar vs.
    AP Type-R

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanlıurfa mersin otoyolunun ceyhan gişelerinde jandarma trafik çevirme yapar.yanımda üni.den sınıf arkadaşım şırnaklı kendisi. camı açtım buyrun komutanım dedim ehliyet ruhsat dedi verdim yanımdakinin kimliğini istedi verdi. Neyse araçtan inermisiniz dedi indik. 2 tane köpek getirdiler arabanın içinde kör ebe oynuyor köpekler. Neyse sıra geldi bagaja açmaya çalışan garibim bir er döner komutana komutanım bunun bagajı yok açacak yer bulamadım der arka da ki VW armasından açarım bagajı orayıda koklatırlar mühendislik kitaplarımı görürler sonra komutan der ki öğrenci adamsın arabanda güzelmiş anteplimisin der evet derim kimlikler hala kayıp ordan askerin biri atılır komutanım güzel araba siz de düşünün bundan der konu araba muhabettine döner camlarda film var mı , yok abi. Dizel mi ne kadar yakıyor anlatırım ..

Muhabbetin sonu gelmez komutanım yola geç kalıyorum artık evrakları alıp gidebilirmiyim ? ne acelen var saat gece 2 biraz dur mola ver der evrakları alır giderim

MrT_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar muhabbetlerin çoğunu okudum okuması eğlenceli ama insanın başıma gelincede kötü oluyor..Bundan yaklaşık 1 ay önce sakarya merkezde bi çevirme geçti başımdan.Aracı 1 saat yıkayıp temizledikten sonra arkadaşımla beraber çıktık yola çarşıya gidiyoruz internet almıştım sıkıntı çıktı onun muhabbetine neyse yeni cami kavşağında bir polis aracı duruyor saat 7,00 gibi u yaptım geçtim önünden baya bi baktı,bende baktım gelen giden yok.işimizi hallettik çıktık yola eve doğru.kırmızı yandı dedim iyi gazlar giderim.kaltım 100 metre ilerde polis çevirme yapıyor.Diyalog şöyle :
    P:çek sağa
    B:tamam ( arkaşıma söylüyorum yandıkk ön plaka yok camlar en açığından filmli eksoz orta derecede )
    P:ehliyet ruhsat
    B:buyrun ( evraklar alındı memur bey doğru araca gitti.hiç bir konuşma yok,indim araçtan gittim memur bey işlem nedir diye sordum )
    P:eksozdan ceza yazıcam
    B:tamam peki.(Açıklama yapmam lazım cezadan kurtulmak için,memur bey aracım 3,0 motor eksoz yok ama motor yüksek olduğundan ses çıkıyor)
    P:Benim yapabilecek bişeyim yok büyük motor olmasaydı dedi.
    B:Ramazan olduğundan dolayı akşam üstüne doğru insanlar sabırsız sinirli.Dayanamadım başladım konuşmaya.Memur bey bakın benim bu araca yapabilecek bişeyim yok, eksoz da yok ama motor yüksek ve ses yapıyor.ne yapayım motoru çıkartıp 1,6 motormu koyayım dedim.
    P:Gayet sakin bi şekilde koy ses çıkarmasın dedi.
    B:Peki dedim eksoz cezası diye bir ceza varmı diye sordum
    P:Sen bana işimimi öğretiyorsun ! Gidiyoruz otoparka aracı bağlıyacam.
    B:eyw.dedim hiç sesimi çıkarmadım.gittik
    Ceza yazıyor ama nasıl aklına ne geldiyse yazmış.o arada benim aracımın plakasının anonsu geçti.Memur bey biraz panikledi.cezaları hızlı hızlı yazdı attı gitti.Olan bizim 75 puan'a ve 550 tl ye mal oldu.
    34 MRT 55 ... AUDİ A3 1.8 T

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 günde 2 oldu yazayım dedim.

Bu sabah oteli belde polisi memur hanım arıyor, cezanıızı tebliğ edicem niye gelmiyorsunuz diye tripleniyor. Normalde serin kanlı biriyimdir ama sözleri öyle kinayeli ki inanamazsınız. Sonrada telefonu yüzüme kapattı. Aklımdan geçen ilk şey 'benim vergimle maaşını alan zibidinin tavrına bak' oldu.

2. konu ise,

Geçen gece ingiltereden gelen arkadaşımla kemere diskoya gittik. Mekandan çıkarken arkadaş alkollu olduğu için aracı bana verdi. Bende aracın şöför koltuğuna geçtim. 1 km kadar sonra çevirme vardı. aracı saga çektim. Polis memuru aracın soluna geçti camı açıp kimliği uzattım. Memur yüzümüze bakmadan 'sizin değil, bayanın'. Diye söyledi. Bende 'onun değil benim' dedim oda aynı cümleyi tekrarladı bende. 3. ye aynı durum tekrarlanınca arkadaşım arkadan 'memur bey araç sağda direksyon' deyince gecenin doruk noktasına gelidk. Aracın yabancı plaka olduğunu gören diğer polis arkadaşlar, memur beyi uyarmış ama duymamıştı. Ehliyet, ruhsat, alkol kontrolunden sonra yola devam ettik ama güzel bir anı oldu bizim için.

ReSuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi iki de ben paylaşıyım

geçenlerde sanayiye gittim sök tak biraz işlerimiz vardı hallettim neyse dedim bide LPG ayarı yapıyım yaptım.. sonra tabi denemek ister sanayinin hemen çıkışında düz bi yol var oraya çıkıyım.. tam döndüm yapıştırdım bir iki dedim bi baktım reno sümbülün biri gri renkte deli gibi sellektör yapıyo.. sağa yanaştım o da arkama durdu indi geliyo ben sadece pencereyi açtım... sonraki diyalog şöyle:

ben: ne oldu??
    polis: Polis! evraklarını ver..
    ben: tamam da ne oldu niye durdurdun?? -bu arada ruhsata gitti elim verdim-
    polis: eksoz var bu arabada... tabi yok herşey orjinal katalitik bile var bırak abartı--
    ben: bu arabada eksoz filan yok..
    polis: var.. çok ses geliyo..
    ben: yok.. bakın ben üniversitede öğretmenim.. bu arabanın komple eksoz sistemini ben yaptırdım orjinal BMW susturucuları kullandım hatta katalitik konvektör bile var..
    polis:hocam iyi de çok ses geliyo.. bize şikayet geliyo..
    ben: o ses motordan geliyo.. eksoz yok.. -- bu arada indik evrakları filan kontrol ediyo hiç eksik yok arabayı gören eksik aradığı için eksiksiz gezmeye özen gösteririm de - ha ben bu arada boşa kontrol etme eksik yok dediğimi de hatırlıyorum bi ara..
    polis: şimdi sen bu arabada eksoz yok mu diyosun hocam?? diyo bi yandan da küçük bi kağıda plakayı aracın markasını rengini filan yazıyo..
    ben: hayır yok...
    polis: ama şikayet olursa bulurum seni..
    ben: valla boşa bulursun bu arabada eksoz yok.. -ikimizde aracların dışındayız evrakları verdi tam arabaya binecekken
    ben: sen dur binme ben biniyim bi çalıştırıyım dinle.... -arabaya bindi o binmedi bakıyo çalıştırdım 7000 vurdurdum var mı ses die sordum...
    polis: yok tamam..
    ben: araç denememde bi sakınca yok di mi?? gene yapıştırcam haberin olsun hesabı
    polis: yok tamam..

ne ceza ne bişi... sonradan öğrendim o adam çok cinsmiş.. bulaşma uzak dur dediler arabana esrar koyar buldum die başın belaya girer dediler.. ama zevkli anlardı kendinden emin olunca sen polisin değil polis senin oyuncağın oluyo..

ReSuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi seferinde de istanbuldan geliyorum o sıralar üniversiteden yeni mezun oldum istanbul aydın üni de çalışmaya başladım hocayım ama kimse öğrenciden ayırt edemez öybe bi durum.. önceki E30 3.18is imi aldım genç bi çocuktan.. yapışştırdım geliyom gece otoban çıkışı ankara gişeleri geçtim polis dur dedi.. arabayı alalı bi hafta olmamış daha..

-buyrun?
    --- arabada bişi var mı??
    -anlamadım nası bişii??
    ---esrar eroin filan?? höng oldum resmen.. bi an içime kuşku düştü.. ben kendimden eminim de aracı yeni almışım aldığım arkadaş da kopuk du baya benden kopuk olmasın
    - yok ya ne alakası var isterseniz gelin arayın ben istanbul aydın üniversitesinde hocayım dedim açtım kapıyı arasınlar die ama bi yandan lan gerçekten arabadan bişi çıkarsa die de yusuf modundayım...
    --- yok tamam devam et.. dediler.. ilk fırsatta arabada ne var ne yok boşalttım bi kontrol ediyim nolur ne olmaz die

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayramdan önceydi sanırım, Emre Gecü ile ümraniye tarafındayız. Egsoz açık egzantirik var değişik bir çalışma tonu vs. Motorlu polis geldi yanaştı. Selamınınaleyküm egsoz güzelmiş dedi çekti gitti Biz kaldık öle mal gibi

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReSuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - yok ya ne alakası var isterseniz gelin arayın ben istanbul aydın üniversitesinde hocayım dedim açtım kapıyı arasınlar die ama bi yandan lan gerçekten arabadan bişi çıkarsa die de yusuf modundayım...
    --- yok tamam devam et.. dediler.. ilk fırsatta arabada ne var ne yok boşalttım bi kontrol ediyim nolur ne olmaz die
    Bende kendi arabamda yarım joint bulmuştum.. Zaten kelle koltukta gidiyorum deli oldum yemin ederim o günden beri kimseyi bindirmiyorum arabama..

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu trafik polisleri galıba gıcıklık yapmak ıcın ınsanlara ezıyet etmek ıcın polis oluyorlar.kamyon hayvan gibi yük almış nerdeyse yolun üstünde duran tabelalara vuracak ona ne bı ıkaz yapıyorlar ne ceza yazıyorlar.park sis gezıyorsun direk ceza yazıyorlar.tavan folyodan ceza yazıyorlar cok sacma gercekten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)