User Tag List

Sayfa 45/53 İlkİlk ... 354344454647 ... SonSon
1002 sonuçtan 837 ile 855 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antepte olanlar bilir Kilis tarafından gelince Antep girişinde sürekli asayiş bekler,arama yapar. Geçen gece 2-3 gibi can sıkıntısına turluyodum dönüşte çevirdiler.

P: İyi geceler genç. Öğrencimisin?
    B: İyi geceler memur bey,evet öğrenciyim.
    P: Hayırdır bu saatte?
    B: Turluyodum öyle can sıkıntısı.
    P: 2 saat önce falan yine çevirmemişmiydik seni?
    B: Yok,ben yarım saat önce karşı taraftan geçtim çevirmediniz.
    P2: He o deli dana gibi giden senmiydin.
    B: Evet,bendim. Aramıcakmısınız arabayı niye durdurdunuz?
    P: Yok olm öğrenciymişsin niye arıyalım seni şimdi mazotun falan biter hadi git.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce Yenimahalle/Keçiören sınırı olan bölgede kardeşler pazarında arabaları çektik oturuyoruz, kardeşimiz sayılabilecek bir bayan ve 3 erkek muhabbet ediyoruz. 10 gibi bi ekip geldi gbt sordu gayet güzel sıkıntı yok, verdik kimlikleri beyfendi bi adamdı sıkıntısız geldi geçti. Sonra 11 de bi ekip daha geldi, iyice dibine girdi arabanın o kadar yanaştı ki adam bizle ters yönde eliyle bizim aynayı kapattı iyice yanaşmak için, dedim sıkıntı geliyor merhaba. Adam direk KİMLİK dedi, neyse verdik arkadaş da taşımıyor evde bırakmış, numarasını söyleyeyim dedi. Malın evladı, "numarayı k***ma mı sokucam?" dedi. Anasını satayım 90 model siyah s500ün içinde otursak bu muhabbet böyle olabilecek mi? Sonra adama diyoruz ki abicim bu üslubunuz neden böyle, bi yanlış mı yaptık? Adamın verdiği cevap "çok konuşuyosunuz beni zorluyosunuz" falan. Dedik ki bu şekilde davranılmak zorunda mıyız adam hala burda durursanız böyle, pastanelere gidin bilmem ne. Tırı vırı yaptı. Arabadaki arkadaşlardan biri de eski belediyebaşkanı çocuğu. GBT sorgulanınca anladılar sanırım, ya da soyisimden mi uyandılar naptılar bilmiyorum. 15 dk falan tutmuşlardı, adam 15 dk nasıl atarlı giderli, kimlikleri verirken mevzuyu zaten anladığı için buyrun arkadaşlar iyi akşamlar falan diyo. Babası eski belediye başkanı olan arkadaşım, bi yaka numaranızı alabilir miyim memur bey dese olacakları düşünemiyorum, neyse mütevazi çocuk da bari mevzu büyümedi. Ama hakkımı haram ediyorum, bayanın önünde sırf devlet memuru diye bize demediği kalmadı, adam alkol var mı diyo, yok diyoruz varsa alkolmetre üfleyelim dedik ben direk hastaneye götürüyorum diyo. Haram zehir zıkkım olsun nöbeti de devriyesi de şerefsiz herif. Üniformanın arkasına sığınan polisten yıldım artık.

TuGaY_TaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muğlanın Milas ılçesınde yasıyorum 3 yıldır, Kışın mılasda yazın bodrumda oluyorum genelde işten gucten dolayı. Milas kucuk bır semt basından sonuna 5 km var yada yok, Çevresınde kı en yakın semt 25 km. Ova gibi bi yerde yasıyoruz. Durum boyle olunca polıslerle cok içli dışlı olduk,Asayıs narkotık-trafık-Toplum-sivil ekilerinden bır cogunu tanırız onlarda bızlerı tanır, Ha bu aklınıza gelmesın sıkıntılı bır arkadas grubumuz yok emnıyette nezaret kapısını bır kere bıle gormus degılım
    -gecen hafta cumartesı aksamı mılasın bı sodra tepesı vardı radarın oldugu yer butun semt ayak altında,Orda takılıyoruz ıstanbuldan bı arkadasım geldıydı arabasıyla plaka 34, Benım her zaman durdugum bı yer vardır o tepede cok sote kalır yoldan gecen gormez,Neyse asayıs ekıbı geldı,İstanbuldan gelen arkadasım panık oldu bana laf etmeye basladı dedım ben sana mekana gıdelım dısarda takılmayalım dıye, İndım arabadan arkadas da geldı
    -Polıs ( B**** Abi) Tugay Arac kımın kac kısınız dedı
    -Abı ıstanbuldan mısafırım geldı takılıyoruz dedım
    -Polıs, Her zaman kı gıbı mı dedı
    -Aynen abı bı sıkıntı yok dedım.
    -Polis- İyi bakalım ısınız bıttıkden sonra bu aracla pek ulu ortada dolasmayın dogru evıne gıt dedı,Plaka yabancı sıkıntı yasarsınız.
    -Tmm abı sagolasın ıyı gorevler.
    -Polis Eyvallah kardesım hadı ıyı aksamlar.
    Bu esnada 4 kısıyız ne GBT Ne arac arama hıc bır sey yok polısler aractan bıle ınmedı, Ve arkadasımın yuzunde o kadar saskınlık vardı kı anlatamam Yav dedı sen hayırdır ne ısler cevırıyosun Ne boklar yıyosun bu ne muhabbet dedı polıslerle, Sıkıntı yok dedım tanıdık hepsı, Arkadasım bır iç çekti Bilader dedı hıc dedı dusunme dedı tekrar ıstanbula donmeyı yemın edıyorum ukde ıle bakıyorum burdakı yasamına dedı gulduk gectık Daha neler neler var polısler le gecen muhabbetlerımız Ama burası sanal ortam, Sıkıntı yasatmayalım polıs abılerımıze

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis durdurdu geçen gün
    Polis : ehliyet ruhsat ver genç
    Ben: Verdim aşağı indim
    Polis : arabanin her yeri faul dedi nesi var memur abi dedim(bilmiyo ayağına yatacam ) ulan plakaların yazısı değişik araba yerde camlar filmli beyaz far var (xenon demek istedi ) bi kaç bişey dağa saydı
    Ben : valla abi ben anlamam ki arabayı babam almış bende yeni yeni kullanmayi ogreniyorum arkada da 2 tane plaka var bunlar neyin nesi diye düşünüp duruyordum valla kusura bakma memur abi ceza yazmazsın inşallah falan filan ettim adam yumuşadı biraz sonra kaç model bu canavar demeye başladı biraz sohbet ettik hadi git bakalım bu arabayida duzelttir tamam mı dedi öyle yırtık bakalım ilerde ne olacak
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun istasyonun önünde bir sahin durdu susturucuyu takmaya çalışıyor o sirada ekip geldi arkasinda durdu. Tamam hadi kandirdin beni devam et dedi alayimiz koptuk polisler istasyondakiler , sahindekiler mutlu mesut dagildilar ama polis kesin kitlemistir.

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yaz evvel turizm firmasında çalışıyorum vito ile.talimhanenin giriş kısmından taksim meydanına dönüş yasak acelemde yok ama aşağıdan dolaşmaya üşenip döndüm döner dönmez memur çekti .

P : Ehliyet ruhsat .
    B : Abi bu hafta 4 oluyo maaşı bırakıcam yapma etme vs. ( 1 telefonla konusma 2 radar )
    P : Kardeş oraya tabelayı şekil şükül dursun diye koymadık . ( arkadaki memura gider evrakları verir )
    B : ( Diğer memura ) Abi yapma etme öğrenciyim staj yapıyorum zaten maaş aldığımız yok 3 oldu bu hafta.
    P : Kardeş bu araba kiralık mı ?
    B : Evet , firma kiraladı.
    P : Muaynesi bitmiş o zaman kardeş ben muayneden ceza yazayım sana ödetmezler herhalde.
    B : ( yarı şaşkın yarı sevinç göz yaşları ile ) Harbi mi abi öyle bişey mümkün mü ?
    P : Tabi kardeşim istiyosan bağlıyım aracı git yat bugün.

Sonuç olarak muayneden yazılır ve ilk defa cezadan kurtulurum.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 gün önce ( tam hatırlayamadım ) maltepe gülsuyu köprüsünden e-5 bağlanıyorum ve genelde çevirme oluyor orda bende dalmışım telefonla konuşurken bir baktım polis ve kucağa düştük diye düşünürken poliste telefonla konuşuyor ve bana devam devam telefonla konuşuyorum bende hadi devam et dedi ...
    ikimizde kulakta telefon devam ettik konuşmaya ( hiçte huyum değildir kulaksızlık telefonla konuşmak )

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi güncel çekelim yeni diyaloglar alalım
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merter mc'de ekip geldi birden, başladılar ayıklamaya o kadar atarlı giderli arabadan bize geldi birisi. Aha dedim film diyecek , baktı ama çakmadı sanırım ön camdada var diye.
    Egzos varmı bu mavi pejoda
    -dizel aracım memur bey egzos orjinal çalıştırayım isterseniz
    Gerek yok jantlar orjinalmi?
    -orjinal memur bey göbektede logo var zaten
    Nerden bilicem senin yapıştırmadığını
    -içindede made in france yazıyor memur bey
    Nasıl okuyacam onu ben şimdi
    -sok kafanı jant araları geniş, okursun jantmı sökecem seni ikna etmek için diye tepki gösterdim artık dayanamayıp
    Ne biçim konuşuyosun sen benle, görürsün şimdi felan diye hiddetlendi, yaşlıca bir polis abi geldi sesi yükselince sıkıntımı var diye

Amirim jantlar orjinal değil arakdaşa işlem yapacam dedi
    Bir bana baktı amir bir arabaya tam emniyet bir gol daha atıcak bize derken, itoğlu it yürü git arabada otur işimiz bitene kadar gözüme gözükürsen sana bir işlem yaparım görürsün o zaman işlemi dedi Bizede kusura bakmayın gençler , çevreyi rahatsız etmeyin şikayet geliyo vatandaştan dedi gitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oda yanlış aslında kendi meslektaşını gelip orda eziyorsun,sonra aynı şekilde başkasına ceza yazmaya kalkar kendi.neyse sen kurtarmışssın paçayı önemli olan o

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belçika'da trafik çevirdi. İki bay polis araçları çeviriyor, iki bayan polis arabaya gelip evrak vs işlerini yapıyor. İki bayan dediğime bakmayın, burda olsa Miss Turkey 1. ve 2.si olur

Çevirdiler. Bizde Fransızca "Merhaba, Nasılsın? Benim adım Eren" dışında yok Şansa onlardada o kadar İngilizce varmış.

+Merhaba, Benim adım Eren (Fransızca söyledim)
    -deşlerkgkergjerjgfrj (Fransızca ne dedediği hala merak konusu)
    +Can you speak English?
    -No
    +Deutsch?
    -No
    +Turkish? (İnat ettim, bu hatunla iletişim kurmam şart )
    -No
    +Sorry but i have to drive to office
    -Boş boş bakışlar....
    +Gülümsedim. El salladım
    -El salladı, kahkaha attı
    +Kahkaha attım ve gittim.

Evrak vs hiçbirşey vermedim

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenle beraber sarı 106 ile ışşıklara yaklaştık sağda ekip arabası bekliyo müziği kısmadık bile kimse yok zannettik 10 metre sonra ışşıklarda durduk sesi kıstım neyse dikizden baktım 4 tane polis koştura koştura geliyor önümüzde araba var kaçamadık da neyse geldi
    polis : in arabadan in
    ben : abi hayırdır noldu
    polis : daha ne olacak la şu arabanın haline bak nesiniz olum kimlik ehliyet evrakları ver arabada 10 tane ruhsat cüzdanı var arıyom ruhsatı bulamadım o arada polis arabayıda mı çaldın lan
    ben : yok abi burda buyur hemen bi tanesi evrak inceleme diğerleri arabayı inceliyo
    polis : sarı la bu işlimi bak bakalım çalıştır şunu gaz ver lan arkadaş hangi birine yazıyım plaka yok camlar filimli egsoz kafam kadar 4 gün sonra muanede bitiyo lan şurda birine çarpsan seni nasıl bulcaz plaka yok
    ben : abi şu tipime bak efendi insanlarız biz millet çalıyo hırsızlık yapıyo öylemi yapalım yapma abi oruçum valla evimize gidiyoruz zaten
    polis : tamam lan yazmıyorum bi daha görürsem valla yazarım sana eve ağlayarak gidersin
    hemen plaka takılır sonra gazlamaya devam

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPhan japan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzenle beraber sarı 106 ile ışşıklara yaklaştık sağda ekip arabası bekliyo müziği kısmadık bile kimse yok zannettik 10 metre sonra ışşıklarda durduk sesi kıstım neyse dikizden baktım 4 tane polis koştura koştura geliyor önümüzde araba var kaçamadık da neyse geldi
    polis : in arabadan in
    ben : abi hayırdır noldu
    polis : daha ne olacak la şu arabanın haline bak nesiniz olum kimlik ehliyet evrakları ver arabada 10 tane ruhsat cüzdanı var arıyom ruhsatı bulamadım o arada polis arabayıda mı çaldın lan
    ben : yok abi burda buyur hemen bi tanesi evrak inceleme diğerleri arabayı inceliyo
    polis : sarı la bu işlimi bak bakalım çalıştır şunu gaz ver lan arkadaş hangi birine yazıyım plaka yok camlar filimli egsoz kafam kadar 4 gün sonra muanede bitiyo lan şurda birine çarpsan seni nasıl bulcaz plaka yok
    ben : abi şu tipime bak efendi insanlarız biz millet çalıyo hırsızlık yapıyo öylemi yapalım yapma abi oruçum valla evimize gidiyoruz zaten
    polis : tamam lan yazmıyorum bi daha görürsem valla yazarım sana eve ağlayarak gidersin
    hemen plaka takılır sonra gazlamaya devam
    arkadaş hangi birine yazıyım ahahaha yıkıldım su cumlede ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondayı yeni aldık plaka degisçek arka koltukta duruyo daha takmamıstık okula gidiyorum kitapları almaya indim otobandan ara yoldan gideyim dedim bi baktım polisin kucagına düştük aldı tabi hemen sarı honda plaka da yok.

p:ehliyet yanında mı?
    b: (veridm hemen)
    p: plaka nerde ?
    :b arka koltukta abi daha taktıramadık yeni aldık arabayı bursadan
    p: nerey egidyon böyle
    b: okula kitapları almaya gidip geleyim dedim 2dk
    p: hangi okulda okuyon sen ?
    bu arada baska polis geldi sag kapıyı acmaya calısıyo hayvan gibi, niye takmamıs dedi diger polise, o da sanayiye taktırmaya gidiyomus dedi saolsun
    b: okulun adını söyledim özel okul
    p: bizde scirocco var bi tane satabilir miyiz onu okulda ?
    b: ???????error. ehliyeti aldım kolay gelsn dedim uzaklaştım
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene 4 kafadar rakı içelim dedik, bizim arkadaşında vip vianosu var. Kış günüydü, herzamanki yerimiz olan şehrin ışıklarını görebildiğimiz bir yere çektik. Neyse gece 11 gibi bir sivil ekip geldi, şoför camına doğru yanaştı baktı arabada kimse yok telaşlandı, hemen indi açın kapıyı dedi.

P: Açın, napıyosunuz felan dedi.
    Ben açtım kapıyı ve noldu memur bey dedim.
    Bizi rakı içerken görünce;
    P: olum siz nasıl bir manyaksınız , bende karı attınız sanıp heycanlanmıştım dedi
    Tabi biz bunu duyunca kahkahayı bastık Sonra afiyet olsun gençler, hayat size güzel ben gençliğimi sizin gibi yaşayamadım dedi ve gitti

Bazı polisler gerçekten işini hakkıyla ve şerefiyle yapıyor. Bazılarıysa olmadık yerlerde olmadık sıkıntılar çıkarıyor.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursada sıkıntılı bir mahalleye girdik arkadaşla gece , polis ara sokağa saklanmış , tık atladı çaprazıma .
    O zamanlar muayenesi eksikti vergi borcuda vardı , direk bastım gaza mahallenin üst tarafına çıktık , caddeye çıkıp uzuycaz planda derken karşımıza ekip çıktı..
    Sokak dar geri geri kaçma mümkün değil , belli mahallede bir olay olmuş .
    Az önce de kaçtığımız için , başladı kalp atışları hızlanmaya .
    İndik ,
    P: hayırdır gençler bu saatte
    B: ani kem küm eve gidiyoduk
    P: ehliyet ruhsat ver bakalım
    B: buyur abi ( az önce kaçtığımızdan haberdar olmadıklarını anlayınca derin bir rahatlama)
    Derken arkadan bir ekip daha yanaştı. Geldiler kaçtıklarımız şimdi bittik diye düşünürken onlarda habersiz çıktı döndüler.

Tam plakayı sorgulayacak polis , ben başladım yalvarmaya
    B: abi muayene eksik vergi borcu var sorgulama hiç , aile sıkıntıları vs vs vs
    P: jantları almaya para var ama ?
    B: abi 2. El 300 tl kendi harçlığımdan zar zor biriktirip aldım
    P: iyi hadi git , birdaha görürsem bağlarım arabanı affetmem.
    B: eyv abi çok teşekkürler iyi geceler kolay gelsin

En olmadık yerde en olmadık zamanda öyle insaflı bir polisin denk gelmesi başıma gelen en şanslı olaylardan biridir herhalde. O zaman bağlandaydı araç hala çıkaramamıştık muhtemelen
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.Can Çimir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayseri'nin en ünlü mantıcısı bildiğim kadarıyla ilk gittiğimde de bana orayı söylediler ilk başta garip geldi bana da tabelasının önünde foto falan çektirmiştirk arkadaşlarla
    Aynen mekan kayseride

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakırköy İncirli caddesinde arkadaşla Evo 8 ile ufaktan çatara patara yaptık. Benzin cafeyi geçtikten sonra önüme atladı polis;

polis> hayırdır uçak pistimi burası ne biçim ses çıkarıyor bu araba? ehliyet ruhsat çabuk.
    ben> abi evo bu araç orjinali böyle.
    polis> seç bakalım arka kanattanmı yazıyım egsozdanmı
    ben> abi valla orjinal bu araç böyle. katalog gösteriyim istersen

arkadan başka bir polis geldi. " amirim aynı araçtan bende de var. arkadaş doğru söylüyor " dedi. o an çok şaşırdım bi poliste evo olmasına. sonra yolumuza devam ettik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 2011 iş gereği Afyonda yaşıyorum. Ayda bir de Denizliye toplantıya gidiyorum. Afyon Denizli arası uzun bir düzlük var baktım karşı şeritte radar hemen başladım selektöre tabii.. düzlüğün sonunda benim şeridimde çevirme varmış. Durdurdular hemen.
    polis : ehliyet ruhsat
    ben : buyrun memur bey hayırdır?
    polis : neden karşıdan gelenlerı uyarıyorsun radar var diye sellektörlerini 2 kilometreden beri görüyorum
    ben: Ne radarı memur bey ben XXX firmasında çalışıyorum karşı şeritten bizim satış arabası geçiyordu ona selam verdim.
    polis : yemezler canım ver evrakları geç ceza kesicem.

Araçtaki Polisin yanına geçtik beraber bu sefer araçtaki polis le diyalog başladı bir sürü nasihat işte biz ceza kesmek istermiyiz ama insanların cansağlığı için yanlış yapıyorsun falan bidünya nasihat. ben inatla kartvizit veriyorum çalışanım geçti karşı şeritten ona selam verdim isterseniz ariyayım falan diye neyse nasihatle tam yırtıyorum ben O arada bi Focus daha geliyor selektör yapa yapa. Araçtaki polis hemen çevir bunuda dedi. Neyse Araç durdu aralarındaki diyaloğu yazıyorum ;
    Polis : ehliyet ruhsat aliim ceza yazıcaz Radarı haber verdiğiniz için .
    araç sahibi : Aman Memur bey ne haber vermesi ben XXX ilaç firmasında çalışıyorum karşı şeritten bizim ekipten arkadaş geçiyordu ona selam verdim..
    Polis : O yalan senden 2 dakika önce söylendi bizde kabul ettik senin kaçarın yok yedin cezayı

Araç sahibiyle gözgöze geldik hepberaber gülüşmeler.. Cezadan yırtan ben.. Benim Kadar Şanslı olmayan Diğer araç sahibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)