User Tag List

Sayfa 28/53 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
1002 sonuçtan 514 ile 532 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabaha karşı 5 gibi arabaylayım eve dönüyorum karşıdanda uzun ,sis ne varsa yakmış bi tane doblo,connect tarzı bi araba geliyo. Bende görünce böyle yaktım uzunları,sisleri falan söndürdü o ben yakmaya devam ettim geçtim gittim bi 2-3 dk sonra arkamdan son hız gelen bi doblo gördüm sellektör yapa yapa arkamdan gelirken tepe lambasınıda yakmıştı Neyse sellektör falan yaptı çektim sağa geldi yanıma nabıyosun sen göz bırakmadın bizde dedi Amirim dedim sizin yaktığınız benim gözümü aldı bende uyarmak için yaktım biraz abartmış olabilirim dedim,alkol kontrolü yaptı bıraktı.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan yaklaşık 2 sene önce 75 model Kadett Coupe marka araca sahibim.

Sanayide kapak ayarlarını yaptık ustam deneyip geri gelmemi söyledi,Eskişehir'li arkadaşlar bilir sanayi çıkışında göbek vardır göbekte her zaman hafif mıcırlıdır göbekte sıkıştırıp yanladıktan sonra makas eşliğinde olabildiğince canını alıyorum arabanın makasın en keyif verici yerinde beyaz bir şahinin arka tamponunda kala kaldım sakince sağdan ilerliyor kornaya abandım solundan geçtim ardından aynaya baktımki arkamdan beyaz bir şahin geliyor yol boş sağ şeritten dip gaz ilerliyorum beyaz Şahin Sol'a çıktı fakat gelemiyor bu şekilde ilerliyoruz baktım ki hızlı hızlı selektör yapmaya başladı zannediyorum ki tanıdık bir arkadaş selam verecek diyerekten gazdan ayağımı çektim

Gazdan ayağımı çekmemle bana yaklaşan Beyaz Şahin'in sağ arka camından kafası dışarda kıpkırmızı suratlı bir polis memuru elinde tabanca bana doğrultmuş ;

- Vururum lan seni çek çabuk sağa ! diyerek haykırması bir oldu soğukkanlılığımı koruyarak ve yavaşça sağa çektim işlek caddede yolun orta yerinde,esnaflar dükkandan çıktı kalabalık toplandı etrafımıza polis memuru ve şoförü indiler yanıma geldiler Şöförü müdüründen önce davranarak ;

Müdürün Şoförü : Arkamızda bıraktığımız yolu göstererek (göbekten bu yana) kaç adet trafik kuralını çiğnediğinin farkındamısın sen ne yapıyorsun ! seni ben ne yapayım ! dedi.

Müdür'e dönerek :

-abi kusura bakmayın annem hepatit hastası hastahaneye gidiyorum rahatsızlanmış yalanını o an uydurdum

Müdürün Şöförü : Abi değil müdürüm diyeceksin dedi orada müdür olduğunu anladım

Müdür ve şöförü aracı incelemeye başladılar Birisi sağdan diğeride sol camdan kafalarını içeriye soktular içerisi tamamen sökük cage koltuk kemer baştan sonra düz boru komple her yer sticker bana dönerek ;

Müdür : Trafiği çağırıyorum bağlatacam arabanı bununla trafikte nasıl geziyorsun dedi ve evraklarımı istedi.

(Her sözlerini bitirdiklerinde haklısınız özür dilerim diyerek ekliyorum )

Telsizden müdür aracı sorgulatırken şöforu

- stopların bile gözükmüyor dedi kolay sinirlenen biri değilim zaten hatalıyım fakat tepem attı ! çektim şöforunu yaklaş dedim iyice bak bunlar orijinal GM stopları fabrikası böyle yapmış kaç yaşında araba solucak tabiki zamanla ama orijinal diyorum onca kargaşanın ortasında stop iddalaşmasına girdik şöförüyle ve susturdum

Müdür : Sorgulaması bitti evraklarımda herhangi bir problem yok tam bana dönüp birşeyler söyleyecekti lafı azına tıktım başladım yalvarmaya abi halden anlamazmısınız bakın evraklarımdada bir problem yok lütfen gitmeme izin verin zor durumdayım yoksa böyle gitmezdim dedim

Müdür : Beni çok sinirlendirdin dikkatli git haydi dedi çevirdi kafasını atladı arabasına sırtım sırılsıklam olmuş t-shirt üstüme yapışmış vaziyette arabaya atladığım gibi rol yapmaya devam edip hızlı hızlı uzaklaştım

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    ahaha son post iyiydi yusuf yusuf 3,5-3,5 attım demiyosun da
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaha son post iyiydi yusuf yusuf 3,5-3,5 attım demiyosun da
    öyle oldu

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    2008 yılında 4 araba otobana roll yapmaya gidiyoruz,Ankara'da olup,Forum Ankara'da takılanlar ve roll yapanlar bilirler işte oraya gidiyoduk

2 tane motosikletli toplamda 4 yunus durdurdu bizi hayırdır gençler falan filan ehliyet ruhsat dedi bana bakıyor cins cins arabayı kaçırdığımı ehliyetim olmadığını düşündü galiba

Neyse çıkarttım verdim ehliyeti ruhsatı şaşırdı,niye şaşırdıysa sonra ruhsata baktı araçta benim üzerime gene şaşırdı içimden dedim noldu yapraaammm benim üzerime olamaz mı diye

Sonra arkadaşlara yöneldi kimlikleri görelim gençler diye bizim bi salak arkadaş var kimliğini taşımaz yanında,genelde basket sahalarında takıldığımız için şort olur altımızda arkadaşa baktım altına zıçıcak salak neyse ki zor bela hep bi ağızdan şöyledir böyledir diye yırttık.Sonra aracı incelemeye başladılar,benim torpido'da küçük bi çakı vardı açtı baktı görmedi heralde kabak gibi ortadaydı,dedi nereye gidiyosunuz 4 araba ve bu kadar kalabalık kadro,hiiç öyle dolaşıyoruz filan dedik nerden aklına geldiyse yarışmı yapcaksınız dedi,yok dedik.Allah'tan güler yüzlüydü 2 yunus sonra gönderdiler bizi çıktık otobana iki sıktık sonra basket'e geri döndük.İşte öyle bi anıydı bazen o polis aklıma gelirde gülerim kendi kendime
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birgün ben kırmızıda gectım sonrakınde 200 kusur yedım kısa ve öz 3,5 yusuf hiçbişey yok

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pug-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta izmir bornova 3.sanayide slincerlı egsoz yaptım araca,slincer arkada orjinal egsozda arkada egsozun verdiği sesle deneye deneye gidiyom lpg sızdırmazlığın orda ekipler durmuş tabi duyunca egsoz sesini hemen aldılar beni diyalog şöyle.

p:iyi günler egsozun çok gürültülü
    b:iyigünler abi aynen abi bende çok rahatsız oluyorum sesinden
    p:niye böle geziyosun ozaman
    b:abi orjinal egsoz arkada aracı yeni aldım değiştirmeye gidiyordum siz durdunuz
    p:inanmadı tabi bakabilirmiyim dedi
    b:tabi dedim indim açtım bagajı gösterdim
    p:tamamda sanayi bu tarafta sen yanlış yere gidiyosun
    b:abi benim egsozcum çiğli sanayide
    p:tamam hadi geç bakalım fazla bağırtmadan dedi

Bölece yırtmış oldum egsozu bi süre arkada tutucamişe yarıyomuş
    Aynı yalanı bende söyledim. Uyduruk ufak bi eksozla yıka yıka gidiyorum sesinden de başım ağrımış gerçi. Yanımda da iki arkadaşım var gece saat 4. Polis çevirdi.
    p:İyi geceler evrakları alayım
    b:buyrun
    p:aracı bağlıyoruz, eksozdan.
    b:Memur bey bende rahatsız oldum yarın değiştiricem.

Bagajdaki orjinal eksozu gösterdim, geçtik gittik. Gerçi arkadaşlarım erkek olsa kesin otoparktaydık.
    .

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi arkadaşın da kırmızı bi crx i vardı
    izmir karşıyakada bostanlı pazar yerini bilenleriniz vardır ordaki uzun düzlükte 2 crx drag yaptık,benim arabam füme arkadaşınki kırmızı renk
    pazar yerinin ordan 140-160 km arası bi hızla 2 crx yanyana geçtik berabere bitti yarış.iki araba da standart falan

olaydan 2 gün sonra yine benle bikaç arkadaş pazaryerinin karşısında otoparkta çektik kenara muhabbet ediyoruz
    derken 1 yunus ekibi geldi. geldi durdu yanımızda iyi akşamlar gençler falan. benim arabayla ilgilendi bikaç şey sordu ondan sonra dedi ki bide bunun kırmızısı vardı o nerde? ben anladım ama salak yapıyorum ne kırmızısı abi anlamadım falan, yalan söyleme geçen akşam yarıştığın kırmızı olanı soruyorum o nerde dedi tabi ben ufaktan bi renk değiştirdim
    ya abi işte ben yeni aldım arabayı arkadaşın arabasıyla deniyoduk diye söyledim (hakkaten de alalı daha bikaç ay olmuştu arkadaşla da ilk defa denemiştik)
    yunuslar gülümsedi dedi ki ordan geçiyoduk sizi farkettik ama baktık kimsenin olmadığı bi anda kimseyi tehlikeye düşürmeden yarıştınız falan dedi.bizde izledik ne güzel yanyana gidiyodunuz dedi
    ( yarıştığımızda haftaiçi gece de 1 falandı sanırım,gerçekten de yarıştığımız anda bizden başka kimse yoktu yolda)
    ama otoban yakın buraya oraya çıkıp yarışsanıza dedi ben ne diycem bilemiyorum tabi haklısın abi orda yarışırız bidaha dedim ya bizim de canımız sıkılıyor bi daha yarışırken haber verin gelip izleyelim dedi olur abi dedim telefonunu aldım baya da muhabbet ettik orda.

onlar gitti,bu arada ben anfi bağlıyodum arabaya,bütün kablolar çekiliydi zaten ben sadece artıyı eksiyi bağlıcaktım.yunuslardan yarım saat sonra bi de ekip arabası geldi ben anfiyle uğraşınca hırsız sandı heralde
    hayırdır napıyosun dedi, dedim anfi aldım da onu bağlıyorum..
    bakayım dedi anfine, aldım anfiyi verdim. arka kapağında şeması da var, baktı şunu şuraya bunu da buraya bağlıcaksın dedi bana tarif etti sonra da gitti

enteresan bi geceydi cidden

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta cumartesi akşamı beşiktaş ıhlamur caddesi üzerinde polis çevirdi ama trafik diil GBT'ye bakacaklarmış.4 erkeğiz arabada.Muhabbet şu şekilde:

P:34 YV 307 çek sağa (bi de böle saçma iiiiiii iiiii diye sesleri var ya.sanki banka soyduk kaçıyoruz.)
    Ben:Hayırdır GBT mi ruhsatı vereyim mi?(Polis aracı olduğundan GBT Sordum)
    P:GBT koçum GBT rahat ol.
    Ben:Zaten rahatım hiç bir vukuatımız yok çok şükür.
    P:Görücez şimdi ak g... kara g... neymiş.
    Ben:Banka soymadık hırsızlık yapmadık çok şükür GBT temiz aha tertemiziz ne diye çevirdin bizi onca araba dururken?
    P:Araban ofsayt koçum.
    Ben:Ne egzos var ne cam filmi var ne piskopatlık var sakin gidiyoruz.
    P:4 kişisiniz çete olabilirsiniz arabanız eski model çalıp hırsızlık yapıp bu arabanın sahibine bırakmayacağınız ne *****?
    Ben: :O hayal gücüne hayran kaldım bravo!(Bu arada GBT bitti üst araması bitti)
    P:Ne iş yapıyosun lan sen?
    Ben:Kartvizitimi çıkardım verdim.
    Pooo beyimiz satış temsilcisiymiş afferim afferim devam et böle sapıtmayın fazla Ortaköy'e gitmeyin daha çok çevirirler üstünüzü ararlar hadi iyi yolculuklar.
    Ben. Eyvallah sağol.

Prensip sahibi biri olarak ve birazda sinirli biri olarak el pençe divan durmayı sevmem hele ki polisin karşısında.

Aynı akşam Yıldız yokuşunda yine çevirdi başka bi ekip yine aynı muhabbetler. Yeni aldığım sis farlarını Bomba zannettmesi hakikatten bombaydı o daha uzun onu sonra anlatırım

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen hafta cumartesi akþ**ý beþiktaþ ýhlamur caddesi üzerinde polis çevirdi ama trafik diil GBT'ye bakacaklarmýþ.4 erkeðiz arabada.Muhabbet þu þekilde:

P:34 YV 307 çek saða (bi de böle saçma iiiiiii iiiii diye sesleri var ya.sanki banka soyduk kaçýyoruz.)
    Ben:Hayýrdýr GBT mi ruhsatý vereyim mi?(Polis aracý olduðundan GBT Sordum)
    P:GBT koçum GBT rahat ol.
    Ben:Zaten rahatým hiç bir vukuatýmýz yok çok þükür.
    P:Görücez þimdi ak g... kara g... neymiþ.
    Ben:Banka soymadýk hýrsýzlýk yapmadýk çok þükür GBT temiz aha tertemiziz ne diye çevirdin bizi onca araba dururken?
    P:Araban ofsayt koçum.
    Ben:Ne egzos var ne cam filmi var ne piskopatlýk var sakin gidiyoruz.
    P:4 kiþisiniz çete olabilirsiniz arabanýz eski model çalýp hýrsýzlýk yapýp bu arabanýn sahibine býrakmayacaðýnýz ne *****?
    Ben: :O hayal gücüne hayran kaldým bravo!(Bu arada GBT bitti üst aramasý bitti)
    P:Ne iþ yapýyosun lan sen?
    Ben:Kartvizitimi çýkardým verdim.
    Pooo beyimiz satýþ temsilcisiymiþ afferim afferim devam et böle sapýtmayýn fazla Ortaköy'e gitmeyin daha çok çevirirler üstünüzü ararlar hadi iyi yolculuklar.
    Ben. Eyvallah saðol.

Prensip sahibi biri olarak ve birazda sinirli biri olarak el pençe divan durmayý sevmem hele ki polisin karþýsýnda.

Ayný akþ** Yýldýz yokuþunda yine çevirdi baþka bi ekip yine ayný muhabbetler. Yeni aldýðým sis farlarýný Bomba zannettmesi hakikatten bombaydý o daha uzun onu sonra anlatýrým
    Ýyi kaldirmissin lanli lunlu konusmalarini terbiyesizligin luzumu yok yazar cezasini bi sknti varsa salar yada alir goturur gbt skntiliysa ben gbt ve trafik cevirmelerde bu tarz konusmalari polis memuruna yakistirmiyorum.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis iyidir severim. taki ellerini beline koyup lan lı manlı konuşana kadar.sonrasında sonuc bellı benım hep otoparkda solugu alıyorum.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ýyi kaldirmissin lanli lunlu konusmalarini terbiyesizligin luzumu yok yazar cezasini bi sknti varsa salar yada alir goturur gbt skntiliysa ben gbt ve trafik cevirmelerde bu tarz konusmalari polis memuruna yakistirmiyorum.
    ya adam yaşlı başlı kelli felli amca o yüzden pek fazla tepki gösteremiyorsun saygıdan ama şu hani bütün lise hayatında ezik olup sonrasında yeni yetme polisler böyle havalara giriyor ya o zaman böle konuşmaya hakkı yok tabiki. yapacak ta birşey yok kimi kime şikayet edicez?havayı basıyorlar basıyorlar kimse dokunamaz falan diye.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta çarşamba gecesi arkadaşımın yeni aldığı arabaına müzik sistemini bağladım. ayar için dışarı çıktık. adanada göl kenarında meşhur bir adamız vardır. en sakin yer diye bastık oraya gittik. hava zaten soğuk donuyoruz birde açtık arabanın her yerini elimde tornavida bagajda ses açık açık kurcalayıp duruyorum. bir ara sırtımda bir el hissettim kafamı kaldırdığımda polis amcalar.
    p: ne yapıyorsunuz.
    b: set taktık ayar yapıyoruz.
    p: ruhsat ve kimlikleri alalım
    b: buyrun.
    p: (sorgulamadan sonra) olm manyakmısınız gecenin köründe gelmiş burda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.
    b: gündüz ikimizde çalışıyoruz. o yüzden gece yapabildik.
    P: ya aslında bende de bi coralla var. onada böyle bişey yapacam ne dersin.
    b: abi 5 dakika bekle ayarını bitirim dinle karar verirsin
    p: tamam ben çayları söylüyorum sende çabuk ol k.. dondu.

amcama 2 şarkı dinlettikten sonra

P: telefonunu ver. yarın seni ararım ne alacaksam bana söylersin.
    b: tamam abi. sen almaya gitmeden önce beni ara sana yeride tarif ederim uygun alırsın.
    p: eyvallah. hadi iyi geceler ben çayları ödedim siz vermeyin.
    b: saol abicim yarın görüşürüz. sizede hayırlı geceler.

cuma günü akşam üstü amcayla beraber yeni tesisatı eşliğinde adana semalarında gezerken bir daha kanına girdim. ay başında da jant film ve egzos 3lüsü var menüde

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ,bu arada ben anfi bağlıyodum arabaya,bütün kablolar çekiliydi zaten ben sadece artıyı eksiyi bağlıcaktım.yunuslardan yarım saat sonra bi de ekip arabası geldi ben anfiyle uğraşınca hırsız sandı heralde
    hayırdır napıyosun dedi, dedim anfi aldım da onu bağlıyorum..
    bakayım dedi anfine, aldım anfiyi verdim. arka kapağında şeması da var, baktı şunu şuraya bunu da buraya bağlıcaksın dedi bana tarif etti sonra da gitti
    enteresan bi geceydi cidden
    Anfi bağlamak için çok enterasan bir mekan seçmişsin abi

Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen hafta çarşamba gecesi arkadaşımın yeni aldığı arabaına müzik sistemini bağladım. ayar için dışarı çıktık. adanada göl kenarında meşhur bir adamız vardır. en sakin yer diye bastık oraya gittik. hava zaten soğuk donuyoruz birde açtık arabanın her yerini elimde tornavida bagajda ses açık açık kurcalayıp duruyorum. bir ara sırtımda bir el hissettim kafamı kaldırdığımda polis amcalar.
    p: (sorgulamadan sonra) olm manyakmısınız gecenin köründe gelmiş burda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.

b: tamam abi. sen almaya gitmeden önce beni ara sana yeride tarif ederim uygun alırsın.

cuma günü akşam üstü amcayla beraber yeni tesisatı eşliğinde adana semalarında gezerken bir daha kanına girdim. ay başında da jant film ve egzos 3lüsü var menüde
    Bu iyiymiş.

Çağlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi kurcalarken adamin icinde ki genclik hevesini canlandirmissin

Diesel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2005 olmadı 2006. yaz tatili için antalyaya gelmişim istanbuldan. ilk haftam daha. akşam afedersiniz malumunuz biryerden çıkıp tantuni yemişiz ve eve dönüyoruz.

ehliyetimi de alalı 1-2 ay olmuş. ilk çevirmeye girdik.
    polis bey o sislerin etrafındakiler ne. valla usta yanlış bağlamış parklarla beraber yanıyor kusura bakmayın.

nereye böyle diye sordu. eve gidiyoruz yemekten dönüyoruz dedim.

içtiniz mi? içtik amirim dedim..

ii bakalım içtiysen bağlicam yoksa bırakıcam seni dedi. peki dedim. sigara içiyosun bak yalnız kesin çıkıcak 0.1 bile diyor. öylemi dedim bilmiyodum..

nese üfledik. 0.0 çıktı

ne içtin sen dedi?

ne içicem amirim ayran içtim tantuninin yanında dedim. kaybol burdan dedi ama arkadaki arkadaş sis cezası yedi birde muayenesi eksikmiş. ordan otoparka gittik
    FordStore Müşteri Temsilcisi
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Diesel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sene 2005 olmadı 2006. yaz tatili için antalyaya gelmişim istanbuldan. ilk haftam daha. akşam afedersiniz malumunuz biryerden çıkıp tantuni yemişiz ve eve dönüyoruz.

ehliyetimi de alalı 1-2 ay olmuş. ilk çevirmeye girdik.
    polis bey o sislerin etrafındakiler ne. valla usta yanlış bağlamış parklarla beraber yanıyor kusura bakmayın.

nereye böyle diye sordu. eve gidiyoruz yemekten dönüyoruz dedim.

içtiniz mi? içtik amirim dedim..

ii bakalım içtiysen bağlicam yoksa bırakıcam seni dedi. peki dedim. sigara içiyosun bak yalnız kesin çıkıcak 0.1 bile diyor. öylemi dedim bilmiyodum..

nese üfledik. 0.0 çıktı

ne içtin sen dedi?

ne içicem amirim ayran içtim tantuninin yanında dedim. kaybol burdan dedi ama arkadaki arkadaş sis cezası yedi birde muayenesi eksikmiş. ordan otoparka gittik
    sağlam içmişsin çarpmıştır

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 307xsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anfi bağlamak için çok enterasan bir mekan seçmişsin abi
    gece uğraşmayı seviyorum arabayla
    gündüz vaktim olmuyor
    aynı yerde bu sene kasım ayında da ön konsolda biçok yeri karbon folyo kapladım direksiyonu söktüm kapladım falan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)