User Tag List

Sayfa 38/53 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1002 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis ; işitme engelli devam et.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz önce aşti ye gittim metronun karşısında boş bi yer buldum park ettim arabanın da içindeyim polis dibime girip dat dat korna çalıp devam et bende kafamı çıkarıp nereye ? diyince devam et işte mıhaa dedi bende sessizce uzaklaştım...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 sene önce,iki araba 10 kişi lapsekiden-çanakkaleye halı sahaya gitmiştik. dönüşte ikinci araba 88 volvo ne yaptık ne ettıysek çalışmadı. gece 12 oldu o arabayı orda bırakıp benım arabamla donmek zorundaydık benım arabada 2005 chevrolet spark pandızotu söküp arka koltukları yatırıp öyle böyle sıgdık 10 kişi, Yavas yavas gidiyorduk.Tam lapsekının girişinde çevirme varmış, mecbur girdim. Polis el fenerıyle sağa cek diye gosterdı. bende bıraz ılerde sağa çektim bilerek.Polıs bana ehliyeti, ruhsatı getır diye bagırd,ı bende kaptım, gıttım yanlarına. Radara 150 le gırmıssın dedı. Bende ımkanı yok amirim dedim. Oda Neden bu araba o kadar yapmıyormu yoksa diye sordu ? Yapıyor yapmasına da şey dedim kaldım.(tabı 10 kısıyız arabada nasıl nasıl gidicem 150 ile dıyemıyorum ) polıs ehliyetımı ruhsatımı sorgularken ıcerde daracık arabada sıkılanlar tek tek inmeye başladı 2 kısı,4 kısı,5 kısı, oldu hala ınıyorlar ben o heyecanla inmeyın lan diye bağırdım. Diger polıs bana kaç kısı var lan araba dıye sordu. ben 5 kısı abi dedım. oda bana hadı lan ınen zaten sen dahil altı kısı, daha arabanın ıcınde kafalar var dedı. Ve onlarıda cıkardı ben dahıl 10 kişi bındıgımızı görunce nasıl sıgdınız olm buraya dıye sordu bızde anlattık olayı. durumu gören polıs arabada benım ehlıyet ruhsatı sorgulayan polısı cagırarak gel bak bak dedı, bayagı bır dalga gectıler bızımle. radar olayı şakaydı dikkatli gidin bak dediler saldılar bızı ama o gun ne korkmustum daha 2 aylık ehlıyet gıdecek dıye

hahaa koptum inankı 10 kisi spark a nasıl sıgar

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana içireceğim başka şey bekle ekimde istanbuldayım.
    Gelirsen Ekim'e kadar Doğuş.
    K.

ilker AKTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehliyet sınavına girmeme 10 ay kala dayanamadım gittim bizim golf2 Fadılı aldım 10 ay boyunca nerdeyse hergün altımdaydı ve durdurulmadığım gün cok istisnaydı. çünkü adamlar golf2 nedir bilmiyoki benim arabadada logo falan olmadığı için hem sağ çek üstümü aratmadan eve geldiğim günler kendimi eksik hissetmeye başlamıştım artık durdurup markasını soranlar mı desem kaça aldın diğenler mi desem saysay bitmez neyse sadede gelelim ben 11bucuk ay boyunca boyle gezdim her polisi ağam paşam abi büyüksün araba abmin öğrenciyim vs dil dökerek atlattık artık tanışmadığım polis kalmamıştı muhabbetine durdurmaya başlamışlardı sonra neyse ehliyetimi aldım oh dedim artık rahatım ehliyetin daha 2.haftası bigün kız arkadasımla küçükyalı sahilde cepte yani halka açık olan otoparkta aracım park halinde dururken biz içinde otururken bi polis otosu geldi arkama hemen hemen 2 dakika boyunca tam arkamda durdu bekliyo bizde aynadan polisleri izliyoruz neyse sonra anons geldi fad43 asa in tabi yine rahatım bu seferde nasılsa yanımda kız var cok tutulmaz die düşünüyorum neyse indim gittim yanina buyur abicim dedim direk bu egsoz ne dedi (bu arada araç 87model kuru dizel bi golf 100liralık bi son susturucu var oda bağırmıyo içi kurum dolu sessiz sakin bi egsoz sadece tampon boşluğunu doldurduğu ve yakıştığı için duruyodu) bu egsoz ne dedi abi egsoz işte dedim bağırmıyo istersen çalıştırıyım gaza basiyim dinle dedm cnkü gerçekten bağırmıyo bana dediki bu orjinal mi değil abi dedm sn mi taktın dedi evet dedim o zaman seni bağlicam dedi abi yapma etme gece saat 23.45 falan abi yapma etme bu saate kızı nası bırakcam dedim banane dedi ben yalvarmaya devam tabi tamam lan dedi ehliyetini ruhsatını getir eksiğin yoksa bağlamicam dedi döndüm arabaya oh yırttık dedim egsoz puluna kadar herşey tamam arabada muaynede yeni rahatladım neyse aldım ruhsatı verdim polise ilk sayfayı diğerine aynen şunu dedi aa araba golfmuş lan dedi (meğer arkamızda 2 dakika markasını çözmeye çalışmışlar) sonra muayneye sigortaya baktı ben tam bana vercek die beklerken benim ehliyeti ruhsatın arasına sıkıstırdı ve polis otosunun torpidosuna attı beni takip et dedi bastı gitti hemen koştum kendi aracıma düştüm peşine yetişemiyorum benim arabam yürüyen bi araba değil o zaman debriyaj bitik şanzuman benzinli falan performans sıfır arabada poliste sahilde 120-130 yardırıyo neyse yolda bitanede egsozlu 206 gördü durdurdu o arada bende yetiştim tabi aynısını onada yaptı ehliyet ruhsat istedi onuda aldı onada takip et dedi ve polis otoparkına kendi ellerimle bıraktım arabamı kızı yürüyerek bıraktım eve kendimde minibüsle döndüm ne kadar koymuştu anlatamam halada söverim o polise

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ç. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaa koptum inankı 10 kisi spark a nasıl sıgar
    Valla o zamanlar kucuktuk yanı yas olarak değil boy ve en olarakta 4 kısı one 6 kısı arkaya yatark sıgmıştık hatta bagaj kapağı kapanmamıştı bi kışı eliyle tutuyordu
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birgun bursada bilen bilir besevler kavsagin dan cekirge meydana kadar dikkaldirim uzerinden bizim emektar volvonun arkasini hafif hafif kaydira kaydira giderken besevler kavsagindan beri arkamda olan siyah megane onumu cekirge meydanda kesti, ben tam s.ctik sivilmis derken adam emniyet amiri imis kartvizitini uzatti, cok guzel yanlayisun, ama arabaya yazik edeyisun, bu arabayi satar isen haberim olsun usagum da dedi
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yagmurlu bı cumartesı gecesı halı sahadan cıktık 2 kabınlı mıtsubıshı pıkap a 12 kısı bındık kasa bostu meshur bı gobege geldık aracı kullanan arkadas sıkı tutunun dedı basladık donmeye ama asvattanmı yoksa sofordenmı araba guzel donuyordukı polıs sırenı duyuncaya denk bızde donmeyı bıraktık sonucda mevlana torunuyuz ruhumuzda var ... neyse arabadan hepımız ındık ıyıde yagmur yagıyo nası sıgdınız len o arabaya dedı bız bınerız abı dedık tmm aynı sekılde bının ceza yazmıycam dedı 2 kısı bınemedı cezayı yazdı orda adam bası 5 er lıra verıp cezayı odemıstık

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla benı aydınlıkevlerde 4bıranın pesınden cevırdıler araba sıyah camlar sıyah abıler baktılar bıde sıfır tam sarmak ıcın cektıler kenara fılm dedıler nasıl yapıcaz fılan cıkardım ıcıslerı bakanlıgı kartını dedım dayım emnıyette mudur hakkaten nasıl yapalım dedım bız senı tutmayalım dedıler =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi gecesi beni durdurdular sonra manager devam et dedi eywallah dedim gittim

manager iyidir yaw
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker AKTAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyet sınavına girmeme 10 ay kala dayanamadım gittim bizim golf2 Fadılı aldım 10 ay boyunca nerdeyse hergün altımdaydı ve durdurulmadığım gün cok istisnaydı. çünkü adamlar golf2 nedir bilmiyoki benim arabadada logo falan olmadığı için hem sağ çek üstümü aratmadan eve geldiğim günler kendimi eksik hissetmeye başlamıştım artık durdurup markasını soranlar mı desem kaça aldın diğenler mi desem saysay bitmez neyse sadede gelelim ben 11bucuk ay boyunca boyle gezdim her polisi ağam paşam abi büyüksün araba abmin öğrenciyim vs dil dökerek atlattık artık tanışmadığım polis kalmamıştı muhabbetine durdurmaya başlamışlardı sonra neyse ehliyetimi aldım oh dedim artık rahatım ehliyetin daha 2.haftası bigün kız arkadasımla küçükyalı sahilde cepte yani halka açık olan otoparkta aracım park halinde dururken biz içinde otururken bi polis otosu geldi arkama hemen hemen 2 dakika boyunca tam arkamda durdu bekliyo bizde aynadan polisleri izliyoruz neyse sonra anons geldi fad43 asa in tabi yine rahatım bu seferde nasılsa yanımda kız var cok tutulmaz die düşünüyorum neyse indim gittim yanina buyur abicim dedim direk bu egsoz ne dedi (bu arada araç 87model kuru dizel bi golf 100liralık bi son susturucu var oda bağırmıyo içi kurum dolu sessiz sakin bi egsoz sadece tampon boşluğunu doldurduğu ve yakıştığı için duruyodu) bu egsoz ne dedi abi egsoz işte dedim bağırmıyo istersen çalıştırıyım gaza basiyim dinle dedm cnkü gerçekten bağırmıyo bana dediki bu orjinal mi değil abi dedm sn mi taktın dedi evet dedim o zaman seni bağlicam dedi abi yapma etme gece saat 23.45 falan abi yapma etme bu saate kızı nası bırakcam dedim banane dedi ben yalvarmaya devam tabi tamam lan dedi ehliyetini ruhsatını getir eksiğin yoksa bağlamicam dedi döndüm arabaya oh yırttık dedim egsoz puluna kadar herşey tamam arabada muaynede yeni rahatladım neyse aldım ruhsatı verdim polise ilk sayfayı diğerine aynen şunu dedi aa araba golfmuş lan dedi (meğer arkamızda 2 dakika markasını çözmeye çalışmışlar) sonra muayneye sigortaya baktı ben tam bana vercek die beklerken benim ehliyeti ruhsatın arasına sıkıstırdı ve polis otosunun torpidosuna attı beni takip et dedi bastı gitti hemen koştum kendi aracıma düştüm peşine yetişemiyorum benim arabam yürüyen bi araba değil o zaman debriyaj bitik şanzuman benzinli falan performans sıfır arabada poliste sahilde 120-130 yardırıyo neyse yolda bitanede egsozlu 206 gördü durdurdu o arada bende yetiştim tabi aynısını onada yaptı ehliyet ruhsat istedi onuda aldı onada takip et dedi ve polis otoparkına kendi ellerimle bıraktım arabamı kızı yürüyerek bıraktım eve kendimde minibüsle döndüm ne kadar koymuştu anlatamam halada söverim o polise
    üşenmedim bilgiyi tazeledim kanka canları sıkılmış işte, sözünde durmasınımı bekliyodun
    ig: erayender

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun fsm gişeler

polis : araaba guzel sende guzelsın emnıyet kemerını tak basına bısey gelmesın

İlker G.

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe stadının orda yol hafif kavisli bende egzozu yeni almışım her yerde sıkıyorum.Virajda arka koptu bende toparlamaya calıştım ,zar zor toparladım.Havada karanlık stadın arkasında baktım böyle siyah elbiseli 6-7 kisi yolun kenarına, ortasına dağılmışlar mevzu var gazla dedim kendime tam karşı serite geçtim kaçıyorum , fenerle işaret yapıyo eliyle dur dur diye o arada bir kıyamet koptu herkez çullandı arabaya dedimki kendime sıçtın Ertan polis
    Polis:İn aşağıya
    Polis:Bu o araba galiba siyah olan arıyın hemen(Amirdi yada başları)
    Polis: Niye kaçmaya çalıştın?
    Ben:Abi polis olduğunuzu anlıyamadım
    Polis:Niye yan veriyosun oğlum virajda
    Ben:İstemsizce oldu yerler kaygandı ayağımda pedala takıldı (Focusla)
    Polis:Ne otamı takıldı (neresiyle anladıysa)
    Ben:He ota takıldı Allahım ya çattık
    Polis:Oh hayat sana güzel, Takmışsın egzozu,bagaj iptal(Ses sistemini gördü) dikkat ette ceza yazmasınlar!
    Ben :Ederim abi saolasın
    Arabayı didik didik aradılar 15 dk. falan en sonunda bi baktım laptopun kayıp faturasını bile bulmuşlar Siviller ve devriyeler oradaydı çoğundada üniforma yoktu .

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahah arada ise yariyolar bak faturani bulmuslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahah arada ise yariyolar bak faturani bulmuslar
    İstisna bir durumdur herhalde

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o degilde focus arkadan nasıl kayar onu anlamadım ben kaysa kaysa kafadan kayar focus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o degilde focus arkadan nasıl kayar onu anlamadım ben kaysa kaysa kafadan kayar focus
    Limitleri zorlarsan arkası çok güzel kopuyor koptumuda

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadan oyle bi kopuyo ki
    Charged & Supercharged

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önden olduğu gibi arkadan da öyle bi kayar ki...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)