Polis ; işitme engelli devam et.
ehliyet sınavına girmeme 10 ay kala dayanamadım gittim bizim golf2 Fadılı aldım 10 ay boyunca nerdeyse hergün altımdaydı ve durdurulmadığım gün cok istisnaydı. çünkü adamlar golf2 nedir bilmiyoki benim arabadada logo falan olmadığı için hem sağ çek üstümü aratmadan eve geldiğim günler kendimi eksik hissetmeye başlamıştım artıkdurdurup markasını soranlar mı desem kaça aldın diğenler mi desem saysay bitmez neyse sadede gelelim ben 11bucuk ay boyunca boyle gezdim her polisi ağam paşam abi büyüksün araba abmin öğrenciyim vs dil dökerek atlattık artık tanışmadığım polis kalmamıştı muhabbetine durdurmaya başlamışlardı sonra neyse ehliyetimi aldım oh dedim artık rahatım ehliyetin daha 2.haftası bigün kız arkadasımla küçükyalı sahilde cepte yani halka açık olan otoparkta aracım park halinde dururken biz içinde otururken bi polis otosu geldi arkama hemen hemen 2 dakika boyunca tam arkamda durdu bekliyo bizde aynadan polisleri izliyoruz neyse sonra anons geldi fad43 asa in tabi yine rahatım bu seferde nasılsa yanımda kız var cok tutulmaz die düşünüyorum neyse indim gittim yanina buyur abicim dedim direk bu egsoz ne dedi (bu arada araç 87model kuru dizel bi golf 100liralık bi son susturucu var oda bağırmıyo içi kurum dolu sessiz sakin bi egsoz sadece tampon boşluğunu doldurduğu ve yakıştığı için duruyodu) bu egsoz ne dedi abi egsoz işte dedim bağırmıyo istersen çalıştırıyım gaza basiyim dinle dedm cnkü gerçekten bağırmıyo bana dediki bu orjinal mi değil abi dedm sn mi taktın dedi evet dedim o zaman seni bağlicam dedi abi yapma etme gece saat 23.45 falan abi yapma etme bu saate kızı nası bırakcam dedim banane dedi ben yalvarmaya devam tabi tamam lan dedi ehliyetini ruhsatını getir eksiğin yoksa bağlamicam dedi döndüm arabaya oh yırttık dedim egsoz puluna kadar herşey tamam arabada muaynede yeni rahatladım neyse aldım ruhsatı verdim polise ilk sayfayı diğerine aynen şunu dedi aa araba golfmuş lan dedi (meğer arkamızda 2 dakika markasını çözmeye çalışmışlar) sonra muayneye sigortaya baktı ben tam bana vercek die beklerken benim ehliyeti ruhsatın arasına sıkıstırdı ve polis otosunun torpidosuna attı beni takip et dedi bastı gitti hemen koştum kendi aracıma düştüm peşine yetişemiyorum benim arabam yürüyen bi araba değil o zaman debriyaj bitik şanzuman benzinli falan performans sıfır arabada poliste sahilde 120-130 yardırıyo neyse yolda bitanede egsozlu 206 gördü durdurdu o arada bende yetiştim tabi aynısını onada yaptı ehliyet ruhsat istedi onuda aldı onada takip et dedi ve polis otoparkına kendi ellerimle bıraktım arabamı kızı yürüyerek bıraktım eve kendimde minibüsle döndüm ne kadar koymuştu anlatamam halada söverim o polise
birgun bursada bilen bilir besevler kavsagin dan cekirge meydana kadar dikkaldirim uzerinden bizim emektar volvonun arkasini hafif hafif kaydira kaydira giderken besevler kavsagindan beri arkamda olan siyah megane onumu cekirge meydanda kesti, ben tam s.ctik sivilmis derken adam emniyet amiri imis kartvizitini uzatti, cok guzel yanlayisun, ama arabaya yazik edeyisun, bu arabayi satar isen haberim olsun usagum da dedi![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
yagmurlu bı cumartesı gecesı halı sahadan cıktık 2 kabınlı mıtsubıshı pıkap a 12 kısı bındık kasa bostumeshur bı gobege geldık aracı kullanan arkadas sıkı tutunun dedı basladık donmeye ama asvattanmı yoksa sofordenmı araba guzel donuyordukı polıs sırenı duyuncaya denk
bızde donmeyı bıraktık sonucda mevlana torunuyuz ruhumuzda var ... neyse arabadan hepımız ındık ıyıde yagmur yagıyo nası sıgdınız len o arabaya dedı bız bınerız abı dedık tmm aynı sekılde bının ceza yazmıycam dedı 2 kısı bınemedı cezayı yazdı orda adam bası 5 er lıra verıp cezayı odemıstık
![]()
valla benı aydınlıkevlerde 4bıranın pesınden cevırdıler araba sıyah camlar sıyah abıler baktılar bıde sıfır tam sarmak ıcın cektıler kenara fılm dedıler nasıl yapıcaz fılan cıkardım ıcıslerı bakanlıgı kartını dedım dayım emnıyette mudur hakkaten nasıl yapalım dedım bız senı tutmayalım dedıler =)
cumartesi gecesi beni durdurdular sonra manager devam et dedi eywallah dedim gittim
manager iyidir yaw![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
bugun fsm gişeler
polis : araaba guzel sende guzelsın emnıyet kemerını tak basına bısey gelmesın![]()
İlker G.
Maltepe stadının orda yol hafif kavisli bende egzozu yeni almışım her yerde sıkıyorum.Virajda arka koptu bende toparlamaya calıştım ,zar zor toparladım.Havada karanlık stadın arkasında baktım böyle siyah elbiseli 6-7 kisi yolun kenarına, ortasına dağılmışlar mevzu var gazla dedim kendime tam karşı serite geçtim kaçıyorum , fenerle işaret yapıyo eliyle dur dur diye o arada bir kıyamet koptuherkez çullandı arabaya dedimki kendime sıçtın Ertan polis
Polis:İn aşağıya
Polis:Bu o araba galiba siyah olan arıyın hemen(Amirdi yada başları)
Polis: Niye kaçmaya çalıştın?
Ben:Abi polis olduğunuzu anlıyamadım
Polis:Niye yan veriyosun oğlum virajda
Ben:İstemsizce oldu yerler kaygandı ayağımda pedala takıldı (Focusla)
Polis:Ne otamı takıldı (neresiyle anladıysa)
Ben:He ota takıldı Allahım ya çattık
Polis:Oh hayat sana güzel, Takmışsın egzozu,bagaj iptal(Ses sistemini gördü) dikkat ette ceza yazmasınlar!
Ben :Ederim abi saolasın
Arabayı didik didik aradılar 15 dk. falan en sonunda bi baktım laptopun kayıp faturasını bile bulmuşlarSiviller ve devriyeler oradaydı çoğundada üniforma yoktu .
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)