1.4 ü N/A yükleyin zaten vti kadar yürüyo
http://videos.streetfire.net/video/1...tec_721706.htm
bu azcık yüklüsü
Printable View
1.4 ü N/A yükleyin zaten vti kadar yürüyo
http://videos.streetfire.net/video/1...tec_721706.htm
bu azcık yüklüsü
Düzgün 1.4 bulduktan sonra hiç düşünme turbola aracı. Hem alt yapı parası harcamassın, hemde düzgün projeyle ii bir b16a2 kadar gidersin. Tabiki gene arkaalar diske dönmeli, akslar gene taşımaz vs.
K20A bile koyucaksan vtec almnı tavsiye ederim söktügün motorun her cıvatasını satarsın K20A koyman içn sana bütçe olur ama 1.4 is motrunu kime satıcksın br de bu yönde bakmak lazım
ayrıca
1.4 is b16a2 swap 10.000 TL
1.4 is K20A swap 20.000 - 25.000 tl arası degişir
Bu arada bi şey daha eklicem
1.4 is yada 1.6 vti farketmez K20A swap yapıp
2.000 motor 200 hp diye ruhsata işletmeniz için cebinizde hazır nakitiniz olması lazım bira yüklü oda yaklaşık 5000 tl diyelim
alın size ysal K20A swap EK4 30.000 tl
işletmen için çok belge gerekiyor zaman gerekiyor ve bilgi gerekiyor
ama k20a yı koyarsın 1.6 diye işletirsin on 700 tl para verirsin
muayaneye gittignde tüv de sorun cıkabilir
Hulk'ta TÜV'de bir sorun çıkabilir mi_? Yanlış anlamayın ama Ruhsatta 2000cc olarak mı geçiyor_?
ben ilk olarak 1.4 aldım b16b veya b18c swap yapacaktım ama işin zor tarafı ve maliyeti binince 1.4 ü sattım, vti aldım, bi b18c takılsa sadece al tak olacak...tabii işletmesi ayrı bir dert...
o yüzden kesinlikle hb vti al ne yapacaksan da ona yap...
ben yenı blok aldım b16 faturalı onun ısletmesı bıle 1500 lıra gtutuyor yaw nasıl bı memleketteyız anasını satım
peki VTI'a B18C5 (swap daha kolay olur) peki işletmek??
ek4 vti verelim sana kazasız orj. bir araba :)
Elinde hazır B16 ile hazır HB 1.4is olsa bu ikisini birleştirsen VTI olmazki. Yürüyen farklı koltukları farklı. Frenleri farklı. Arka aksı farklı. Viraj denge çubukları vs.vs. farklı. :) VTI yapim değilde sadece hızlı bir 1.4 sahibi olayım diyorsan swap yapmaktansa çıtır bir turbo yap derim.
pekı şöle bı soru sorsam 1.6 ies motoru dırek motoru al tak 1.4 ise gecırebılrmıyız
1.6 ies gecirirsin gecirmesine de aka kulak demir sadece farklı olabilir aslarn falan uzunlukları aynıdır büyük ihtimal fakat cok gereksiz bir swap olur