bu araç benim eski arabam S13 ü almadan önceki :)
Printable View
ae86 fun larda gelişme var :D tofaşı 131 i nası seviyosak ae86 yıda seviyoruz 4ever ae86 rulez :D
Merttepe seni seviyoruz,iki tane Ae86 haberi bekliyoruz. :hehe:
bende senden pixel haberi bekliyorum hadi kaynatma yap sunu :d
dışarıdaydım bi daha uğradım sahibinide buldum :) resim çektim ama yeterli derecede sayılmaz sadece reno farlarını çektim :D
araba 84 modelmiş dış tarafı heni bomb..kk olmasada eh denebilir yani siz ae ciler olarak kurukasa pimp my ride usulü yenileme yaptığınızdan başedilebilir durumda :D
iç tarafı eksiksiz torpido kapı döşemeleri koltuklar falan sorun yok tabi yinede elden geçmesi lazım :D en azından döşemeler kaplanabilir.
motoru araç çalışır yürür durumda sıkıntısı yokmuş
araç yaklaşık 6 senedir bu elemanlarda daha önce bi akrabasında kalmış üzün süre yatalak olarak çalışmadan durmuş bu almış toplarım diye ama pek uğraşacak gibi görünmüyor.
araç 06 ZJR 23 plaka muayene sigorta yok borcu 560 liramı neymiş satışında bir problem var ruhsat sahibi vefat etmiş ama şuanki sahibi adamın hanımına kadar mı ne ulaşmış yani biraz uğraşılırsa satış problemide kalmaz
yedek parça amaçlıda kullanılabilir adam fiyat olarak 1500 TL dedi ama daha aşağılara pazarlık yapılır ve alınır diye düşünüyorum bir kaç resmi var anca akşama ekleyebilirim.
Adamın adı ALİ telefon numarası 5 dk ya geliyo şarjım bitti accık dolsun yazarım :D
ayfonla takasa girermi acaba :D
muştu 1000 liraya hemen alayım at cep telefonunu pm satışıını nezaman alırız ?
ulen yazmamışım daha telefonu bende konuda var diyorum :D 0546 578 19 69
bu arada sen ve AE86 :hehe:
şöle en sıralısından bi m20 gider ona :D arıyorummmm :D
muştu ali abimle görüştüm yarın gidip bir görüşelim bakalım ben ztn arabayı biliyorum ;) eder yani ona bide brodway tamponu off :D auhuhhuahuaea
bundan sonra best kankam merttepe yanlış yok :D