elimde ae86 orj şanzıman var ilgilenenlere satarız
Printable View
elimde ae86 orj şanzıman var ilgilenenlere satarız
kaç binde bi de kaç gayme bana bi diyiver :D
araba orjinal 120.000 deydi morukcum motor kol cıkardığı için söküldü swap yapıldı 200sx motoru o yüzden motorla beraber boşa çıktı. belki motorda işine yarar ikisine ortak bi teklif ver öldürmeden anlaşalım :D
motor lazım değil yav, sen bana kampanyalı fiyatlarını diyiver bende bi durum değerlendirmesi yapayım :D
şanzıman alana motor %98 indirimli :D teklif ver diyom bunlar tarihi esere giriyo şimdi ne desem bilmiyorumki uhauhaehuauha
ahah onlar tarihi eser değil, hurda hurda kiloylan alıyoruz biz parçaları. peki o zaman ben yarın teklif vereyim, gece hep düşük teklif veriyorum :D
şanzıman ve ae86 motor için güncel diyelim :D
Eraycım ae86 motor ve şanzımanı için bir fiyat yollayıversene PM'me.. :)
Bende aliim fiyat sadece şanzımanda olabilir
1000tl istedim motor + şanzımana
motor arızalı sağlam olan blok kapak elektrik tesisatı şanzıman vs incik boncuk.
Bende sağlam motor+şanzıman 2.000TL. Kankalara 1.500 TL . :) Hemen hızlı kargo.
hayııır bende 750tl :D olm taş koyma len işime :D şanzımanda dahil bak :D adrese ellerimle teslim etcem :D
serbest rekabet piyasası hahaha:D
Sayın haçirku sevenler sizler için varım.Bakın tak diye düşürdü fiyatı. :) Alın ondan artık.Ama baktınız esnaflığı iyi değil bende beklerim :D Hahaha
güncel ozaman :D
temiz ae86 şanzumanı 750 tl :D
antalyadan haber ciktimi?
bağdat caddesinde ziraat bankasının önünde var dı bi tane açık kahverengi ne oldu o araba?