ahahahah :hihih:
Printable View
merttepe yardimci oldu simdide mustudan haber bekliyoruz :)
ahahha meshur oldum o kapşonlu benim :D:
Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım...
EK9 Type-R vs ae86
3.45-3.50 arası, Keiichi special...
işte eray amaç zaten fantazi yapmak. Yoksa birkaç istisna dışında her arkadan iter aracı drift için modifiye edip kendini geliştirdikten sonra drift yaparsın. Hatta şöyle birşey söyleyim Türkiyede binlerce ae86 20-30 tane e30 olsa gider e30 alırdım. Fantazi olayına gelince zaten fantazi peşinde koşmasak düz gitmeye uğraşırız öyle değil mi? Hatta şöyle söyleyeyim imkanım olsa direk alacağım araba fd kasa rx7. Motoruyla kasasıyla Türkiye de daha büyük fantazi var mı bilmiyorum. Ama dediğim gibi tercih meselesi
Lafta herkes driftçi zaten. Ama Mert,Mustafa,Musa ve bir kaç drift acedemy pilotu dışında hakkıyla yapanı henüz izlemedim.
Ek olarak biz arabanın tamamının kalıbını aldık zaten. Kaportada parça sıkıntımız yok :). Far zaten bulunuyor. Stobu da halil abi kendi yapmaya başladı. bir şekilde yapılıyor yani. Uğraştıktan sonra ae86 nın parça sıkıntısı sanıldığı gibi korkulacak cinsten değil. Ha ben uğraşmam dersen o başka.
Pastacı sana benim 75'i vereyim. 1.8 litre dohc , 292 derece eksantrik , megasquirt 2 , t4 turbo , transaxle , %40 kilitli diff. Yaklaşık 200 hp. Klimalı ve hidrolik direksiyonlu, 4 cam elektrikli, merkezi kilitli. Yanına bir de yedek kapak , piston , krank , ecu vs. vs. ile al git :)
Sen bilirsin :)
Bu ae86lar yorar adamı..
edeyim öle şans sıstemine :D
tukenıorum o zaman gelıor :D