Printable View
boardları hazırlayın gıdelım uludaga :D
Alıntı: imhotep Nickli Üyeden Alıntı batak dedinmi orada durucaksın:D Napcaz internetten mi oynayalım, senin gelecegin yok hahaha :D
Alıntı: DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Napcaz internetten mi oynayalım, senin gelecegin yok hahaha :D kanka aksam haberim oldu yoksa ayıpsın gunduzden ayar çekerdik:D
Yapalım haftasonu yine :)
Nasıl geçti acaba resim fln yok mu
başlığa yeni dikkt ettim change ne yhu göki chance :D
Alıntı: Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı başlığa yeni dikkt ettim change ne yhu göki chance :D ben ne bilim olm aklımda öyle kaldı :D
Alıntı: göki Nickli Üyeden Alıntı he ya eser bi ara uludağa gidelim diyordu:D ranthor suz apaçi miting olmuyor yav ahauhaua bi ara toplanıp gidelim yaw olmamı?? Alıntı: elpadre Nickli Üyeden Alıntı boardları hazırlayın gıdelım uludaga :D banada senin gib çılgın biri lazım he dedinmi gidecek:):)
Olum o nasıl imza :D
Alıntı: Jr.EseR Nickli Üyeden Alıntı bi ara toplanıp gidelim yaw olmamı?? banada senin gib çılgın biri lazım he dedinmi gidecek:):) sen beni sevmiyor musun yigen :)
Alıntı: DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Olum o nasıl imza :D Kaldırıyorum yaw yapmışım zamanında:D Alıntı: grkm Nickli Üyeden Alıntı sen beni sevmiyor musun yigen :) ;)