bu sefer de immobiliezer devreye girmio die biliorum ama ? kumandayla kilitlenince motor da kilitleniyor
Printable View
bu sefer de immobiliezer devreye girmio die biliorum ama ? kumandayla kilitlenince motor da kilitleniyor
gecmis olsun, bu tarz olayı bende haberlerde izlemistim...
bende arabayı kitledikten sonra usunmeden tekrar kontrol ederim...
kilitleyip kontrol etmekte fayda var ama günde on yerde park edip kilitleyince her seferinde kontrol edilmiyor...
anahtarı delige sokar cevirirm girecek hırsız kilidi kırsında girsin
old is kool ;)
Araca alarm takın. Genellikle indikten sonra yürürken arac arkamda kaldığında düğmeye basıyorum. Ama alarmın dık dık sesini duymassam hemen döner tekrar düğmeye basarım.
ilginç bi durum geçmiş olsn
sinyali kopyalaması mumkun değil ama
sinyalin arabaya ulaşarak kapıları kitlemesini engellemesi basit bence
ben arabayı yüksek gerilimin yakınına çekince mesela ya kumandam hiç çalışmıyor yada çok zor algılıyor :)
bir kaç arkadasımdan daha duydum ilk basta hadi ordan demiştimde sora tvde falan
gorunce anladm ciddiyeti .bahçeşehirde olan bu olay ilk degil cok sefer duydum jammer
olayını aman dikkat tuşa bastıktan sonra kontrol etsek hiç bişey kaybetmeyiz en fazla 2 saniyemizi alır ;)
http://img692.imageshack.us/img692/7007/scanners.th.jpg
mümkün değil diyen arkadaş buyursun.
jammerlar fena bi alet askerde intikalden dönen cihazların bataryasını tamamen bitmesi için sabaha kadar açık bırakıyorlardı binada kimse telefonla konuşamıyordu
Link silinmiş.
Mesajım artık gereksizdir.
Yaymanın manası yok demek istemiştim.
ben cep telefonu ile bile araba kapısı açıyorum adamlar rahat rahat yapar memo.
ve denilen doğru yapılıyor bu iş.
hep derim teknoloji iyi değil diye, merkezi kilit yok ohh böle daha rahat (H) :D