comodor 64 gerektirebilir ama :D emülatörü varmı acaba vardır muhakkak...
Printable View
GTA4 oyna oyna bitmez :)
ah ulan aklıma eski zamanlar geldi deli gibi oynardık pc basında birbirmizi yencez diye :D
1 sene once torrent indirmiştim hala sıkıldıkca oynarım zamanın nası gectigni anlamazsınız min 2-3 saat çok temiz kitler free for all oynarken 2-3-4...-8 pc ye karsı oynarken :D
Bilgisayarda durum nedir bilmiyorum ben Xbox ta oynuyorum ama,
Resident Evil 5
GTA 4
Dirt 2
COD mw2
Bunlar beni uzun zaman ekrana bağlayan oyunlardı. Bu hafta sonu gidiym oyun almaya bende :)
Aksinede,
007 - Quantum of sollace
God Father 2
NFS Shift
Bu üç oyun tamamen hayal kırıklığım oldu.
bu oyun harika, bende bitirmiştim geçenlerde. Tavsiyem hard'da oynamanız olacaktır;) Ayrıca bu oyunun 2.si de yolda traileri yayınlandı:icon_tup:
ayrıca wolfenstein II ve wolverine oyunlarınıda tavsiye ederim. Zaten batman ve wolverine, bugüne kadar perdeden oyuna aktarılan en iyi oyunlardır :)
Iso olarak, razor911 crackli alp2dan almıstım ben, icine arabalar vs atarken biraz biseyleri bozuldu, bugun 4 dvd halinde yeniden aldım :)
Bugra ve Alp2da var iso halinde calısır vaziyette, linki varsa verirler.
Bu arada fena :D
http://www.youtube.com/watch?v=qZ7siKlon4A
GTA4 ü Win 7 de sağlıklı oynayabilen var mı? Sistem topladık hala kasıyor oyun , gören de grafikleri Crysis gibi birşey sanacak...Sinir etti beni.
Bu arada yazıldı mı bilmiyorum ama FRP-RPG seven varsa Dragon Age Origins mükemmel bir oyun.
Ben oynuyorum, full tüm grafikler en dipte ve en ufak kasma yok :)
Razor911 crack yükledin mi? Crack ve 1.0.0.4 patch var ise kasmaması lazım...
Dedigim gibi ben alp2dan aldıgım ile sorunsuz oynuyorum, razor crackli 1.0.0.4 patchli...
Su internetteki arabaları attım, 40 arabadan 4 5 tanesi calıstı, gerisi sadece otomobillerde marka logoları olarak geldi, o yüzden dvd olarak da aldım öteki diskte deneyecegim tüm otomobilleri calıstırmayı :)
Bendeki 4dvd vers. calısırsa kargo yaparım sana bunları :)