bnm bi suredir aklimda olan bi yer.işten 2-3 gun kacip istanbulu unuturur insana :)
Printable View
http://www.dancethenewyear.com/ partisi gerçekten mükemmel fırsat olursa gitmeye değecek birşey
o kadro kolay kolay bir araya gelmez
Amac sadece gidip dinlenmek ise Sile olabilir.
Ne yapacağız peki kardeşim.
kardesim mustuda gelirse biz 3 aile karakoydeki liman lokantasında olucaz.
2010 YILBASI MENUSU
ZENGIN YILBASI MEZELERI
Beyaz peynir, Kavun, Deniz borulcesi, Kozde Patlican salatasi, Mercimek koftesi, Cerkez tavugu, Lakerda, Somon Fume ve Somon Havyari, Kokteyl Soslu Deniz Mahsulleri Tartar, Zeytinyagli Yaprak Sarma, Vinigret Soslu Kuskonmazli Enginar
MANTARLI ve HINDILI KREP
Nar Eksili suprem sos ve korpe yesillik esliginde
IZGARA DANA MADALYONLARI
Karamelize Arpacik Sogani, Nohut Puresi ve kuskonmazli sebze buketi ile
VEYA
IZGARA LEVREK
Oesteur soslu, kremali patates katlari ile
PARFE TUTTI FRUTTI
Cikolata ve visne sos esliginde
MENU + LIMITSIZ STANDART YERLI ICKI 175.- YTL
Raki, Kirmizi Beyaz Sarap, Miller- Efes, Votka, Cin
ERKEN REZERVASYON IMKANLARI SIZLERI BEKLYOR...
19 ARALIK TARİHİNE KADAR 150 TL
26 ARALIK TARİHİNE KADAR 160 TL
Akşama netleştiririm bende kardeşim hilton veya liman en olmadı ptt spec.
moruk bizde RRR yok biliyon :D
kankacım orasıda uyar hani daha eğlenceli olur gibi ama saatlerce sürekli ayakta durmak bize koymasada henımlara sıkıntı yaratabilir.
yani moruk siz karar verin biz uyarız :D la kel aynı sistem taksimde hatırlıyonmu kaç paraydı olum yılbaşı bayram seyran ne geçiriyolar bee :D
yalnız diğer partinin 6 kişilik stand fiyatı da uygunmuş hee :D
hatta 8 kişilik loca fiyatıda uygun moruk 1000 tl zaten karaköyede gitsek o paralar olacak karar sizin :D
olm diğer tarafta yemek var :D
evinde yede gel :D
olum fasıl mı party mi :D
kanka liman sanırım kişi başı 150 tl erken rezervede ama yemekli falan sınırsız :D orası güzel
diğer taraftan 6 kişilik stand 600 8 kişilik loca 1000 tl oda 125 liralara gelir ama bunun yanında tabi alacağın alkol var :D ama eğlence kısmı burada daha fazla gibi
dediğin gibi her yol paris miami karar versin :D
evdeyım bezicem yada arkadaşlara filan giderim.
haftalardır hafta sonu çalışıyorum sabahlıyorum vs vs.
yeter.
ya aslında en mantıklısı 3lü koltuğa yayılıp cipsini biranı alıp sıcacık evinde yatmak :D
hani stres atayım eğleneyim diyorsun ama o bile ciddi yorgunluk oluyor insana.
yılbaşı falan bana çok şey ifade etmiyo aslında maksat dostlarla birlikte olmak ;)
benim içinde bişey ifade etmiyor yılbası ama hanımlar eglenmek istiyor bugunde vesile oldu işte.:)
aHAMDA BANA KİTLEDİLER. EVE GEÇEYİM YAZACAĞIM OKEYTO YANLIZ ÖZGÜRÜN AKRABALARIDA VARMIŞ SANIRIM.
aradığın fiyat ne kadar bilmiyorum ama istanbul a yakın bölgeler tatil periyodlarında daima yüksek fiyatlıdır....kartepe dolu sapanca dolu abant ta son yerler uludağda da yer var ama 4 günlük paketler sadece otel için kişi başı 1400 den başlıyor bu fiyatlarla yakın bölgelere gidilmez ama sana şöle bi tavsiyede bulunabilirim. yakın bölge yerine kültür turuna git yılbaşı programı dahil uygun fiyatlar var kapadokyaya gidersen türk gecesi yapılıyo mesela veya batı karadeniz turuna gidersen zalifre otel de orhan diye birisi çıkıyodu sahnesi iyiydi baya eğlenirsin... hem gezip görmüş olursun hemde uygun fiyata işin içinden çıkarsın. bu arada hılton da olan program da iyi baya... eğer antalyaya giderim dersen sana tek tavsiyem adam eve otel olur. mükemmel yılbaşı partisi ve tek gece konaklama dahil 350 tl kişi başı. eğer kız ark. veya eşinle gidicen gerçekten çok güzel bi otel ve unutulmaz bi yılbaşı olur sizin için :) oteli biliyosundur ama yinede kısa bi detay veriyim otelde duvar yok her yer ayna odaların hepsinde fıx jakuzi var ve standart odalar 64 m2... zamanın ve imkanın varsa bunuda tavsiye ederim. bu arada bir tur operatöründe yurtiçi operasyon departmanında çalışıyorum eğer sormak istediğin farklı bişey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...
yau gel garajda takılalım ne ugrasıyon