arkadaslar aradım taradım ama kafama yatan bir yer bulamadım. kartepedekı otelleri sordum hepsi full. yakın cevrede onerebileceginiz yerler varmı.
aramızda turizmle ugrasanlar vardır umarım.![]()
arkadaslar aradım taradım ama kafama yatan bir yer bulamadım. kartepedekı otelleri sordum hepsi full. yakın cevrede onerebileceginiz yerler varmı.
aramızda turizmle ugrasanlar vardır umarım.![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
ooo özgür party mı verıyorsun ne gerek var![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
abi kartepede sadece greenpark var diye biliyorum cok paralar bence gerek yok muştuyu oralara götüreceğine forged piston al daha mutlu olur![]()
aynen cok pahali bu sene ya) en iyisi arkadaslarla toplanıp sabaha kadar icmek var
)
yılbaşında herkes azmış,çoğu mekanı sordum yemekli limitsiz yabancı-yerli içki kişi başı 400-500tl den başlıo reina,black vsvs... baya uçmuşlar vazgeçeğim bende galiba bu gidişle.kartepe ye gitceğine uludağa gitsene? orası çok daha iyidir.yanlız fiyatları bilmiorum paket uyguluyorlar konaklama var 1 gün sanırsam...
Özgür otur lan evinde heryer karışık zaten. Millet taksimde canavar olmuş resmen geçen akşam evde canım sıkıldı hanımla bi çıkıp gezelim dedim caddelerde birbirine giriyor insanlar kavga gürültü.
Soguk olur ama Amasra iyidir
Tabiki sakin huzurlu bi yer isteniyorsa![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)