colt un kullanım maliyetleri nasıl ? ( yakıt tüketimi , bakım masrafı )
alırken dikkat etmemiz gereken kronik problemleri var mı ??
yol tutuş tehlike yaratıcak kadar kötü mü esp si var sonuçta çok tehlike yaratmaz diye düşünüyorum :S
colt un kullanım maliyetleri nasıl ? ( yakıt tüketimi , bakım masrafı )
alırken dikkat etmemiz gereken kronik problemleri var mı ??
yol tutuş tehlike yaratıcak kadar kötü mü esp si var sonuçta çok tehlike yaratmaz diye düşünüyorum :S
yakıt tüketiminde heralde en favori hot hach odur. çok çok düşük.
klasik japon, bakım masrafı sorunun filan yok. kronik sorunu da yok.
yol tutuş tedirgin eder o kadar...
Built to fall....
bence kesinlikle alınır artıları eksileri ile düşünüldüğü zaman fiyatına göre çok çok mantıklı bir araç
zaten 1 alternatifi daha var oda 207 GT totalde czt den daha iyi ama motor mod. olarak czt kadar müsait değil..
konu renklensin;
Ford Fiesta ST v Mitsubishi Colt CZT - Shoot-Outs
http://www.youtube.com/watch?v=PSdJxxOElWY
bakım aralıkları 5 bin km mi ? çok kısa değil mi bakım ücretleri ne kadar ? az yakıp çok gittiği için czt almayı düşünüyorum ama yüklendiği zamanda az yakma durumu devam ediyor mu ? aşırı yüklemekten bahsetmiyorum egzos ve soft yazılım
şanzımanda sıkıntısı yok sanırım getrag varmış okuduğum kadarıyla
yol tutuşu aşırı dert etmiyorum viraj hastası biri değilim, aveo dan iyiyse sorun yok
güvenliği sağlamlığı nasıl hemen paket olucak bir araba mıdır ?
uzun yol konforu ne düzeyde ?
Evet mitsu 5.000 km de bir diyor, ama bence de saçma.
Yazılımla beraber 10.000 km de bir 10-60 iyidir, hoştur.
Gördüğüm kadarıyla ortalama kullanımda gerçekten ekonomik. O fiyat aralığında o yakıt ekonomisiyle daha iyi giden bir araç yok.
Bu arada, şanzımanda sıkıntı yok dediğin kişinin aracının şanzımanı yeni değişti sanırım, 1 sene bile olmamıştır![]()
yetkili servisde 5 binde bir, ama garantileri bitti artık 10 binde götürürüsün özel servise.
140 lira veriyordum ben servise.
ben 350 nm de kullanıyorum şanzuman da sorun yok, gürültülü biraz.
smart forfour ile aynı araba 4 yıldız çarpışma testi 4 airbag vsvs.
Evethala çok az yakıyor
Built to fall....
Smart'la aynı platformda üretildiğinden,Getrag şanzuman olması muhtemel.AMTlerin Getrag olduğunu biliyorum ama CZTler 6 vites olduğundan tam bir bilgim yok açıkcası.
http://www.sahibinden.com/search.php...irst_activated
niye 1 ilan harici herkez 26 bin TL civarında fiyat istiyor peki
nerdeymiş 22.000 TL ler..
ben 22.5 a sattım arabamı 53binde kazasız boyasız ve debriyajı yeni değişmiş şekilde. Cztlerin piyasası çok düşük 32 isteyenlerde wardı bir ara ama 24den 1 kuruş fazla verilmez czt'ye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)