Birde bugünki CZT sahibi kimdi Nakkaştepe civarında gezinen?![]()
1-2 hafta önce CZT fiyatları makuldu 22-24 aralıgında temız araçlar vardı şimdi yine 30 lara dayanmıştechturkey borsa gibi valla
![]()
C M G
uzun yolda 100 120 km/s temposunda 5Lt/100km yakıyordu
şehir içinde sakin kullanımda 7 litre idi
ama denemelerde 18 litre hesapladığım oldu,
biz LKR 55 le ilk binenlerdendik, ben hatta LKR yi görüp benim GTI ı gectikten sonraki hafta alan bir insan olarak, güzel bir arabaydı,
arabanın her şeyi yeterli ölçüdeydi bagajı, arka koltuklarının mesafesi ön koltuk diz mesafesi, iç aydınlarması kadranları,
Servisi pahalı deil ama 5000km de bir gitmek gerekiyo,
sanırım 28bin de fren balatalarını deiştim, gercekten mükemmel fren kabiliyeti var,
aracın standart yok tutuşunu bilmiyorum cunku arabayı almadan K&W Variant 2 Coilover takmıştım mükemmel yol tutuyodu,
akmerkez e5 bağlantı yolunda (virajlı olan) ister inanın ister inanmayın EVO7 kovalıyodum,
yanlızca EVC5 ve manifoldsuz egzozla 212 bg civarı falandı,
hatta bir EVO9 lu amcayı yolda darlayınca bizi cevirip hayırdır evladım naptın bu arabaya diye sorup Özgün ve benden sadece egzoz amca cevabını almıştı
beyin için cok kastık zamanında, greddy takalm onu yapalm bunu yapalm falan diye, fakat biraz erken davrandık sanırım,
sonrada garip nedenlerden ve bazı kişilerden dolayı soğudum arabadan ve sattım,
satıp ta pişman olduğum tek araba diyebilirim
oyuzden bukadar cok yazasım geldi
evo lu amcayı bende unutumam.bizde M5 le darlamıştık arkanızdannasıl 520 demşti bu hahahhaha
"Wagen"thusiast
arkadaşlar czt ile ilgili kafalardaki soruları bu çıktı cevaplıyor herhalde
![]()
hangi czt nin ciktisi bu ve setup nedir acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)