Şişlide florance nighingale'in alt sokağında sonax var büyük bir yer hiç orda yıkatma şansım olmadı ama ne zaman önünden geçsem dolu
Printable View
ankara-şaşmaz-üstün otomotiv ve ankara-eskişehir yolu-sosyete pazarı-autowax'tan başka tavsiye edilen yer yok mu ankarada?
goztepe maxx car'in boya koruma ve detayli ic temizlik i$ciliklerini test eden var mi acaba? eger basarililarsa kiziltoprak meguiar's'a alternatif olabilir mi acaba diye bir fiyat soracagim..
ic+dis uygulama icin maxxcar'a randevu aldik bakalim..meg'le arada 1 depo benzine yakin fark olunca.. :D umarim memnun kaliriz
normal fiyatlarini bilmiyorum bir arkadasima mekan sahibini arattirip fiyat aldim sonra dukkani arayip randevu aldim :)
memnun kalirsam red'e e orada uygulama yaptiracagim..yarin ogleden sonra arabanin yanina gecerim foto vs. paylasirim oncesi sonrasina.. ozellikle focus ghia'larin jant kollarindaki paslanma izleri cikacak mi cok merak ediyorum.. :soru:
gmg garage da yıkatıyorum elemanlar iyi iç dış yıkatırım hep yıkama sonrası mutlaka hızlı cila atarlar rötüşlenecek yerleri rötüşlerler (hep uzun yoldayım taş izi ister istemez oluyor)
İç kısım mutlaka köüpükle temizlenir. Meg ürünleri kullanıyorlar işleri temiz başarılı
Çok zorunda kalır gidemessem hammam sonaxlarada giderim fena değil
2 ay kadar önce orda accenti boya koruma yaptırmıstı ben bayagı memnun kaldım bugun yine ordaydım bi jeepe koruma yapıodular oldukca basarılı.
zaten meg ürürnleri kullanıyorlar.
memnun kalırsın derim.
yıl basına kadar h.s da kampanyaları var.
boya+motor koruma ve deteylı iç temizlik 175 tl.
Bugün Bakırköy Meguiars'da
Sıfır 2010 Sti'a komple koruma yaptırdık.Davlumbaz içlerine kadar itina ile yapıldı çok memnun kaldık :)
Sıfır araç olarak fiyatı gayet uygundu işlemlerin.
ne kadardı mesela ? :DAlıntı:
Bugün Bakırköy Meguiars'da
Sıfır 2010 Sti'a komple koruma yaptırdık.Davlumbaz içlerine kadar itina ile yapıldı çok memnun kaldık
Sıfır araç olarak fiyatı gayet uygundu işlemlerin.
Kütahya'da Tekhedef würth final care :)
Forever Bahçelievler Meguiars... :)
maxxcar'in boya koruma uygulamalarini begenmedim. 105-205 yokmus ellerinde zaten 83-85-82 yapti adam, arac bittiginde iyi hos parliyordu o kesin de minik minik cizikler kalmisti isik vuran noktalarda..yarin guneste tekrar bakacagiz.. hareler duruyorsa geri goturecegim..
125 tl'ye bu kadar sanirim.. red'i meg'e sokacagiz anlasildi
B sutunlarimi 3M mat karbon kaplamak icin 50 lira istediler o kisim iyiydi.. ufak bi kaplama isciliklerini izledim baska bi aracta, iyiler gibi..