peki nasıl yaptığını biliyormusun? doldurup boyuyormu yoksa orj. boyamı kalıyor. ?
Printable View
Aynen öyle ben yaptırdım kaskomda herhangi bir bozulma olmadı. :icon_tup:
Bir makinesi var çektirme işlemi yapan çok fazla keskin bir köşe yoksa boyada hiçbir sorun olmadan sadece düzeltme işlemi yapılıyor ben önceki yaptırdığım yeri bazen arıyorum bulamıyorum :D
aydın peki bunun başka türlü tamiri yokmu :D Autokinge baktım 5 cm çapındaki göçük düzeltmeye 100 lira diyolar.
6-7 göçük olsa boya parasına geliyo zaten :D :D
Neyse ben bi gideyim bakalım autokinge zaten sigortamla da anlaşmalıymış
Arabanız kan içinde olsun sakın bakırköy town center meguiarsa gitmeyin 3 tane ürünü var tam kendisini meguiars diye ilan etmiş köpük skıyo su ile duruylu çamur kalıyo bak şimdi gidicek onlar diyip bez ile sildi gördnmü kalıcı değil hemen çıkıyo dedi
altunizade zadex'i tavsiye ederim:icon_tup:
1 saatin altinda iç-dış çıkardıklarını görmedim=)
beyler güzel pasta cila yaptırabileceğimiz çünkü boya bayaa solmuş bide biraz kötü boyamışlar arabayı,esnaflığı güzel olan Anadolu yakasında nereyi tavsiye edebilirsiniz ?
http://www.meguiarsyeditepe.com/ Arayip Tarik'in arkadasiyim derseniz guzel bir fiyata yaparlar ;) Ben kendi aracima orada yaptirdim, tavsiye ederim
Ankarada uygulama yapmak için gmg garaj ve doktor vinly yıkama için hamamönünde bulunan pitstop tavsiye ederim
adana da peki en iyi kim yapıyor zeibart mı sonax mı yoksa meguaris mi?? boya korumaya girmesi gereken bir aracım var rengi baya soldu ne yapabilirim bu konuda siyah çünkü
AUTOJOY dan çok memnun kaldım aracımı ilk aldığımda zaten uygulamamıda orada yaptırmıştım.
Yıkamayada oraya gidiyorum :)
Her konuda memnunum
Boya konusunda Bütün boya işleri için TEMELLİ SERVİS'e gittim hep oradanda çok memnunum :)
maslak meg.den gayet memnun kaldım
son zamanlarda bakırkoy towncenter in otoprakındaki yıkamaya gidiyorum çok güzel yıkıyorlar meguars urunleri kullanılıyor ;)
ben hiç memnun kalmadım ordan meguiars şampuana dandik dedi toplam 3 adet meguiarsn ürünü var uygulama merkezi bellemiş kendini tamam dedim kendi köpüğünü kullan görelim dedim köpüğü sıktı arabayı yıkadı kurulamaya geçti tam yıkanmadan önce arabanın üstünde olan damla damla yağmurdan doğmuş çamur lekeleri halen üstünde abi dedim bunlar çıkmamış senin köpükle geçiyo kalmaz dedi ve üstünü bezle sildiler ne lastik parlatırlar ne hava tuttular ayrıca aracı silikon çek çek ile suyunu çekmeyin dedim diye elemanları suratlara girdi daha kötü davrandı arabama bende bırakın silmeyin dedim çıktım sahibi çok bildiğini sanıyo meguiarsı
kozyatağı bostancı taraflarında güzel iç ve dış yıkama yapan yer tavsiyesine ihtiyacım var
Bu yetkili olmayan meguiars bayisi ile yetkili olan arasında dış uygulamada farklılık var mı acaba:beuj:
Maslak tarafinda yikamaci aramaktayim..