eskisehir yolu bilkent koprusunun altinda 2 kerede ben yemistim :)
Printable View
eskisehir yolu bilkent koprusunun altinda 2 kerede ben yemistim :)
jeeple otobanda hız sınırı kaç
hortladı gibi olmuş ama bi radar haberide ben vereyim konya yolu konyaya gidiş istikametinde artık kamera var,direkleri yapmışlardı ama kamera yoktu 1 hafta önce kameraları ve radarları koydular dikkat edin.incek kavşağına dönmeden önce ışıklar var hani,o ışıklara gelmeden 300 metre falan geride
dün yedik bizde cezayı göremedik radarı köşede kaldırımda park etmiş duruyordu beyaz era geçtikten sonra anladık ama geç oldu 98km ile 270tl kaydı. arabayıda abim sürüyordu ehliyette diğer arabada kalmış allahtan ordan yırttık ehliyete yazmadı.
http://www.bursa.pol.tr/resimler/Bir...urallari_1.jpg
arazi tasiti icin 50 - 70 - 80 demisler
kaynak bursa emniyet müdürlüğü
kameralar geldiğimiz yöne doğru ölçüm yapıyorsa sorun yok da geçtikten sonra ölçüm yapmaya devam ediyorsa o sakat işte
ön plakayı bende cıkardım 2 haftadır ama gecengun cevırdı plakayı sormadı eksoz acıkmı muhabbetı oldu neyse bıraktı bişey demeden. 2 gun önce yine aynı polis cevirdi eksoz'a baktı yine çek saga işlem yapıcaz gittim konuştum yazma filan dedim tamam söktürcem eksozu dedim ama dinlemedi cezasını biliyomusun plakanda yok vs vs birsürü bişeyler söyledi ben belediye'de calıstıgımı bu arabaya bınıyorum ama cakal degılım muhabbetine girdim tanıdık polisleri araya soktum neyse baktı baktı sana eksozdan yazmayım cok olur dedı emnıyet kemerınde 62 yedim. temmuz 16 sında'da armadanın orda fahrı trafık mufettısıne makas atmısım 62 de o gondermıs ramazan ramazan ıyı geldı..
Eskişehir yolu, konya yolu veya samsun yolundaki kameralardan dolayı radar cezası yiyen var mı? ben o kameraların sadece mobese olarak kullanıldığını tahmin ediyorum.
Geçen haftalarda konusu açılmıştı, 1 eylülden sonra sistem çalışmaya başlayacak denmişti.
ona istinaden her gece 120 den aşağı geçmez oldum.
umarım yanlış bilgi değildir :D
radar olduğunu sanmıyorum ben onların.120 aşağı hiç geçmiyorum.daha eve gelen giden bişi yok.
halen calısır bı kamera gormedım...140-*150 gelen dıgen ceza yok bana;)
Dün saat 09-10 gibi eskişehir yolunda ümitköy köprsünün altında yeşil accent veya corolla pusudaydı :)
Yavaş gidin :) Havalar zaten sıcak milletin aklı başında olmuyor...
Kameralar:
İstanbul yolu otoban çıkısı Ankara istikameti.
İstanbul yolu Şaşmaz sanayine gelirken Ankara istikameti
İstanbul yolu Yenimahalle Toki konutları önü İstanbul istikameti
Konya yolu Dikmen kavşağına gelmeden önceki yokuş başı Konya istimaketi
Eskişehir yolu Beytepe kavşağına gelmeden Eskişehir istikameti
İncek Otoban ayrımınından hemen sonra İncek istikameti
İncek-Tulumtaş yolu çift yönlü BP'nin önü
Çetinemeç yakında gelir...
Aşti Çevreyolu ümitkoy istikameti
Kızılay Gima'nın önü..
Benim gördüklerim bunlar...