Aşti Çevreyolu ümitkoy istikameti
burda geçmek çok komik oluyor ya :D o düzlüğe gelene kadar 110-120 gidiyor herkes kameranın önüne gelince 50-60 km/h :D
kaç km öncesinden görürki eğer radar kamerasıysa?
Printable View
Aşti Çevreyolu ümitkoy istikameti
burda geçmek çok komik oluyor ya :D o düzlüğe gelene kadar 110-120 gidiyor herkes kameranın önüne gelince 50-60 km/h :D
kaç km öncesinden görürki eğer radar kamerasıysa?
çevirmelerde hiç değişmedi valla eski müdür varken egzozdan hiç çevrilmedim bugün bi memur çevirdi allahtan insaflı davrandı bidaha görmeyim dedi gitti =)
15 eylülden sonra bu kameralardaki o led panellerden şimşek çakar gibi ışık gelmeye başlayacak(limit üstü hızla geçerseniz). o güne kadar sorun yok.
da en sol şeritte 70 km ile gidenler var o kötü. bilmiyor tabi çalışmadıgını sanıyor ki arkasından gelen de 70 e düşecek.. yurdum insanı işte
ekleme: adettendir biz de yazalım. kaç aydır 120 nin altından geçmedim o sabitlerden gelen giden yok :)
ya dün gördüm çevre yolunada koymuşlar. bağlum çıkışından once dırek otobana montaj yapıyordu adamlar..
Ankara da en gıcık olduğum radar İstanbuldan gelirken otoban çıkışında harikalar diyarına varmadan olan, 3 şeritli otobanda yol boyu hız sınırı 120 tam otobandan çıkar çıkmaz yol 5 şeride çıkıyo ve rampa aşağı hız sınırıda 50 km varmı böyle bişey .... Üstelik bir de radar koyuyolar, bu resmen resmi olarak devletin insanların parasını gasp etmesidir.
Çevre yolunda 6 tane var. Yıldız kavşağında var 4 yönde. Çöplüğün oradan çevre yoluna çıkışta iki yönlü... Kısacası her taraftalar...
konya yolunda geliş gidiş or-andan inerken ve çıkarken sabitleri koymuşlar ;)
Eski konu silinmis. Angora yolundan Hacettepe'ye gelirken radar var!
bgn yozgat bulvarında vardı sanırım gırdım:)
batikentin icinde vardi bugun bende girdim sanirim :)
İncek yolu üzeri jandarma önünde geçenlerde kaza oldu. Sanırsam bu yüzden artık Ahlatlıbel tesislerini geçince Ankara Üniversitesi Koleji'nin önünde kurulmaya başladılar. Siyah sümbül.
Sabahları Celal Bayar bulvarında da oluyor.(Çevirmesiz beyaz accent)
[QUOTE=levent--;1052894]Ankara da yaşayan arkadaşlar emniyet müdürü değiştikten sonra çekilen sıkıntıları bilir zaten yakından.
Son zamanlarda Eskişehir yolundaki sabit radara ek olarak tam Cepanın orda ki otobüs duraklarının hizasında ya da biraz daha ileride bilkente dönmeden kent parkı geçer geçmez Gri renk bir corolla ile radar uygulaması yapıyorlar. Eskiden ümitköyden şehire gelirken çok yapılırdı ancak şimdi gidişte daha çok yapılıyor.
Özellikle öğleden önce oluyor bu uygulama.
Bilmeyen arkadaşlar dikkat etsin çünkü herkes hacettepe köprüsünün ordaki sabit radalarlara kadar rahat rahat basıyor.
Onlarda bunu fırsat bilerek para tuzağını kurmuşlar hemen..[/QUOTE]
Radarı bir para tuzagı olarak gormek nasıl bır mantıktır cok merak ettim.
Radar millet hızlı gitmesin kazalar olmasın ınsanlar ölmesin diye yapılan bir uygulama degilmidir??benmi yanlış biliyorum??
Arkadasim 4 gun icinde 2. Defa girdi. Ve angora yolu ile bilkent yolu uzerinde 50 ile o polisler bile gitmiyor. 4 gun icinde 700 tl ceza hem de bunun icin verilmez arkadas. Yazik gunah cidden.
An itibariyle hacettepe köprüsünü dönünce radar var 50 yı geçmeyın bana 240 lıra gecırdıler
Saat 19.30 yeni bulvar(inönü bulvarı-eskişehir yolu paraleli) çevirmesiz radar vardı.Akşamın en yoğun saatinde ilk defa radar gördüm.
Geceleri dikkatli olmakta fayda var.
sitelerden gülverene dönüşe koyyolardı şmdi sabahları gidiş istikametine tam ali ugurlu fiat bayiisinin önüne yada az ilerdeki milangazın önüne koyuyolar oraları kullanan arkadaslar dikkat etsin.
Yine hatırlatmakta fayda var. Herkes Trapster ı indirsin. Android veya iOS farketmez. Radarı gören işaretlesin artık. Böyle gitmez.
akşam 5'te samsun yolundan ankaraya doğru gelirken, çiğiltepe lojmanlarını geçtikten sonra sitelere hemen gelmeden sağda beyaz hyundai duruyor.. ama çevirme falan yok. sanırım plakaya yazıyorlar..
edit: dün akşam yine aynı radar arabası vardı.. nizam usta oltu kebabı geçer geçmez göreceksiniz.. ağaçların arasına gizlenmiş vaziyette duruyor..