User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Dolar Milyarderi Nasıl Olunur

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar serveti ormandan aldııı paralarla yapmamıstır herhalde

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu dünyada ne kadar inek varsa o kadar da sinek vardır.

Biz henüz ineğiz ne zaman sinek olacaz dimi?
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaman ın da bir yerde okumustum aklımda kalanlar...

Bu Yasanmıs bir olay ve sanırım türk olması lazım bu kişinin.

Bu arkadas Amerika'da en ünlü en zengin kuyumcuların oldugu bi sokakta kendine dükkan
    açar. Ordaki esnaflara sorar buranın en ünlü en büyük en zengin kuyumcusu hangisi diye.
    Buna gösterirler şudur derler peki bunun rakibi kim bu derler. Bu zamanla o kuyumcudan
    alısveriş yapmaya baslar. Sürekli 100.000$ - 30.000$ - 200.000$ lık alısveriş yapar. Tabi
    bir hafta iki hafta arayla. Zamanla kuyumcuya güvenini kazandırır. Ama bu altınları
    pırlantaları sürekli çekle alır ve çeklerinde her zaman karsılıgı çıkar. Gün gelir bu arkadas
    kuyumcuya gider. Der ki; "bana öyle bir pırlanta yapacaksın ki (pırlanta olması lazım tam
    olarak hatırlamıyorum) dünyada eşsiz benzersiz olacak. paradan kaçma 500.000$ -
    1.000.000$ ne kadar olursa olsun". Tabi bunu duyan kuyumcu hemen paçaları sıvar eşsiz
    benzersiz bişey yapar. Bizim adamımız gelir yine her zamanki gibi çekle alısveriş yapar.
    Pırlantasını alır ve hemen bu kuyumcunun karsısındaki(rakibi) kuyumcuya gider ve
    1.000.000$ lık pırlantayı 100.000$ gibi bi fiyata satar. Tabi kuyumcu mutluluktan dört
    köşe olur ve hemen pırlantayı yapan kuyumcuya gider ve bak 1.000.000$lık pırlantayı
    100.000$ a aldım der. Bunu yapan kuyumcu ise ben bunu yaptım az önce 1.000.000
    dolara sattım der. Günlerden cuma günü çek ise pazartesiye yazılmış. Kuyumcu koşarak
    polise gider dolandırıldıgını söyler ve şikayette bulunur. Polis der ki kanıtın yok eğer çek
    karsılıklı çıkarsa kötü olur demiş. Kuyumcu demiş ki ben şikayetçiyim paramı geri
    istiyorum. Polisler bu adamın evini basarlar evinden alırlar, hafta sonunu bu arkadas
    nezarette geçirir. Pazartesi çek karsılıklı çıkar ve hemen bu arkadas tazminat davası
    açar. Benim itibarımı 5 paralık ettiler ben saygın bi işadamıyım diyerekten 10.000.000
    dolarlık dava açar ve davayı kazanır. Bunu içeri atan polisi sürgüne yollarlar ve
    10.000.000 dolarını da alır .....

Şu zekaya baksanıza. Normalde üçkağıtçılık yapıyor. Ama yasalar önünde haklı. Eğer bazı
    yerlerde yanlısım olduysa kusura bakmayın. Bunu okuyalı rahat 5 sene olmustur. Aklımda
    kalanlar bunlar

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baskan her fırsatta yahudılere kastırıyosunda belkı aramızda yahudı olanlar vardır dımı?
    bende kayserilidir yazcaktım ama aramızda kayserili olanlar vardır yazmayayım

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ AstraGSI

işte bu zekaymış birazda şans bi okadar da yapmak cesaret ister ...

insan panik olunca düşünme yeteneğini büyük ölçüde kaybeder bu bilimsel bi gerçek ...

adam sakin olsa panik yapmadan düşünse çek karşılıksız çıkınca işleme başlasa her türlü haklı olucak ... resmen tuzağa düşmüş ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ AstraGSI

işte bu zekaymış birazda şans bi okadar da yapmak cesaret ister ...

insan panik olunca düşünme yeteneğini büyük ölçüde kaybeder bu bilimsel bi gerçek ...

adam sakin olsa panik yapmadan düşünse çek karşılıksız çıkınca işleme başlasa her türlü haklı olucak ... resmen tuzağa düşmüş ...
    aslında hatayı çekten değilde rakibine madara olacağını zannedip panikleyerek yapmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eger yanlıs hatırlamıyorsam kuyumcuya diyor ki cuma gününe kadar hazırla ben şehir dısına cıkacam diyor. kuyumcu da kaçacağını zannediyor o yüzden bi an önce polise gidim diyor bu kısmını atlamıstım . ama dolandırıcı gerçektende saygın bi işadamıymış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında hatayı çekten değilde rakibine madara olacağını zannedip panikleyerek yapmış
    "
    Polis der ki kanıtın yok eğer çek
    karsılıklı çıkarsa kötü olur demiş. Kuyumcu demiş ki ben şikayetçiyim paramı geri
    istiyorum. Polisler bu adamın evini basarlar evinden alırlar, hafta sonunu bu arkadas
    nezarette geçirir. Pazartesi çek karsılıklı çıkar ve hemen bu arkadas tazminat davası
    açar.

"

adam içeri alınmasaydı belki karşılığını vermezdi ... baktı verdiği tarihden önce işlem yapılmış hemen bu acığı değerlendirdi ...

olay çekin karşılığına yapılmış bir hata da kopuyor...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "
    Polis der ki kanıtın yok eğer çek
    açar.

"

adam içeri alınmasaydı belki karşılığını vermezdi ... baktı verdiği tarihden önce işlem yapılmış hemen bu acığı değerlendirdi ...

olay çekin karşılığına yapılmış bir hata da kopuyor...
    Şehir efsanesi bunlar her tarafa çekebiliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında sizin dediğinizde doğru onuda zaten ilk mesaj ımda söyledm ...

eleman panik yapmış ... karşılığı çıkmıcak diye hemen bu işe girişmiş ... halbuki karşılıksız bile olsa zamanını beklese kendi haklı olcaktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ödeme zamanı daha gelmemiş polisin adamı alıkoyup işlem yapma yetkisi var mı ?

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rant zenginidir bu adam yoksa o kadar servet yapması imkansız allah yürü ya kulum demiştir buda alıp başını yürümüştür bence

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam işi biliyor

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllarca Putinin sağ koluydu akıllı adam o kesin ama rusyada kafanıza göre zengin olamazsınız
    Samsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)