bu kadar serveti ormandan aldııı paralarla yapmamıstır herhalde![]()
Bu dünyada ne kadar inek varsa o kadar da sinek vardır.
Biz henüz ineğiz ne zaman sinek olacaz dimi?![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Zaman ın da bir yerde okumustum aklımda kalanlar...
Bu Yasanmıs bir olay ve sanırım türk olması lazım bu kişinin.
Bu arkadas Amerika'da en ünlü en zengin kuyumcuların oldugu bi sokakta kendine dükkan
açar. Ordaki esnaflara sorar buranın en ünlü en büyük en zengin kuyumcusu hangisi diye.
Buna gösterirler şudur derler peki bunun rakibi kim bu derler. Bu zamanla o kuyumcudan
alısveriş yapmaya baslar. Sürekli 100.000$ - 30.000$ - 200.000$ lık alısveriş yapar. Tabi
bir hafta iki hafta arayla. Zamanla kuyumcuya güvenini kazandırır. Ama bu altınları
pırlantaları sürekli çekle alır ve çeklerinde her zaman karsılıgı çıkar. Gün gelir bu arkadas
kuyumcuya gider. Der ki; "bana öyle bir pırlanta yapacaksın ki (pırlanta olması lazım tam
olarak hatırlamıyorum) dünyada eşsiz benzersiz olacak. paradan kaçma 500.000$ -
1.000.000$ ne kadar olursa olsun". Tabi bunu duyan kuyumcu hemen paçaları sıvar eşsiz
benzersiz bişey yapar. Bizim adamımız gelir yine her zamanki gibi çekle alısveriş yapar.
Pırlantasını alır ve hemen bu kuyumcunun karsısındaki(rakibi) kuyumcuya gider ve
1.000.000$ lık pırlantayı 100.000$ gibi bi fiyata satar. Tabi kuyumcu mutluluktan dört
köşe olur ve hemen pırlantayı yapan kuyumcuya gider ve bak 1.000.000$lık pırlantayı
100.000$ a aldım der. Bunu yapan kuyumcu ise ben bunu yaptım az önce 1.000.000
dolara sattım der. Günlerden cuma günü çek ise pazartesiye yazılmış. Kuyumcu koşarak
polise gider dolandırıldıgını söyler ve şikayette bulunur. Polis der ki kanıtın yok eğer çek
karsılıklı çıkarsa kötü olur demiş. Kuyumcu demiş ki ben şikayetçiyim paramı geri
istiyorum. Polisler bu adamın evini basarlar evinden alırlar, hafta sonunu bu arkadas
nezarette geçirir. Pazartesi çek karsılıklı çıkar ve hemen bu arkadas tazminat davası
açar. Benim itibarımı 5 paralık ettiler ben saygın bi işadamıyım diyerekten 10.000.000
dolarlık dava açar ve davayı kazanır. Bunu içeri atan polisi sürgüne yollarlar ve
10.000.000 dolarını da alır .....
Şu zekaya baksanıza. Normalde üçkağıtçılık yapıyor. Ama yasalar önünde haklı. Eğer bazı
yerlerde yanlısım olduysa kusura bakmayın. Bunu okuyalı rahat 5 sene olmustur. Aklımda
kalanlar bunlar![]()
@ AstraGSI
işte bu zekaymışbirazda şans bi okadar da yapmak cesaret ister ...
insan panik olunca düşünme yeteneğini büyük ölçüde kaybeder bu bilimsel bi gerçek ...
adam sakin olsa panik yapmadan düşünse çek karşılıksız çıkınca işleme başlasa her türlü haklı olucak ... resmen tuzağa düşmüş ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
eger yanlıs hatırlamıyorsam kuyumcuya diyor ki cuma gününe kadar hazırla ben şehir dısına cıkacam diyor. kuyumcu da kaçacağını zannediyor o yüzden bi an önce polise gidim diyor bu kısmını atlamıstım. ama dolandırıcı gerçektende saygın bi işadamıymış
![]()
"
Polis der ki kanıtın yok eğer çek
karsılıklı çıkarsa kötü olur demiş. Kuyumcu demiş ki ben şikayetçiyim paramı geri
istiyorum. Polisler bu adamın evini basarlar evinden alırlar, hafta sonunu bu arkadas
nezarette geçirir. Pazartesi çek karsılıklı çıkar ve hemen bu arkadas tazminat davası
açar.
"
adam içeri alınmasaydı belki karşılığını vermezdi ... baktı verdiği tarihden önce işlem yapılmış hemen bu acığı değerlendirdi ...
olay çekin karşılığına yapılmış bir hata da kopuyor...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
aslında sizin dediğinizde doğru onuda zaten ilk mesaj ımda söyledm ...
eleman panik yapmış ... karşılığı çıkmıcak diye hemen bu işe girişmiş ... halbuki karşılıksız bile olsa zamanını beklese kendi haklı olcaktı
Ödeme zamanı daha gelmemiş polisin adamı alıkoyup işlem yapma yetkisi var mı ?
rant zenginidir bu adam yoksa o kadar servet yapması imkansız allah yürü ya kulum demiştir buda alıp başını yürümüştür bence
adam işi biliyor![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)