saol topram harbiden sinirlerim çok bozuldu yaa
bunların alayı şerefsiz a.q itneleri
herkese tşkler arkadaşlar
Printable View
Büyük geçmşi olsun dün daha Cihanla Kazım abinin ordaydık bugüne bu Allah beterlerinden saklasın geçmiş olsun tekrar.
akşam iş çıkışı bende gelecem kardeş
ev alarmina hersey dahil aylik 60 lira gibi bir para oduyorum. kamera sistemi icinde tek kamera 33USD cift kamera 45USD uc kamera 57USD dort kamera 69USD aylik ucreti var. senin ekstra hic bir maliyetin yada yapman gereken bisii kalmiyor. kayitlari yuklemeleri her seyi onlar yapiyor. 24 saat kayit aliniyor. istedigin zaman dilimini kendinde internetten indirebiliyormussun. ayni zamanda canim sIkIldIginda cep telefonundan yada internete bagli pcden kameralarini izleyebiliyorsun 7/24. benim aklima yatti. bugun bi dvr kayit cihazi ve kaliteli iki kamera alip kayit tutsan bunun sana baslangic maliyeti 1500 liradan basliyor zaten. arti kimi zaman senin kaydini kaale almadiklari durumlar olabiliyor. buradan bu sistemden gelen kayitlar ise yasal delil olarak geciyor mesela.
gerçekten fiyatlar çok uygunmuş
bilgilendirme için tşkler
Brocanım kankam daha geçen konuştuk arkadaşının aracı gitti diye falan senin başına gelmesin dedik gelmiş yuh dedim içimden. Çok geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin bu kötü durumları. Boşuna diretmeyin o şerefsizler zor yakalanır. Siz kendi aracınıza en iyi güvenlik önlemlerini yapmaya başlayın, gözünüzün önüne park edin, Burak tekrardan çok üzüldüm kardeşim inşallah böyle bir durumla bir daha karşılaşmazsın :(
geçmiş olsun kardeş
ben yıllardır baston kilit kullanıyorum
aşırı sesli cobra alarmım olduğu halde..
geçmiş olsun kanki
valla şeref abi soyledı bgn cok uzuldum
dıkkat etmek gereklı
gızlı kontak fln şart oldu.
cok gecmis olsun abi uzuldum gercekten
vay bee kardeşş çok geçmiş olsun alarm demekki bazen aracı kurtarıyor ve koruyormuş..vayy şarap çanağına tükürdüklerimin.
Çok geçmiş olsun.
sök bujinin tekini çık eve yap gizli kontak alarmında saglam olsun onları çözene kadar o oç zaten vaz geçer
geçmiş olsun :( bu nedir yaa
vayyy be geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun abi insan üzülüyor bu tür şeyleri duyunca..
Geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin..
saolun arkadaşlar
çok şükür şimdilik bişey yok