adam benim plakalığı sökmüş içinden playaı çıkartıp aynen geri vidalamış :) sabah bir gördüm şok oldum uğraşmış adam başında plakalık gitti benimde :)
Printable View
geçmiş olsun:S
eğer ki araban çalınmış olsaydı ki ALLAH korumuş geçmiş olsun ankaranın saraycık ilçesi var parçalancak olan arabaların büyük bir kısmı oraya gidiyomuş hatta çalıştığım işyerinde 2ark aracı çalındı 2 araçta o dolaylarda şase olarak bulundu kendileri tarafından:Deli: hatta bende şaşırdım bu ne biçim iş diye merak ettim gittim birkaç araç vardı takoz üstünde şasi olarak duran haberiniz olsun
geçmiş olsun burak
Çok geçmiş olsun gerçekten.
Alarmın o süre zarfında çalmaması ilginç birde alarmını motor blokaj sistemi olan bir alarmla değiştirmen kesinlikle daha mantıklı olur. Gerçi türk yanında beyin getirip aklı immoblizer i bile iptal edebildiği için dua etmekten başka çaremiz yok neyazıkki...
geçmiş olsun ınternette plakalarınızı kapayın
gızlı kontak ve baston kılıt çözülebılse bıle vakıt kaybı yaratır onlara bence
baston kılıdı gorunce olmayan ıle ugrasırlar dıye dusunuyorum
ayrıca ımmobılızerlı araclarıda yanlarında beyın ve kontak getırıp kendı ımmobılızer beyını ve kontagını takıp goturuyorlar oyle ıtıraf etmıstı televızyonda 3-5 sene once
evin önünü anlarımda garaja girmeye nasıl cesaret ederler yuh artık ya :S
bende fiestayı 3 gündür çıkarmıyodum evin önünde bugün çıkardım arkadaşlar buluştuk, eve dönerken ne göreyim sol tarafını yola doğru bırakıyordum solda boya olduğu için kapıda ve çamurlukta biri takmış anahtarı gezmiş arabada sol tarafta. Allahtan derin değilde pasta cilayla geçeicek gibi duruyor. Evin önünde arabanın başında ana avrat sövdüm kimse çıkmadı ah biri çıksaydı :@ böyle bi sadistlik var mı ya ne istiyosun arabadan ebe şerefsiz:@
Noluyo la bu insanlara?
geçmiş olsun
bende antalyada yaşıyorum ailem 1 haftalıgına izmire gittiydi arabayla.. tam dönücekleri gece biri egzozumun silencerını calmış bizimkilerde acık egzozla geldiler antalyaya kadar.. hadi egzozu komple alsa anlarımda napıcak remusun silencerını huni şeklindeydi üstüne falanmı oturucak anlamadım ki
emniyetteki arkadaşlarımın dediğine göre olay artık gayet profesyonel
çalınacak olan şey ne ise yada girilecek ev nerede ise uzun süre takip altına alınıyor. ev ise giren çıkan kim kaçta giriyor kim kaçta çıkıyor uzun uzun inceliyor bu hırsızlar. araba mı çalınacak hergün kaçta geliyor kaçta çıkıyor. ne zaman nereye park ediliyor vs vs.
o yüzden hep farklı saatlerde farklı şekillerde farklı mekanlarda falan yani mümkün olduğunca farklı hallerde olun. arada işten erkenden çıkın ve hızlı gelin mesela vay efendim bi an sadece eve uğrayın bi öğlen arasında ve 15 dakika oturun evde ve gidin. ne bileyim ışığı açık bırakın tv yi açık bırakın . laptopdan film açın gidin sesi açın.. arabada ise bi web cam in objektif ini kırın bi şekil verin kayıt ediyor gibi gorunsun.. bisyler yapın yani cunku en basit şey bile sizi pas geçmesini sağlayabilir bu haysiyetsizlerin.
dünyanın çivisi çıkmaya başladı artık, bu kadar azıtmış olmaları hayra alamet değil. geçmiş olsun..
geçmiş olsun gerçekten önlem almak lazıım bu şerefsizler için :(
teşekkürler arkadaşlar
gerçekten bişeyler yapmak lazım ama ne yapmak emniyetin bu işe bi çözüm bulması şart
o kadar emek verip alınteri döküp aldıgımız araçlarımızı 2 dk da çalıp giden
şerefsizlere bi ceza verilmesi lazım. kendimiz yakalarsak çok kötü bi ceza verebiliriz
büyük geçmiş olsun...
bu şerefsizler yiyecek yek ekmek bulamazlar işallaa :ofk: kaç haftadır hep çalınma olayları duyuyoruz Allah korumuş ki sizin başınıza böyle bir şey gelmedi tabiri caizse ufak tefek sıyrıklarla atlatmışınız. ama hakkaten işin suyunu çıkartmaya başladılar o.ç.ları :ofk:
Aman Burak abım dıkkat et. Sızın ankarada bı takıp mevzusu var bencede. :S gecmıs olsun allah tattırmasın.
çok geçmiş olsun
gps le takip sistemi taktırın şayet çalınırsa anlık olarak izlersiniz istediğiniz andada motoru kapatıp hırsızı yakalatabilirsiniz
ya arkadaşlar biraz önce bi arkadaşım msj yazmış
aynen kopyalıyorum
Alıntı:
başkanım çok geçmiş olsun..
arkadaşlart çok dikkat etmemeiz gerekiyo bu aralar çünkü adamlar honda çalıyolar beylerr..
alarmı olmyana mutlaka taktırsın yada direkyon kilidi taktırsın..arkadaşım var piç kurusu zamanında oto hıtzızlığındsan sabıkası var piyasada zor bulunan parçalı honda bırakmıcaklar hepsini çalacaklar dedi..çok dikkat edin valla ben gözüm devamlı dışarda 1 sate bir kontrol ediyorum