mehmet turgut evet o da ayrı bi espriydi :D:D spy shot :hahaha:
Printable View
en çok jack daniels a güldüm...
Yürüyen Johnny espriside iyiydi
kızılkayalar bambi .. ahahaha :D
ahaha çok iyiydi orasıda
bide en sonunda isim bulamayınca kayalar dediği bölümde iyiydi:D
ya millet *** atıyor entel takılıyor izlemem komik değil falan ama bu adam güzel film yapıyor ve güldürüyor
millet bugüne kadar A diyene gülmeye alıştığı için , ağır geliyor heralde ince espriler
bugün gittim beğenmedim.güzel ince espriler var ama sinemada seyrediceğim bi film değil.street fighter efekleri yok dili seçme menüsü .gereksiz uzatılmış kalitesiz gibi geliyo bana
10dakika ara bölümüde aşırı gereksizdi mesela
Fİlim çok iyiydi .
cem yılmaz ayrı ivedik ayrı ama bu ivediğe şu sıralar fena sardım tam hayvan ya aynı tünay :D:D:D
recep ivedik arog gora yahşi batı alayına gülerim hepsi çok komik. goranın yeri ayrı bitek bende. zaten bakarsanız şu 5 yıldır kullandığımız geyik diline büyük kısmı goradan gelme:D
yakışmadı mı?:D
Yakıştı yakıştı :D
hayırdır omer asık mı oldun lan?yuzun guluyo:D
2012 yide göremicez :s
aşık olmadım ya her zamanki halim = :D
ömer senmisinnnnnn :D büskivi versem yermisinnn :D
filmin topiği bile güldürüyor
film nasıl güldürmesin
reklamaa geel:D
http://img156.imageshack.us/img156/4549/omero.jpg
adam ömer yaa ömer alayına gömer
Allah kahretsin çok süper çıkmışım yine:Ç
Agzim cok kotu olduyaaa biskuvi fln biseler var mi??
Yerli mali espirisinden sonra ceker,uyanirr..
Alayinizinnn
ahahahaha bu sahnede belkide en cok gulmusumdur yaaa ahahHaah
filmde genel çoğunluk zaten mızıka sahnesi, küfürler falan onlara güldü :) bir sürü sahnede tek başıma yarıldım :) valla bence recep ivedikten daha güzel bir film. Sherrif in çocuğunun söylediği lafa verdiği cevapta 10 numaraydı bence :D
Hahaha aynen orasida iyidi:D ahuahuuha
KAnka film bombaydi yaaa..Cem yilmaz herzmn cok inceydi ztn ,ama bu kadar ince degildi gene arada ince ince yapardi,bu film tmmen 2-3 defa izlenesi ,inceliklerini gormediimiz eminim ben bicok yer var yaa.. gene bile muhtesemdi yaa hahaha