çevirme değil de alkollü kaza yaptıysan ve ihaleyi devrediceğin başkası yoksa olay mahalini terk etmeye(kaçmaya) bakıcaksın,tabi sağ isen:)
Printable View
çevirme değil de alkollü kaza yaptıysan ve ihaleyi devrediceğin başkası yoksa olay mahalini terk etmeye(kaçmaya) bakıcaksın,tabi sağ isen:)
babam yakalandı kısa süre önce sadece 1Bardak rakı.52probilden.alete karşı çıkmış hastanede kandan 52 çıkmış.. ne yapmış etmiş..kendisinde laf ve cevre coktur..ne yapmış etmiş.almışlar ehliyeti beni aradı baba.gittim polis ehliyetimi aldı imza attırdı babamın aracını aldım geldim..
SINIR 50PROMİL 52DEN KOYAR İNSANA..
FETULLAHÇI ÇIKTI POLİS SANIRIM.:D
diyafram falanda deneyelim bari
http://img03.blogcu.com/images/s/o/n...1238873132.jpg
dil altından üflemek nasıl oluyor ?
Bu mevzu bugn geldi basımıza ufak bir kaza ile ondeki sarhos yokusta kaldıramıyıp
carpınca adam bir ara yok oldu bulduk geldi fln tutturdu üflemem etmem kan testine
götürceklerdi .neyse esas mevzu polisle muhabbet ederken bu arabayı ben burdan yine
kaldırır götürürm dedi sürücü kactı kayıp diye rapor tutarım gelir oburgun aracını
otoparktan alır dedi .ben ehliyetini alıcam yok ole dedi :D ( adamda levent kırca
parodisi gibiydi aynısı kapıyı kitledi fln üstüne)
Dun gece az kaldi 2 yil gidiyordu:D
Men olması söz konusu değil 540 lira para cezası 6 ay el koyarlar 1. seferse kaptırdım ordan biliyorum =)
şöyle aracı bağlar seni eve yollar ehliyete 6 ay el koyarlar