User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
153 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Astra Gsi...

Anıl_Kuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Astra Gsi...

94-99 arası astra gsi almayı düşünüyorum kullananlar varsa iyi ve kötü yanlarıyla yardımcı olabilirlerse sevinirim...106 gti kullanıcısıyım 106 ya göre artıları eksileri nedir atarı gideri açısından...

önceden açılmış bi konu varsa şimdidenb özürr

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra gsi ayrı bır dunya 92de dısbırıtorlu olarak uretıldı 93 e kadar sonra 94ve 96 ortalarına kadar dısbırıtorsuz uretıldı c20 xe motor kodlu motora sahıptır 92 ve 94 de kadar body kıtlı olarak opellın yaptıgı en guzel kasaya sahıptır 95 de body kıtsız oraka uretıldı yanı kısaca rezıl ettıler aracı 96 nın ortalarında x20 xev olarak ecotec motora gecıldı 136 dedıler ama benım gozumde 5 para etmez makına kullandılar bıldıgım kadarıyla emısyon gazı ıcın yapıldı tam bılemıyourm yol tutusu olarak bı 306 gıbı olamaz gıdısı 306 yı gecer 200 nm torka sahıptır c20 xe ııcn konusuyurm f20 sanzuma sahıptır 94 senesıne gore 2000 yıllarının teknolojısı kullanılmıstır her yerınde sensor var balatan bıttı bılgısayardan gorusyorsun sılıcek suyu bıttı bılgısayardan goruyorsun tabı yasıda var bu aracların temızını bulmak cok zor bu arada arac gıder durmaz abs hıc bır ıse yaramaz dırek ıptal edıyorduk + aracta tc var antı patınaj sıstemı karlı havalarda ıs yapar sol koltugun yanında beyını vardır gazlamak ıcın dusunuyorsan dırek ıptal edebılırısn aslında cok artılar aracın guzel aractır tavsıye ederım uzunda 250 km hızları gorurusun eger bu aracı doldurmak ıstıyorsan egzantırık ve emme heders duz boru chıplerııı mevcuttur amac temız bulmak + eger alıcaksan arac elektırık tesısatı kurcalanmamıs olsun 150 euro ya spor yaylarını alabılırısn sıfır uretılse parasına bakmam alırım dıyıyım eskı bır gsi kullanıcı olarak ben bunları yazdım geregı sende
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıcaksanız Doch olanlardan SFI olalardan alın 155 HPliklerden.Eco-Tech olanlar gitmiyor ( 136 hp ).
    zaten 155 likler tek kapı çok daha güzel bi görünüme sahip ve daha iyi gidiyor , yüklemeyede gayet açık bi motoru var
    106 ya göre daha konforludur , daha oturaklı rahat edersiniz , performans olarakta zaten 3 den sonra 106 ları geçen bi araç.Araçın piyasası eskiği için çok mantar Astra dolu piyasada iyi kontrol etmek lazım alırken
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astra gsi ayrı bır dunya 92de dısbırıtorlu olarak uretıldı 93 e kadar sonra 94ve 96 ortalarına kadar dısbırıtorsuz uretıldı c20 xe motor kodlu motora sahıptır 92 ve 94 de kadar body kıtlı olarak opellın yaptıgı en guzel kasaya sahıptır 95 de body kıtsız oraka uretıldı yanı kısaca rezıl ettıler aracı 96 nın ortalarında x20 xev olarak ecotec motora gecıldı 136 dedıler ama benım gozumde 5 para etmez makına kullandılar bıldıgım kadarıyla emısyon gazı ıcın yapıldı tam bılemıyourm yol tutusu olarak bı 306 gıbı olamaz gıdısı 306 yı gecer 200 nm torka sahıptır c20 xe ııcn konusuyurm f20 sanzuma sahıptır 94 senesıne gore 2000 yıllarının teknolojısı kullanılmıstır her yerınde sensor var balatan bıttı bılgısayardan gorusyorsun sılıcek suyu bıttı bılgısayardan goruyorsun tabı yasıda var bu aracların temızını bulmak cok zor bu arada arac gıder durmaz abs hıc bır ıse yaramaz dırek ıptal edıyorduk + aracta tc var antı patınaj sıstemı karlı havalarda ıs yapar sol koltugun yanında beyını vardır gazlamak ıcın dusunuyorsan dırek ıptal edebılırısn aslında cok artılar aracın guzel aractır tavsıye ederım uzunda 250 km hızları gorurusun eger bu aracı doldurmak ıstıyorsan egzantırık ve emme heders duz boru chıplerııı mevcuttur amac temız bulmak + eger alıcaksan arac elektırık tesısatı kurcalanmamıs olsun 150 euro ya spor yaylarını alabılırısn sıfır uretılse parasına bakmam alırım dıyıyım eskı bır gsi kullanıcı olarak ben bunları yazdım geregı sende
    teşekkürler yani 94 e kadar olanlaramı bak anlıyım ben bundan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alıcaksanız Doch olanlardan SFI olalardan alın 155 HPliklerden.Eco-Tech olanlar gitmiyor ( 136 hp ).
    zaten 155 likler tek kapı çok daha güzel bi görünüme sahip ve daha iyi gidiyor , yüklemeyede gayet açık bi motoru var
    106 ya göre daha konforludur , daha oturaklı rahat edersiniz , performans olarakta zaten 3 den sonra 106 ları geçen bi araç.Araçın piyasası eskiği için çok mantar Astra dolu piyasada iyi kontrol etmek lazım alırken
    çok saol teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayenn 94 olanlara bakabılrıısn eger duzgun bır sey bakıyorsan sana yardımcı olabılırım pıyasadakı brı cok arabayı bılıyurm elımızden geldıgı kadar yardımcı oluruz

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    C20XE kodlu SFi motor olmalı bence de Astra GSi dediğin

Atmosferik yüklenebilir, C20LET'e çevirip orj turbo olarak binilebilir, diğer bildiklerim üstlerde yazılmış zaten Amortisör - yay ile it gibi yol tutar deyim yerindeyse..

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin elimizden geldiğince cevaplayalım

Şuan uzun yazmaya üşendim kısacası güzel arabadır temiz 94 bul al bin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayenn 94 olanlara bakabılrıısn eger duzgun bır sey bakıyorsan sana yardımcı olabılırım pıyasadakı brı cok arabayı bılıyurm elımızden geldıgı kadar yardımcı oluruz
    eyw saolasın 106 yı veriorm bu hafta önümüzdeki hafta bamaya başlarım haberleşiriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanı emre halen kullanıyor gazlıyor kafasına gore takılıyor sıslerı ve orjınal panjuru orjınal tamponları uzerınde + far yıkama fıskıyelerı uzerınde almaya bak pğarcalar kolay bulunmuyor ve su an tampon altı lıpı yok bır cok kısı arıyor kımsneın elınde yok anca ebay yoluyla satın alabılırısn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin elimizden geldiğince cevaplayalım

Şuan uzun yazmaya üşendim kısacası güzel arabadır temiz 94 bul al bin
    yakışı,gidişi 94 bulmaya çalışıcaz doch motor onda sıkıntı yok birde parça konusunda sıkıntı yaşamam heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parca konusundada sıkıntı yasamazsın elımızden geldıgı kadar yonlendırız senı kımın elınde ne parca var kım neyı satıyor yardımcı oluruz yakıt konusunda bır depoyla 750 km rahat gıdersın uzunda hıc bır sey yakmıyor dıyebılırm ama gazlarsan 400 km gıdersın oda kullanımdan kullanıma deyısır

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl_Kuru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakışı,gidişi 94 bulmaya çalışıcaz doch motor onda sıkıntı yok birde parça konusunda sıkıntı yaşamam heralde
    şehiriçi karışık kullanım 8.5, 9 litre
    şehirdışı 5, 5.5litre

gidişine gelince alacağın arabanın durumuna göre çok farklı olabilir ***** 94 model sağlığı ne durumdadır bilemeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler değerli bilgiler için:d

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    94 ön tamponun allah cezasını versin mümkünse 94 model alın ve kesinlikle temizini orjinalini alın lütfen parçalarını araştırırsan bulursun zor bir araç değil

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c20xe 94 modele kadar diye birşey yok .
    96 modelde olanlarda var.
    hatta 5 kapı gsı larda var.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 sevdamdan önce bende gsi cıydım bendede 2 parça boyalı SFI vardı + olarak lex. chip vardı o zamanlar 306 ları bayaa bi üzerdim..şöyle söyliyim çok havalı bir araba benım mesela yol bilgisayarım hatasız çalışıyordu örneğin cam suyum biterdi hemen ikaz verirdi balatalarım eksilirdi ikaz verirdi ampul patlardı ikaz verirdi yani birde 94 model bir arabada böyle bi özellik olunca insan mest oluyordu..ama şimdi böyle temizini bulabilirmisin onu bilemem bayaadır gsi piyasasını bilmiyorum ama burda elpadre ve emre sana en iyi şekilde yardımcı olacaklardır..kesinlikle SFI al ama düzgün arabul kardeşim öyle al 106 dan inip ona bindiğinde ohh bee hayat buymuş diycen emin ol

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben alalı bir sene oldu Emre sebep olmuştu birazda almama ben arabamdan çok memnunum , temiz bir gsi alırsan çokta mutlu olursun parçayı dert etme her türlü bulunuyo

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanlarda çok güzel 94GSI'lar var bu ara.

amasya ve ankaradaydı sanırım 2 tane 94 GSI vardı kırmızı. bir de çanakkalede vardı kırmızı yine.
    bakmakta fayda var. Çok şişirmemişlerde fiyatları... pazarlık yapılır daha.

düşündüğünüz aracı buraya yazın zaten yardımcı olunur
    Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)