94-99 arası astra gsi almayı düşünüyorum kullananlar varsa iyi ve kötü yanlarıyla yardımcı olabilirlerse sevinirim...106 gti kullanıcısıyım 106 ya göre artıları eksileri nedir atarı gideri açısından...
önceden açılmış bi konu varsa şimdidenb özürr
94-99 arası astra gsi almayı düşünüyorum kullananlar varsa iyi ve kötü yanlarıyla yardımcı olabilirlerse sevinirim...106 gti kullanıcısıyım 106 ya göre artıları eksileri nedir atarı gideri açısından...
önceden açılmış bi konu varsa şimdidenb özürr
astra gsi ayrı bır dunya 92de dısbırıtorlu olarak uretıldı 93 e kadar sonra 94ve 96 ortalarına kadar dısbırıtorsuz uretıldı c20 xe motor kodlu motora sahıptır 92 ve 94 de kadar body kıtlı olarak opellın yaptıgı en guzel kasaya sahıptır 95 de body kıtsız oraka uretıldı yanı kısaca rezıl ettıler aracı 96 nın ortalarında x20 xev olarak ecotec motora gecıldı 136 dedıler ama benım gozumde 5 para etmez makına kullandılar bıldıgım kadarıyla emısyon gazı ıcın yapıldı tam bılemıyourm yol tutusu olarak bı 306 gıbı olamaz gıdısı 306 yı gecer 200 nm torka sahıptır c20 xe ııcn konusuyurm f20 sanzuma sahıptır 94 senesıne gore 2000 yıllarının teknolojısı kullanılmıstır her yerınde sensor var balatan bıttı bılgısayardan gorusyorsun sılıcek suyu bıttı bılgısayardan goruyorsun tabı yasıda var bu aracların temızını bulmak cok zor bu arada arac gıder durmaz abs hıc bır ıse yaramaz dırek ıptal edıyorduk + aracta tc var antı patınaj sıstemı karlı havalarda ıs yapar sol koltugun yanında beyını vardır gazlamak ıcın dusunuyorsan dırek ıptal edebılırısn aslında cok artılar aracın guzel aractır tavsıye ederım uzunda 250 km hızları gorurusun eger bu aracı doldurmak ıstıyorsan egzantırık ve emme heders duz boru chıplerııı mevcuttur amac temız bulmak + eger alıcaksan arac elektırık tesısatı kurcalanmamıs olsun 150 euro ya spor yaylarını alabılırısn sıfır uretılse parasına bakmam alırım dıyıyım eskı bır gsi kullanıcı olarak ben bunları yazdım geregı sende![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
alıcaksanız Doch olanlardan SFI olalardan alın 155 HPliklerden.Eco-Tech olanlar gitmiyor ( 136 hp ).
zaten 155 likler tek kapı çok daha güzel bi görünüme sahip ve daha iyi gidiyor , yüklemeyede gayet açık bi motoru var
106 ya göre daha konforludur , daha oturaklı rahat edersiniz , performans olarakta zaten 3 den sonra 106 ları geçen bi araç.Araçın piyasası eskiği için çok mantar Astra dolu piyasada iyi kontrol etmek lazım alırken
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ayenn 94 olanlara bakabılrıısn eger duzgun bır sey bakıyorsan sana yardımcı olabılırım pıyasadakı brı cok arabayı bılıyurm elımızden geldıgı kadar yardımcı oluruz
C20XE kodlu SFi motor olmalı bence de Astra GSi dediğin![]()
Atmosferik yüklenebilir, C20LET'e çevirip orj turbo olarak binilebilir, diğer bildiklerim üstlerde yazılmış zatenAmortisör - yay ile it gibi yol tutar deyim yerindeyse..
Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin elimizden geldiğince cevaplayalım
Şuan uzun yazmaya üşendim kısacası güzel arabadır temiz 94 bul al bin![]()
yanı emre halen kullanıyor gazlıyor kafasına gore takılıyor sıslerı ve orjınal panjuru orjınal tamponları uzerınde + far yıkama fıskıyelerı uzerınde almaya bak pğarcalar kolay bulunmuyor ve su an tampon altı lıpı yok bır cok kısı arıyor kımsneın elınde yok anca ebay yoluyla satın alabılırısn![]()
parca konusundada sıkıntı yasamazsın elımızden geldıgı kadar yonlendırız senı kımın elınde ne parca var kım neyı satıyor yardımcı oluruz yakıt konusunda bır depoyla 750 km rahat gıdersın uzunda hıc bır sey yakmıyor dıyebılırm ama gazlarsan 400 km gıdersın oda kullanımdan kullanıma deyısır
94 ön tamponun allah cezasını versinmümkünse 94 model alın ve kesinlikle temizini orjinalini alın lütfen parçalarını araştırırsan bulursun zor bir araç değil
c20xe 94 modele kadar diye birşey yok .
96 modelde olanlarda var.
hatta 5 kapı gsı larda var.
106 sevdamdan önce bende gsi cıydım bendede 2 parça boyalı SFI vardı + olarak lex. chip vardı o zamanlar 306 ları bayaa bi üzerdim..şöyle söyliyim çok havalı bir araba benım mesela yol bilgisayarım hatasız çalışıyordu örneğin cam suyum biterdi hemen ikaz verirdi balatalarım eksilirdi ikaz verirdi ampul patlardı ikaz verirdi yani birde 94 model bir arabada böyle bi özellik olunca insan mest oluyordu..ama şimdi böyle temizini bulabilirmisin onu bilemem bayaadır gsi piyasasını bilmiyorum ama burda elpadre ve emre sana en iyi şekilde yardımcı olacaklardır..kesinlikle SFI al ama düzgün arabul kardeşim öyle al 106 dan inip ona bindiğinde ohh bee hayat buymuş diycen emin ol![]()
ben alalı bir sene oldu Emre sebep olmuştu birazda almama ben arabamdan çok memnunum , temiz bir gsi alırsan çokta mutlu olursun parçayı dert etme her türlü bulunuyo![]()
ilanlarda çok güzel 94GSI'lar var bu ara.
amasya ve ankaradaydı sanırım 2 tane 94 GSI vardı kırmızı. bir de çanakkalede vardı kırmızı yine.
bakmakta fayda var. Çok şişirmemişlerde fiyatları... pazarlık yapılır daha.
düşündüğünüz aracı buraya yazın zaten yardımcı olunur![]()
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)