Erel 60 lık düz boru ile geçmiş muayeneden Yiit söyledi demin :confused::confused:
Printable View
tüvcüler duymasın ama daha 4 gun once kat iptaliyle geçtim ;) için rahat olsun
bu arada egsoza dair hiç bir işlem yapmadılar benım aracıma :)
Sleeper takılmanın nimetleri :)
abi geçmiş olsun, hadi adanayı anladıkta demek antalyada sıkı demekki... seni uğraştıracak kolay gelsin
Aracın bağlandığında sana verilen belgede hangi nedenlerden muayeneye gireceği yazar.Muayene ücretsiz.Sadece 62tl lik cezayı ödemen gerekiyor ama o da bu süre içerisinde zorunlu değil.Muayeneyi yaptırdıktan sonra trafik şube müdürlüğüne gidip muayene belgesini onaylatman gerekiyor.Yaklaşık 3 ay önce aynı şekilde benim aracım da bağlandı.Muayene yaptırdım belgeyi götürdüm.Adam baktı tamam geçmiş olsun dedi :)
ortayla sonu değiştirsen bence geçer .
geçmiş olsun.
Bizim dizel Corsa kat iptali ile geçti,hem de baya bir duman atıyordu..Gerçi kat. yerinde duruyor sadece içi kırık ancak belli oluyordu.
Aynı olay bize de oldu,bahsetmiştim burda hatta...Ruhsat değişimi için gitti trafik tescile..Hafif kusurlu değil kusursuz geçmişti TÜVden , sadece arka camda cam filmi vardı (bagaj camı) ... Memur o cam filmini bile sorun etti,jiletle kazıyarak sökmüşler ve şu an rezistans calısmıyor...Böyle bir sistem işte :mad:
Geçen hafta egzos dan ceza ve muayeneye sevk ettiler. Muayeneyi komple baştan yaptırmak gerekiyormuş :S
Geçmiş olsun.gerçekten zor ve uğraştırıcı bir iş..Hem maddi hem manevi..
araç komple girecekse muayeneye egzos emisyon pulu da istiyorlar haberin olsun 1 ocak itibariyle... ağır kusur olmaması
benım rabamı baglamıslardı polısle baya bı kawga ettık ben otoparka cektım sabah gıt fılmlerı sok dedıler bende dısarda takıldım soktum dedım 1 saat sonra gııttım fısımı werdıler aldım arabamı 2 hafta sonra yıne bı cewırme yıne fılm egsoz olayı oldu cezayı kestı bagladı muayneye sewk ettı gıttım cıkarttım arabamı ne muayneye gıttım nede baska bı seye 1 ay ıcınde tekrar cewırldım bı *** cıkmadı bu sefer baglıycaz deyınce corba parası ıstedı tarfıkcı abıler 20 lıra onu da werdık daha sonra cok cok cewırmeye gırdım ama muaynem cıkmadı we aracı ole sattım bence gıtme derım boswer onlar senın pesınden kossun ben artık durmuyorum cewırınce sende durma
yok kardeşim tespit yaptıracak sın para yok sıra yok..sadece bı tane evrak alıcaksın tespıt ıcın sıgortacılarda var söle verırler tespıt e gıdecem dıe..