Aramızda poker oynayan arkadaşlar abiler aplalar vardır kesinyazarlarsa sevinirim
Aramızda poker oynayan arkadaşlar abiler aplalar vardır kesinyazarlarsa sevinirim
hüloooooooooooooo
face dışında oynuyorumtakılanlar varsa tanışmak isterim...
mesela ?![]()
hüloooooooooooooo
bende 1.9 M den düştüm berbat durumdayım hırs yaptım![]()
hüloooooooooooooo
Bende bir ara çok oynuyodum ama network Turkey olunca yabancı kroların kebap muhabbetini çekmekten sıkıldım.
alıntıya HAYIR...
xuqa'da başlamıştım face'in iğrenç grafikleri hiç sarmadı...offline olarak 3d bir oyun var pc'de onu oynuyorum sıkıldıkça...online'da oynabiliyor 8 kişi oda grup kendi aranızda oynayabiliyorsunuz...
arkadaşlarlada oynamışlığımız var arada ama parasına oynamıyorum....zevk olsun diye...
o pullarla oynamak zevkli oluyordu...
e2'de ne çok izlerdik yayınlamıyolar artık...rtük engellemiştir kesin...
eurosportta güzel şampiyonalar oluyor arada tavsiye ederim...
aynı şekilde bende. çok vaktimi almaya başladı, hemde hırs yaptım. pokerden kaçmak için facebook hesabımı kapattım
xuqa'da da ilkzamanlar çok iyidi. sonradan orasının mokunu çıkarmışlardı. paralı bilmem neli üyelik. sahte üyeler vb.
e2'deki programda çok güzeldi. çok zevkliydi. o adamlar sevdirdi pokeri bana ve ev arkadaşlarıma.
bende takılıyorum face'de Eriador Kaan bilir
ben 4 dk da 17M yiyebilme kapasitesinde birisiyimdir, ama soğumadım arasıra stres atmak için giriyorum açıkçası 530k $ ım var şuan çipsel olarakta.
şimdi bu challange muhabbetini çıkardılar napcaklarını bilmiyolar bence zaten sorunlu, bazı zamanlarda serverdan atması yada bağlantı yavaşlığını aşmalılar önce..
cok vakit harciyodum bende gecen sene gunlerce sabah ettigim olmustur =) 87M i bi anlik sinirle artik oynamicam diyip 20M lik masada parcalamistim.cok rahatim artik oynamiyorum.psikolojisini bozuyo insanin hirs yaparsaniz eger..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)